Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
K těm jménům, co nejsou v kalendáři - moje sestřenka se jmenuje Neda. Je s tím jménem spokojená. Sice si prý už vyslechla kvanta poťouchlých poznámek (jako že Neda nedá a tak), ale zase si pochvaluje, že když na ni někdo zavolá na ulici, neotočí se dvacet holek. Její rodiče prý před 18 lety inspirovalo jméno tuším švédské holčičky (měli penzion a tehdy, když čekali mimčo, tak tam nějaká taková rodina byla ubytovaná). Slaví to někdy v srpnu (myslím na Dominika), asi podle toho, kdy to jméno je v příslušném kalendáři, ze kterého pochází. Říkáme jí (kromě prostého Nedo) Nedino, Neduško, Nedíku, Neduš...
17. apr 2009ahoj Deni :o)
holky jsem na nemocenské a stále mi nepřišly peníze to je takový bordel:
http://www.blesk.cz/clanek/pro-zeny-rodina-deti/113596/bezmocne-maminky-bez-materske-nemame-uz-ani-na-pliny.html
líbí se mi Mia Natali s kluků asi Madox17. apr 2009- Sponzor fóra
beryl: Ahojky.
To jsem zvědavá, koho budu potkávat před barákem na odrážedle
My budeme dávat taky dvě jména, ale ne oficiálně. Pokud nám vyjdou kmotři, tak by to měla být Anežka Magdalena nebo Daniel Jan.
Mě se docela líbí stará jména, zahraniční můžou být taky pěkná a moc, ale pkud jsou oba rodiče Češi a dají jméno/jména vyloženě cizí, tak mi to přijde trochu divné.17. apr 2009Já jsem si všimla, že se teď docela množej ty "zdvojený" jména jako Anna Marie nebo Marie Sára... Tak čekám, kdy narazim třeba na Stella Artois
Taky jsem viděla jméno Danny, psáno fakt takhle. Tak z toho vyroste těžkej frája, i kdyby nechtěl
Jo, a tušim že ve stejný třídě cizinec, takže exotický příjmení, ale křestním Čingiz.
17. apr 2009
a co tak David Tichy?
No a skor Richard a Viktoria alebo taka nejak kombinacia ked uz mate take zaujimava priezvisko alebo si dajte spravit numerologiu ake mena by sa k prizvisku hodili a z toho si potom vyberiete