Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
jednu Eriku učím, teda učila jsem...příští týden maturuje. Jinak žádnou jinou neznám. Doru ve škole máme taky a říká se jí Dorka. Moje sestra je Dita (podle knížky) a já znala kdysi psa Ditu
to je tak asi jako Sára, vždycky mi to přišlo jako jméno pro psa a přitom je to tak oblíbené jméno...
18. máj 2009andelka - mě taky Nataša zní hrozně rusky a zvlášt´kdybych bydlela ve Varech tak tohle jméno nedám
jinak jsem dneska poslochala Nohavicu a zrovna písničku Bláznivá Markéta. Co Markétka jak se Vám to jméno líbí. Mě se teda vždycky líbilo z tý píšničky - říkají Markétko, dej na nás markétko, u, lhal ti a čert ho vzal..........
sam. asi to bude původem stejné jméno, stejně jak Jana a Ivana - to je úplně stejné jméno, jen Ivana je Jana rusky - když se měl narodit malej tak sme měli napsaný jméno pro holčičku Ivana - před těmi 5-ti lety se mi to jméno moc líbilo, že bych malé říkala ivanko, ivčo; zajímavý že ted´po 5 letech už se mi nelíbí a spíš bych dala holčičce jméno Viktorie18. máj 2009- Sponzor fóra
Já bych taky asi nedala jméno po sobě, zavolá se třeba "Petře" a při nějaké rodinné oslavě se otočí, děda, táta i syn
Takhle to má i můj přítel, jmenuje se Antonín, stejně jako jeho otec, děda i praděda
Ale popravdě se mi to jméno moc líbí, a dokážu si představit, že mám syna Toníčka...ale už kvůli tomuto rodovému "zatížení" bych ho asi nedala...ale drahému říkám Toni nebo Antoníne.
Jinak mám bratra Alberta, hrozně mu to jméno sluší. Až jednou přijdou děti, tak dceru chci Johanku, to jméno se mi líbí už hezkou řádku let, prostě Johanka budePříteli se zase líbí Mia, tak až jedině druhá dcera
Na kluka se mi líbí Vojtěch, ale příteli ne...Pak taky Maxmilián nebo Oliver, v poslední době Josef, líbí se mi prostě oslovení Jožko
18. máj 2009Mně se Albert líbí hodně, navíc je jediný s tímto jménem široko daleko...navíc je to hezký chlap a prostě to jméno na něho padne jako ulité....když byl malý, tak jsme mu říkali Bertíku, on byl takový klučina s raráškama v očích, prostě čertík Bertík
Teď mu většina lidí říká Berte, jeho přítelkyně Bernie (což mi teda ale přijde strašné
)
18. máj 2009
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
lenajs: Dora...se mi líbí.....a ještě víc Berta