Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?

9. jún 201511692
  • Z tří písmenkových holčičích mě napadá kromě Ley ještě Tea, Ela, Ina, Ida, Iva, Zoe,...

Gabriel se mi nelíbí.

• tea je taky zajímavé....ema...ina...no stejně vyhrává Mia

• Ema je hezké 😉 Ještě mě napadla Eva...

• Sponzor fóra
  • jéje,moje ex tchýně😞

• kromě Mia je pěkné i Tia nebo Sia... koneckonců slavnou modelkou byla Gia 😉

• pris😃,Gia?tu neznám😛,ale Tia jsem už slyšela

• Theu ma Alcatko, to nemuzu, Zoe mozna bude mit dalsi kamoska, takze taky ne...proste pech. Jako Lea je tak nejak jista, ale co k tomu?? Ela se mi libi, ale s dvema L a to uz nejsou jen tri pismenka,ale ctyri...

Sia je znacka skla a doplnku, to je blby.

• kristi,takže ted dobrat nějak delší jméno...ella se m tak líbí zdvojená,stejně když už emma

• jj, neco peknyho i tak trosku ceskyho....treba Victoria

• Lea Victoria..to zní hezky.i Amelia se mi líbí

• kristi: Ale ta má Theu, tohle by byla Tea 😉

• Švagr čekají druhé dítě a prý to bude buď Michael nebo Viktorie... Jejich první dítě je Vojtěch...

• ja vim,ze Theu, ale je to takovy opiceni, ja to nemam rada....

• kristi: Já vím, myslela jsem to spíš jako srandu, že ona má Theu s H a ty bys měla bez H 😉 A na kluka budete taky hledat jméno se 3 písmenama? Já snad ani žádný takový neznám 😬

• ne, na kluka ne..my kluka mit nebudem 😃 😃 😃 a bude to Nathan nebo Natan, to jeste vykoumu...

• Sponzor fóra
  • Takže objednaná je holka 😉 😃 😃 Nathan/Natan je zajímavý jméno. Je to i firma, která dělá didaktický hračky pro děti, máme od ní v práci pár věcí...

• jee, Viktorka, to je moje nej. A Lea je take moc krasny 😉

• Mě se líbí Lea i Leontýna 🙂

• to mne vic ta Lea... 🙂

• kristi,moje řeč,já kluka mít taky nebudu😃

• jdu na kafíčko,tak vyýšlejte at se pak zase mám na co mrknou..😛

• Tak to mě to je tak nějak jedno, co budu mít 😃 Ale pokud by někdy byly dvě děti, tak bych ráda, aby byly stejnýho pohlaví, takže buď dva kluky a nebo dvě holky 😉 😃

• kluci tě sežerou,holčičky.. 😃 😃 .jůůůůůůůůůůů,já chci holkyyyyy

• to ja bych si asi chtela vyzkouset oboje, jak holku tak kluka. Ale asi bych nechtela dva kluky 😃

• denisska: Ono je to jedno, kluci mě sežerou, holky mě proparáděj, protampónujou, proantikoncepčněj, a tak 😃 😃 😃 😉

• nuni, to jsi jedna z mala, kdo by chtel stejne pohlavi. Ja taky, ja bych samy holky nejradsi, na kluky nemam bunky. kdybych si byla jista, ze to bude holka, tak klidne i 3 kusy 🙂 🙂 🙂

ja ani nevim, ja se do Nathana zamilovala, pac ho ma jedna ceska navrharka a kdyz jsem delala v autosalonu, tak tam jezdil jeho tata s autem a nekdy i s prckem a byl to strasne krasnej kluk...

• Ona si to příroda stejně udělá po svým a nás se ptát nebude 😃 😉

• kristi: Takže něco jako: Byli jednou jeden král a královna a ti měli tři dcery... 😃 😃 😃 😉

• nuncek: presne, nakonec to stejne budou nase milovane deti 😉

• nuni 😃 😃 😃
    kristi..moje řeč,holky to jistí.přesně!!!!!!!!!!§

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém