Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
gtevr.to víš že jo,ale aspon se tady pobavíme,všechno je o zvyku,nejen jména
26. sep 2009denisska
mě se to jméno taky líbí,ale dcera je učiněná katastrofa,takže bacha na to spojení v českém kalendáři Nela-Hromnice
totiž to fakt sedí,skoro 11 let a pořád je takový kopyto,že snad není ani mojea je fakt ,že to není moc profláklý jméno,ikdyž už ho občas slyším
ale ona má ty dvě L
gs208 před 11ti lety tady boom Nell ještě nebyl26. sep 2009spa
j bych řekla,že ani te není,a to zdovojení ll se mi líbí,právě,že to je to zvláštní,stejně jak ema se mi líbí emma.ne šarlota ne takto ale Charlota,nebo Charllota.ela,ale Ella...26. sep 2009jako některá jména, přestože jsou divná, zní pěkně, ale já vycházím z toho, že jak já, tak většina lidí tady má česká příjmená a zrovna Arleta Nováková třeba zní dost divně...
Kami tyhle jména jsou normálně v seznamu dětských jmen...Vy chcete Patrika jo? To zrovna není podle mého gusta, ale k vašemu příjmení celkem jde
Nela je hezké jméno, ale já si pod ním okamžitě představím psa, babička má jezevčici nelu a znám i pár dalších pejsků jménem Nela, a přitom to bylo fakt pěkné jméno, jen je jich teď stranšně moc, asi jako Terezek, Natálií, Sofií, Amálek apod.26. sep 2009- Sponzor fóra
denisska
jasnačka,to je nejlepčejší,proto jsem chtěla toho Dennyho...no neva,tak třeba vnoučata,že jo
a pak ještě taková věcná,jsme ještě při tom mým Pájovi myslela na holčičí jméno a to bylo Johanka,podle té z Arkua že jí budu zpívat tu...když jsem šel z hub,našel jsem zub,našla ho Johana,s dlouhejma noooohama
páč manža má 2 metry,tak jsem jí viděla chuděru žirafoidní
no ,ale mám kluka,ale proč to píšu,páč teď mám v práci podřízenou a je to Johanka
a jsem si jí adoptila
je jí o deset méňe a je úplně senzační holka
tak jako,že mi jí osud přihrál do cesty,mi i říká mami
páč se prej o ní starám,jak mamina
26. sep 2009denisska
no podle psích by to byla celkem švanda,obzvlášť někdy teda
třeba tahle Johanka má doma štíra CHuanaa další dvě maj krysy
v životě jsem se nesetkala s holkou co pěstuje tyhle hnusy a teď jich je plná práce z kolektivu 7 holek 3 co jsou na tu havěť
ještě se mi líbí Mia,takový kouzelný...jinak málokteré jméno....mít ještě pár dětí tak je budu jmenovat podle písmen,nebo nevimdocela těžká věc jméno pro své dítě...vybrat tak,aby to bylo fakt něco
26. sep 2009gtver, Přemysl zní hrozně a já znám dva a nikdy jim takhle nikdo neřekl, buď Přemek nebo Přema, to zní o dost líp...
je hrozně moc jmen, který bych v životě svému dítěti nedala...ale jednou k tomu dojde a já budu muset něco vybrat...kde ale vezmu inspiraci to nevím, prošla jsem už tolik seznamů jmen a nic...26. sep 2009my mame pejska Nelinku a v ockavacim prukazu je jako Nelly.
Ivet, me by se vice libil pavel, ale Pavlovi se to nelibime se libi Daniel nebo Filip...
u holcicek se mi libi Amalie, kristina a Aneta ale prosla mi jen ta Kristina plus druhe jmeno bude mit po me babicce, jen ve vsech 3 jmenech bude "R", snad nam chudaci nebudou rackovat, jinak potes koste...26. sep 2009Kami nad tím taky přemýšlím, když uvažuju o jménech, co když bude ráčkovat
Ale to neovlivníš, taky může blbě vyslovovat sykavky a nepomůžeš mu ani bez R
je to věda...
já nejsem zastáncem jmen po rodičích,takže v tomhle souhlasím s Pavlem
gtver tak se pochlub, ať máme taky inspiraci...co máte vymyšlený?
26. sep 2009spa
schváně jsem to nepsala,Mia mám vybrané a vím,že první dítě,bude.li to holka bude Mia,ale mi se líbídvě jména takže ještě bude další
kami jak se jmenuje babi?26. sep 2009kami1984
u nás v okolí je to zas samej Pavel a já jsem z toho na hlavuale v těch hormonech jsem svolila....
gtver,to je pro holku fakt jednoduchý,stačí jen třeba blbý radio,někdo řekne nějaký jméno,nějakým tonem a zalíbí se ti,aniž bys dřív nad tím jménem kdy uvažovala...tak vybrala švagrová neteři jméno-Vanessa,te´d už teda taky profláklé...ale před 12 ti lety to bylo něco
jinak se mi líbí David,ale to je bratr a jeho syn,což mi jasně vyloučilo tohle jméno ze seznamu,takový to oslovení Dejvy...se mi líbí...26. sep 2009
co třeba Aria?