Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
denisska
ty se máštaky bych Miu brala
,no a druhé??? je fakt,že v těhotenství pak máš spousta jmen a ke konci vyhrkneš úplně něco jiného,ale na sále,když jsem svoji trdlinku viděla,to byla fakt jasná Nellča
gtver
hezké jméno,Dýuž slyším i ty zkráceniny a zní to celkem hezky...takže taky vnoučátka až
26. sep 2009Kami Táňa je super, i Tatiana
Dneska už by podle mě s Přemkem v téhle podobě problém nebyl...
denis já na ty dvě jména moc nejsem, nemá to tu u nás žádný opodstatněný význam podle mě, je to zas něco nového, co odněkud přitáhlo k nám, ale budiž, když s to někomu líbí...stejně tomu děcku budeš říkat jedním jménem...chápu to u křtěných děcek, ty mají zpravidla druhé jméno po kmotrovi, ale nepoužívá se, jinak to jde mimo mě...
a absolutně mě vytáčí podoba Marie Anna nebo Anna Marie, přijde mi to ujetý...
Ale každý na to má jiný náhled...26. sep 2009- Sponzor fóra
Ivet: timea je krasne jmeno, ale dala bych to k cizokrajnemu prijmeni..treba k prijmeni Denissky by slo
ale treba Timea novakova je na hlavu...
a kdyz jste vzpomneli pamelu a esmeraldu, na praxi meli Pamelu, chudak devucha-vyvinuta byla a pak Antonie Esmeralda, cumela jsem na to jak puk..holcicka 8let26. sep 2009spa já bych i Nelu zdrobnila - Nelinka, Neluška, Nelča, Nelušátko apod., já z takových výrazů mám husí kůži...Samozřejmě teĎ, kdoví jak budu žvatlat na svoje dítko, ale proto chci vybrat takové jméno, u kterého to moc nejde a např. u toho Jáchyma to fakt moc nejde...Nebo u Gity, taky nic moc, snad jen Gitule, Gituška, ale to zní horzně a asi bych jí to nemohla udělat
já znám Pavlů pár a všem se říká Pájo
denis Taru má teta psa...Estel se mi taky docela líbí, i ta Lea...
já myslím, že děcko si zvykne jak mu budeš říkat ty, a až z toho bude mít rozum, tak už bude tak zvyklé, že si možná to druhé jméno ani už měnit nebude chtít, ale v dnešní době se to fakt rozmáhá a každé druhé dítě má dvě jména, mě to přijde zbytečný, radši vymyslím nějaké pěkné jedno...stejně si děcka říkají přezdívkama...26. sep 2009Mě by se Timea líbila i k českému příjmení, ale doma by mi neprošla, jediné jméno, které manža jakž takž schválil byla Gita a sám vymyslel ještě Agátu, ale já jsem přesvědčená, že budeme mít kluka, tak nad těma holčičímu už tak nepřemýšlím...A u kluka uvidíme, Jáchym se manžovi líbí, tak možná....
Emma je taky krásné...A Stella...Taky se mi celkem líbí Nina, Dita, prostě jednoduché a krátké jména...A to jsem od školy donedávna chtěla tu Viktorii, no ale uvidíme, ta zatím u manži vyhrává26. sep 2009
Ivett, já už jsem tu s tím "profláknutá" holčička (ale u nás, ikdyž bychom se dostali ke třetímu potomkovi, je nepravděpodobná
) by byla Diana