Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
deniss - berill ani Eliáš se mi nelíbí
Džamila, Džullietta - no to je vážně síla
sares - Ludmila se jmenuje moje maminka
gs - a nepsali to tam jeko recesi,. když jsem čekala malýho, tak sme si taky dělali srandu, že když to bude holka, tak se bude jmenovat Gertruda- jinak souhlasim chudáci děti; mimochodem Ambrož se jmenoval můj spolužák z gymplu, od matury sem ho neviděla, jen sem se pak dozvěděla, že se pokusil o sbevraždu a přejmenoval se na Davida.
27. feb 2010- Sponzor fóra
- Sponzor fóra
Šarlota je v pohode, Eliáš ( už som písala viac krát) je veľmi pekné, aj Šimon.
no a minule bola v TV Džesika ( s Dž), taká 15-ročná tmavšia spoluobčianka..tak tam sa nečudujem
Dajana..to som počula dakde, fajn..
a býv. kolegovi sa narodili dvojičky : Diana a Daniel. ( Daniel sa mi nepáči vôbec)2. mar 2010k tej Šarlote, okrem toho, ze s ami paci, tak niektore mena v jazyku, ci uz ceskom alebo slovenskom existuju vo fonetickej forme (neviem ako to lepsie nazvat) uvediem priklad meno Žaneta, existuje v tejto fotme, a dokonca ich niekolko poznam
a pritom je to len foneticky prepis mena Jeanette, no nie? A zas mam kamosku, ktora sa vola Jeanette, a cely zivot ju vsetco volau jenoducho Jana alebo Janka
2. mar 2010všechna dlouhá jména dostanou vždycky nějakou kratší podobu, proto jsem spíš pro nějaké krátké jméno
z holčičích se mi líbí: Nina, Inna, Agnez, Inez, Emma, Ella, Edina, Gita, Linda, Dara, Lóra, Laura...z těch delších: Viktorie, Tamara, Gabriel(a)
z klučičích teď moc favoritů nemám: Tobias, Tomáš, Adam, Jáchym, Kryštof, Daniel...4. mar 2010
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
mi se teda liáš nelíbí,mamka má naproti domu hospodu,co se jmenuje Eliáš
jj,i já dělám ve školství a sem tam žasnu,já znám psanou Džamila...

gs:to teda jo
grettka:
ale je fakt,že to je dospělá ženská a říkala,že rodičům tenkrát Jamila nebo Yamila nedovolili,jen Džamila,tak tak,je to ale dosti divné