Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
@ajinka007 A co dát Jána jako druhé jméno?
20. aug 2011@maybee Co takhle dát dvě jména chlapčekovi?! Já navrhuju?
Adrian Ján, Alan Ján, Aleš Ján, Alexis Ján, Alexej Ján, Alvin Ján, Amos Ján, Amon Ján, André Ján, Aram Ján, Ariel Ján, Aron Ján, Artur Ján, Attila Ján, August Ján, Axel Ján.
Bartolomej Ján, Benjamin Ján, Bohdan Ján, Bolek Ján, Boris Ján, Bořek Ján, Braňo Ján, Bruno Ján
Ctibor Ján, Ctirad Ján, Ctislav Ján, Cyril Ján
Dalien Ján, Darien Ján, Darian Ján, Darek Ján, Denis Ján, Dorian Ján, Dušan Ján, Dylan Ján
Egon Ján, Eliáš Ján, Elija Ján, Elisha Ján, Elvis Ján, Enzo Ján, Erik Ján, Eugen Ján, Ezra Ján, Ezekiel Ján
Felix Ján, Finn Ján, Florian Ján, Fredrik Ján, Gabriel Ján, Gilbert Ján, Gordan Ján, Gregor Ján
Hanuš Ján, Haštal Ján, Hynek Ján, Igor Ján, Ivor Ján, Ireneus Ján, Izaiaš Ján
Juraj Ján, Joel Ján, Jáchym Ján, Jaromil Ján, Jaromír Ján, Jonáš Ján, Jonatan Ján, Jordan Ján, Jeremiáš Ján, Jost Ján, Julian Ján, Julen Ján, Julius Ján20. aug 2011Ahoj holky,
tak my zrovna resime jmeno pro chlapecka ... A uz nejakou dobu se "motame" porad ve stejnych jmenech a ne a ne se rozhodnout... Vsechna se hodi k nasemu prijmeni, vsechna se nam v zakladnim tvaru moc libi ... Ale proste nemuzeme vybrat jmeno, abychom si rekli "To je ono!" ... Jednim z dalsich, pro me dulezitych, kriterii je moznost tvorby co nejvice zdrobnelin ... Ale u tech "nasich" jmen me jich vetsinou moc nenapada
... Neporadite?
Popr. pisnete nazor na jmeno (proc ano/ne) ... Jde mi i o to, aby jmeno neznelo zase az moc exoticky/neobvykle (i kdyz vim, ze je to casem dost relativni) ...
Jde o:
Adam - Adamek, Ada, ....
Dominik - Dominicek, Domca, Nik, ...
Damian - Damianek, Damca, Damik ...
Jakub - Kubik, Kuba
Gabriel - nadherne, jen mi bohuzel vsechny zdrobneliny zneji nejak zensky...
Elias - vubec nevim
Emil/Emilian - vubec nevim
Filip - Filipek ...
Predem moc dekuju30. aug 2011@slovnicek mne sa páči Adam a Filip, sú to moje dve najobľúbenejšie chlapčenské mená
veľmi pekné je tiež Jakub a Eliáš
30. aug 2011- Sponzor fóra
@aguaverde a příjmením?
30. aug 2011@aguaverde hezký jméno
30. aug 2011@aguaverde To je parádní kombinace
já jsem chtěla taky Sofii, ale ted jich je hrozně mocTak se budu muset poohlédnout jinde.
30. aug 2011@barbora_b i mě se Sofie líbí, krásně by se hodila k příjmení co budeme mít, ale pořád mě láká pojmenovat ty děti od "M"
30. aug 2011@barbora_b My máme Leilu Sofii
30. aug 2011@leiladelly sakra...já vám to krásný jméno přeju
Není hezčí. Ale s každou Sofií se raduji méně a méně
)
30. aug 2011@barbora_b Díky, díky
Já Tě chápu, také jsem chtěla jména méně obvyklá. Ne, aby děti mi někdy nadaly, že nezapadají, že jsme vybrali nějaký šílený jména... ale aby to nebylo tak, že ve třídě bude šest lidí stejného jména
Ale neboj, zas tolik těch Sofií není, já mám ve svém okolí jen jednu kamarádku s dcerkou Sofií. A také význam jména je nádherný (já se dívám i na významy). Sofie je moudrá. Syn je Alex Matias.
Pokud je to Tvoje srdeční volba, neváhej!!!!!30. aug 2011@leiladelly já jsem byla vždy všude jediná svého jména a jsem za to mamince moc vděčná
30. aug 2011@mary1988 Ano, rozumím Tvé mamince a také to tak vnímám.
30. aug 2011@leiladelly a můžu se zeptat jaké mají tvé děti k takovým netradičním jménům příjmení?
(samozřejmě mi nemusíš odpovídat
to jen tak ze zvědavosti, já vždycky hodně přemýšlím nad tím, jak se jméno hodí k příjmení. Sofie mi leží pro případnou mou dceru v hlavě, protože přítel má kořeny na balkánu a má takové i příjmení a sofie se k tomu nádherně hodí.)
30. aug 2011@mary1988 omlouvám se ale veřejně sdělovat příjmení určitě nebudu
ale Hrcprcovi fakt nejsme
@stastnanevesta
@barbora_b Holky díkyona si zasloužila výjmečné jméno (snažili jsme se o ni několik let) a odvděčila se nám tím že se narodila na moje narozeniny
(mmch moje máti semnou měla termín porodu 12.12 ale já se narodila v úterý 1.12 a Chár se měla narodit 12.12 a hádejte?! no ano narodila se v uterý 1.12
)
Jinak pokud by se někdy do budoucna náhodou povedlo druhé tak by to byla Zoe Isabella a nebo Teodor Mathyas
Jinak v okolí žádnou Sofii nemáme a Charlottku už vůbec ne (máme vytíženou dr a tam je Chár se svým jménem jediná)
30. aug 2011@aguaverde moje máma se měla narodit 25.7. ale babička nutně musela složit hromadu uhlí (no nemohla počkat na dědu), takže se narodila 11.7 a já se měla narodit 11.7 ale narodila jsem se 25.7 (já holt chtěla být lvice)
30. aug 2011@aguaverde to je pěkné,já se narodila den před mamčinými narozkami
30. aug 2011@mary1988
zajímavé
jak to ten život zařídí
tchýně je narozena 15,6 a Jouza (moje drahá polovice
) 14.6
si z něj pořád dělají srandičky že ho tam těch pár minut ještě měli držet
30. aug 2011@aguaverde a jinak v pohodě, chápu to jen jak jsem psala, hodně mě zajímají jména v kontextu s příjmením jak se k sobě hodí a tak stejně tak jsem nikdy nechtěla ke krátkému příjmení krátké jméno aby to nebylo "haf haf" a naopak. Takže k dlouhatánskému příjmení mého přítele svou vysněnou Josefínu nebo přítelovu Viktorii mít nebudeme
30. aug 2011
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
@maybee ani my este nemame deti, ale tiez bude asi chlapcek Ján - tiez po oteckovi
a dievcata Aneta alebo Nela.