Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
- Sponzor fóra
@mon_88017
to máš pravdu já minule byla s malýma v ZOO a nějáká paní pořád křičela Tam , Tam..sem si říkala co tam je a z toho vylezla holčička jménem Tamara
27. apr 2012@krizecek taky mohla paní volat "ser ser" a vylézt Serafína
27. apr 2012@mon_88017 poznám jednu, bývalá primátorka Zlatých Moraviec - Serafína Ostrihoňová. Vraj na ňu boli ku koncu dosť nasr*tí
27. apr 2012@mon_88017 Nebo taky "Neser Tam"
27. apr 2012@mon_88017 ohrožený druh jsou už teď. Pískoviště jsou plné Sabin, Natálii, Rozárii, Timonů a Teodorů
28. apr 2012@kitinka76 já se začnu bát, až to na pískovišti bude samej Abdul, Ahmed a Fatima
28. apr 2012@frity Gabriel je krásné jméno pro kluka
plavko: Bibi je zajímavé jméno, i když Viven je lepší.1. máj 2012My vieme od piateho mesiaca, že budeme mať chlapca. A každý mesiac sa nám to potvrdzuje, aj teraz pár týždňov pred termínom
Meno pre dievčatko sme mali hneď, žiadny problém, krásnych dievčenských mien je tak veľa. Manžel je František a meno sa v rodine doteraz dedilo. František mi nevoňalo, ale zdrobnelina Ferko sa mi veľmi páči. Kedže pracujem s deťmi, tak mám averziu voči niektorým menám. Stačí keď na tréningu poviem Kristínka a otočia sa tri dievčatká (Terezka, Matej, Matúš, Michal...) No a ďalšie, čo nás akosi obmedzovalo, že sme nechceli meno, ktoré má niekto z blízkej rodiny (máme domy pri sebe, často sa stretávame). No a tak vypadli ďalšie pekné mená Andrej, David, Richard, Alex... Nakoniec nám zostalo Maxim (aj keď v rodine už máme Maximusa), Sebastián a Christopher. To posledné sa nám páči veľmi obom, ale je to na Slovensko netradičné meno. Našla som ho však v ukrajinskom kalendári a začali sme ho tak v súkromí už volať. No a už je z neho Christopherko
a pre koho to bude moc zložité nech ho volá Chris alebo Ferko
15. máj 2012- Sponzor fóra
My máme syna Davida. Příjmení má po tatínkovi už od narození, přesto, že ještě nejsme manželé. Při výběru jména jsme zvažovali, jak bude znít dohromady s příjmením, aby to neznělo komicky, aby to znělo přirozeně a nenásilně a jak na něj budeme volat. Tedy jestli má tohle jméno nějakou zdrobnělinu. Jestli je to originální, méně často dávané nebo příliš časté, jsme neřešili. Já si například dodnes pamatuju, když tady nedaleko jedni dali synovi jméno Bruno (k příjmení Houser se to dle mého názoru naprosto nehodí).
16. máj 2012takze ak sa nam podari, tak chlapca budeme mat Leonarda (teda Leo, po manzelovom dedkovi) a dievcatko bude bud Tamara, alebo Romana....nikdy sme neriesili, ci sa to bude hodit k priezvisku,...pretoze je tolko nazorov,...mne sa to moze hodit a niekomu absolutne nie,...takze rozhodnutie padlo,...len nech uz to meno mame komu dat
16. máj 2012@zpevanda DeniS Susedík se zle vyslovuje
17. máj 2012@lillika krásné jména, kdybych měla syna tak by byl Jakub. Ale mám dvě holky...
17. máj 2012@kitinka76 Dakujem.Ja mam 11 rocneho Jakubka a mala je 2.rocna Sara Alzbetka
17. máj 2012@bejby81 myslim, ze nielen kristinky, ale je strasne vela dievcatok s menom Nela, Ela a Ema a v poslednej dobe Lily mi to pride, ze mamicky davaju dookola len tieto
17. máj 2012@petkapr26 ja učím tanec, tak mám prehľad
Kristíniek a Tereziek už ubúda, Laura, Tamarka, Emky a Vanesky stále in
Dúfam, že náš malý sa sťažovať nebude. Našťastie sa dá z jeho mena spraviť veľa skratiek, tak snáď si niektoré obľúbi. Manžel so svojím menom spokojný nebol, mne naši meno trafili skvele.
18. máj 2012
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
Kedze budeme mat priezvisko zahranicne "Zitha" tak sme rozmyslali keby ze mame raz dievcatko tak sa bude volat Zara Irene Zitha