Jak se jmenuje nebo bude jmenovat Vaše dítě?
@marcelahall a kdybys měla trojčata,tak to mohou být Vicky,Christina a Barcelona
Jinak Annie Hall super
8. jún 2012@peetulka22 A co takhle dát dvě jména? Třeba: Alex Jaroslav, Gabriel Jaroslav, atd......
9. jún 2012- Sponzor fóra
@samantha_carter to neprojde
10. jún 2012@peetulka22 to ani nedávejte, tyhle kombinace klasických a moderních jmen sou otřesné
10. jún 2012@krizecek to bych ani nechtěla,když ale už kombinace tak třeba Václav Jaroslav.... a nebo něco takového,mě se ty moderní jména ani moc nelíbí
10. jún 2012@krizecek Gabriel je staré jméno
18. jún 2012@rezetka
u nás v rodině byl děda Karel, táta je Karel a brácha je taky Karel
ten tradici porušil a má prvorozenýho Olivera. Dceru Rozálku- to se mi moc líbí a nejmladší je František po dědovi. Ten už zemřel, takže se otočí opravdu jen ten jeden Frantík a dal mu ho z úcty k dědovi, protože ho měl rád. Určitě nepojmenujeme své děti po mně nebo po manželovi, to je možná krapet bez fantazie, ale po těch rodičích to tak vždy být nemusí. Je ale fakt, že mně se více líbí modernější jména. Moje babička byla Božena a byla to vyloženě pohádková babička umím si ale představit že by dcera mezi Améliemi, Klaudiemi a pod byla jako ,,Božka,, krapet za exota
27. jún 2012@kissova
Vedle mě také spinká naše 1/2 roční zlatíčko - říkáme jí Timinka, Timuška, Timejka, voláme na ní také Timi - a píše se Timea27. jún 2012- Sponzor fóra
V nasej rodine sa uz po generacie vyskytne nejake divne meno: prastari rodicia - Gašpar, Helena, stari rodicia a ich surodenci: Emil, Ľudovít, Jolana a Genovéva, Berta, rodičia a ich surodenci: Ľudo, Jolana a Gena sa dedili, Anton, Marián, Oľga, Marta, my deti sme vychytali este celkom normalne mena, aj ked nikdy nepochopim, ako mozu vsetci v nasej rodine pomenovat syna po sebe a niektori aj dceru...mena ako Marcela alebo Erika, Aneta alebo Lenka su uplne v pohode, nase deti to maju asi tazsie, taky Tristan alebo Rebeka...
este si spominam na nezvycajne meno v rodine - Melita
30. jún 2012@jaja_kubin A co třeba toto: http://cs.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategorie:%C5%BDensk%C3%A1_jm%C3%A9na&pagefrom=Konstance#mw-pages
Slavomír, Slavoj, Silvestr, Silvan, Stanimír, Spytihněv, Svetomír, Svetoslav, Solomon.
Sabrina Sklenář(ová)
Salome Sklenář
Samantha Sklenářová
Sandra Sklenářová
Saskia Sklenář
Saša Sklenářová
Selena Sklenářová
Sidonie Sklenářová
Sylvie Sklenářová
Slavěna "Slávka" Sklenářová
Sonja Sklenářová
Stella Sklenářová
Svatava Sklenářová
Světlana Sklenářová
Shiri Sklenářová
Samia Sklenářová3. júl 2012@samantha_carter Upřímně, ty tvoje výběry jsou někdy šílený. Ty by jsi svému synovi dala třeba jméno Spytihněv? To mi přijde jako hodně silný kafe.
3. júl 2012@samantha_carter A co tak Simona alebo Sara?
3. júl 2012@kija Spythiněva ne, poněvadž se mi nelíbí, ale proti gustu...
9. júl 2012No tak mě o víkendu drahý překvapil, že by se případný syn mohl jmenovat po něm, zůstala jsem stát s hubou dokořán, jelikož doteď jsme se shodli, že nechceme jména dětí po nás (byť by to bylo nejjednodušší v rámci idey celé rodiny se stejnými iniciály), ale hlavně vždycky neoblomně tvrdil, že takhle ošklivě by se k synovi nemohl zachovat, a kdykoli jsme narazili na nějakého jmenovce, hluboce ho litoval
! Tak nevím, co je to za výstřelek, a doufám, že ho to přejde, páč mě to prostě vadí, když se děti jmenují po rodičích
....Hezký pohled z dovolené zasílá Pavel, Katka, Pavlíček a Kačenka, grrrrr (příklad)!
9. júl 2012@misule2381 Teď se začala zase dávat dvě jména.. Tak můžeš dát druhé jméno po něm a první co vymslíte.
15. júl 2012@kitinka76 Hmm, Tereza je ale řecká
18. júl 2012@kitinka76 Jestli chceš česká tak dej Svatavu, Zdeslavu, Svetoslava a podobně.....
18. júl 2012@samantha_carter tak pořád lepší než Luisa, Bianca, Enrique a pod., a ktomu hezky české příjmení...
18. júl 2012
@misule2381 Mstiboj a Mstislav jsou super!
Já zas někde viděla jméno Kyslena, tak jsem už měla nutkání, ale zaplaťpánbůh za super film Woodyho Allena, takže mám o holčičí jméno postaráno. Hned, jak jsme spolu začali chodit, tak jsem v tom měla jasno, že prostě budu mít Annie Hall, hotovo šlus!