My z roku 1986. Přidáte se?
- Sponzor fóra
Podla mne tie kriticke roky su u kazdeho inde. My by sme boli uplne inde, kebyze spolu nebyvame ako teraz. Ale ja nic nelutujem, pretoze sme sa uz zabehli a urcite by som nechcela vratit cas a vsetky starosti prezivat znova...A o tom je vztach. Teraz sme prezili tazke obdobie, ked pridu deti bude to zase ine....A oddychovat nebudeme nikdy
30. sep 2007Jo v praci mi to uz celkem zacina jit lepe jelikoz jsem tam nastoupila v září a jsem rok a neco po skole.Tak se teprve zaucuji na oddeleni.Je to interna.Ale chtela bych jeste studovat obor porodni asistentka jeste nevim na které škole jest-li v Praze nebo jestli budu muset někam dojíždět.Tak se ještě uvidí v červnu 08 budu 2 roky po škole SZŠ obor všeobecná sestra.
10. nov 2007Myslím že by mě bavila práce s budoucími maminkami a s čerstvě narozenými dětmi,
mám miminka i větší děti hodně ráda sama bych chtěl mít okolo 5 dětí možná i víc,ale to nezáleží jen na mě.
V létě uskutečňuji křesťanský tábor (salesianské chaloupky) pro děvčata nebo i (smíšené chlapci,děvčata) věkové a zájmové kategorie. Baví mě to a jsem s nimi ráda.Už začnem plánovat další chaloupky na léto 08.10. nov 2007- Sponzor fóra
Tak to je fajn, taky jsme chtěli s manželem hodně dětí, nejdřív 3 když jsme se poznali, pak jsme si říkali, že 3 to je luxus na dnešní dobu, takže 2 a teď už manžel trvá jen na jednom - z finančních důvodů
Já bych pořád ty dvě přece jenom chtěla, ale říkám si, že nebudu předbíhat, ještě nemáme ani to jedno a já budu ráda, když všechno dobře dopadne a malá bude zdravá
10. nov 2007Tak koukám, že se to tu konečně trošku rozjelo..
Krista: Také ti gratulujiTakže budete mít holčičku? My bychom taky chtěli holčičku, dokonce pro ní už máme vybrané jméno. Ale ještě chvilku musíme počkat. Teď začínáme předělávat půdu na podkroví a taky ještě studuji. Jsem ve druhém ročníku na bakaláře a můj přítel by rád, kdybych ještě šla na ing, ale nevím. Možná bych šla jen na dálkové.
No a samozřejmě bych ráda nejdříve tu svatbu a pak tepve mimčo.
Viky123: Porodní asistentka? To musí být nádherné povolání. To by mě taky určitě bavilo. Když jsem byla malá, tak jsem vždycky prohlašovala, že budu doktorka. Pak, když jsem byla větší, jsem říkala, že budu patoložka (protože to už ty lidi nic nebolí) a nakonec jsem skončila tak, že studuji ekonomiku a management. Nikdy mi nešla matika a já jsem u ní skončila..13. nov 2007Sunik děkuju, jj na 100% holčičku, v pondělí nám to ještě potvrdili na 3D ultrazvuku
Dostudovat to je určitě základ pro další život, takže to je fajn a jak říkáš toho Inga můžeš zkusit pak dálkově, já chtěla taky studovat, ale nedostala jsem se kvůli kapacitě, tak smůla
a čím dýl jsem ze školy, tím víc si říkám, že už asi nezmáknu učit se
Tak hodně štěstí, ať ti to vyjde jak plánuješ
22. nov 2007
Nenašli ste čo ste hľadali?
Moja svadba odporúča:
- Rozchod po 3 rokoch. Ako sa s ním vyrovnať?Diskusia
- Priateľ trvá na svadbe, ale ja sa vydávať nechcemDiskusia
- Svadba mimo trvalého bydliskaDiskusia
petulienka, tak ty sa ides vydavat presne v den mojich 22. narodenin ------ aspon viem, ze buduci rok to vychadza na sobotu

jani, ja som ta neodhadovala na starsiu o 10 rockov ----- tipovala som ti tak 23
vam prajem vsetko len to naj naj naj s partnermi ----- nam sa 4 vyrocie stalo osudnym ------ krasne sme ho oslavili a o mesiac uz oslavoval s inou kockou