40. výročie svadby. Ako prekvapiť rodičov?

Mame tu jeden (samozrejme nie jediny :-) ) priklad, ako by nam to malo vydrzat :-) Rodicia totiz oslavuju 40. vyrocie svadby. Rozmyslam nad tym, ako by sme ich mohli prekvapit.. Nevedeli by ste poradit, co pre nich? Myslela som, ze mozno nejako spojit aj s vdakou za to, ze nam pomahali pri organizovani svadby ..Vidim, ze je tu zopar napaditych ludkov, mozno dakto prida radu. Dik ;-)
Odpovedať
1
2
Moji rodicia ked mali 25. vyrocie svadby (zaroven aj s mojimi promociami) dostali od nas vsetkych poukaz na "2 svadobnu cestu". Bolo nas dost pozvaných hosti (ziva hudba) a tak som kazdemu navrhla, ze miesto darcekov nech prispeju financne, kazdy kolko chcel. Spravila som velky obraz do ramu, na styl vyhernych poukazov, kde bolo napisane kde a kedy odlietaju a kto vsetko im to venuju...o nicom samozrejme nevedeli. Na zaciatok oslavy, ked tam boli uz vsetci sme im potom s bratom podakovali a odovzdali. Boli uplne dojati a prekvapeni. Vsetci sa tesili, lebo bolo vidno, ze im spravili obrovsku radost.
Odpovedať
Profilova fotka
Naši mali tento rok spolu 100 rokov... a tak sme im urobili celodenný program... vzali sme ich tam, kam by sami nešli... mamu do kozmetického salónu na masáže, kozmetiku, vizáž a kaderníčke... ocino zatiaľ blbol na svojom Range-roveri (nechcel si vziať ten čo požičiavali) na dráhe pre terénne vozidlá. Potom sme ich vzali na neskorší oebd do jednej dobrej reštaurácie pod Devín a následnej sme šli na prechádzku na Devín. Strávili sme s nimi celučký deň a obaja dostali niečo čo nečakali, ale urobilo im to radosť... ;-)
Odpovedať
No nasi by uz encestovali, veim si rpedstavit,co by povedali,kdeze uz oni len pojdu..a do kozmetickeho salonu by som mamu tiez nedostala:( Prave preto je to tazke...Ale csikike, madeleine,moooc dakujemz a tipy..Madeleine, kolko rokov??? 100??:)) 50+50 ci ako?:) ci narodeniny zratane?:)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
my sme raz dali listky na operu do viedenskej opery.. isli sme s nimi (my ostatny na "stojaka") a rodicia pekne do loze.. boli radi a bol to pre nich zazitok.. - velmi sa im to pacilo.. rodina mojej svagrinky zase dali nejake 2-3 dni v piestanoch v kupeloch - tiez masaze a procedurky... alebo nejaku peknucku dovolenku.. to by bolo tiez fajn nie?
Odpovedať
my budeme mat 1.vyrocie 04/06, chcela by som nieco originalne a pekne vymysliet. Poradite? :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ktore vyrocie sa ako vola: 1. výročie bavlnené 2. výročie papierové 3. výročie kožené 4. výročie kvetinové alebo ovocné 5. výročie drevené 6. výročie železné 7. výročie vlnené 8. výročie bronzové 9. výročie medené alebo hlinené 10. výročie cínové 11. výročie oceľové 12. výročie hodvábne a batistové 13. výročie krajkové 14. výročie slonovinové 15. výročie krištáľové 20. výročie porcelánové 25. výročie strieborná svadba 30. výročie perlové 35. výročie korálové 40. výročie rubínové 45. výročie zafírové 50. výročie zlatá svadba 55. výročie smaragdové 60. výročie diamantové 70. výročie platinové
Odpovedať
viete mi poradiť nejaký darček alebo niečo na prvé výročie svadby?!ďakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
pozerám, že pred rokom som mala tiež problém s darčekom na výročie. :-o Má z vás niekto tip na papierové výročie? ďakujem za všetky nápady. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
yulinka • Dnes o 21:33 Ahojte, poradte prosim ako oslavit druhe vyrocie svadby< nejake napady uz mam, ale chcem nieco vynimocne, mozno mi nieco poradite :) Dakujem Yulinka:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
anaxamon, ja uz ani neviem ako sme to oslavili ;-) ,ale teraz mam dilemu ako oslavime o mesiac nase 15.vyrocie :-D
Odpovedať
Môj manžel chcel vždy pozrieť severské krajiny a teraz na to máme perfektnú príležitosť. Jedna známa je vo Švédsku a ponúkla mi, že by nám poukazovala okolie a pomohla zohnať ubytko a tak. Takže ja plánujem kúpiť na výročie letenky, drahého zbalím a v deň odletu ho proste posadím do taxíka a poletíme, poletíme :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
mirinka9 • Včera o 20:25 ahojte... Neviete mi poradit nejake originalne darceky na vyrocie svadby? Dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
rada by som sa doplnila. Totiz mojho snubenca rodicia oslavuju 30 výročie svadby a nevieme, čo by sme im kupili. Určite upečiem tortu, no chceli by sme este nieco na pamiatku... poradite?
Odpovedať
Profilova fotka
no mohla by byt zaujimava nejaka prezentacia z fotiek od ich mladosti az po sucasnost, vyznamne okamihy v zivote, svadba, narodenie deti a tak.... alebo kolaz tych fotiek.... kolegyna s bratom dala podobny darcek rodicom na oslavu 50. rokov a velmi sa to pacilo :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja sam oslavujem vyrocia""" nedozitych """rokov nasej svadby kazdy rok, to bude zatial najj vrchol zivota co som zazil, este tie deti..., kultovo idem na tie iste miesta alebo okolo nich, a potom sa nechtiac ozeriem a mam depku - co vyriesil rozvod /teda to iba v mojom pripade/ EX sa zalubila v UK a tam aj ostala a atd......
Odpovedať
Uko verim,ze raz sa zamilujes aj ty,ver mi.Stretnes niekoho ineho,na kom ti bude zalezat a budete oslavovat spolu :-) Hore hlavu.Ja som vydata a pre mna by bol rozvod ,,vykupenim,, velmi trpim,hlavne psychicky,ale neberiem rozvod ako najciernejsiu stranku zivota.Ludia sa jednoducho stretavaju a rozchadzaju.Miluju a nenavidia...atd.Ver mi vsetko ma svoj cas a aj ta laska niekde na teba caka...Vela peknych dni a vyroci :-) ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte,chcem sa spytat, ci oslavujete alebo ste oslavovali prve vyrocie svadby... Ak hej date nejake tipy? :-)
Odpovedať
ivanajelinek ahoj, my budeme mat 1ve vyrocie tento tyzden v nedelu, a kedze mam na druhy den narodeniny tk oslava bude urcite. necham sa prekvapit ci viac narodeninova ci svadobna. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, my máme v júni prvé výročie a tak sme si darovali citybreak - tentokrát Londýn, budeme tam 5 dní práve v termíne našej svadby :-)
Odpovedať
luci..ja to zas planujem na manzelove narodky:-)) a na nase by som strasne chcela vikend vo viaironia : http://www.viaironia.cz/CS/index.htm sa chystame uz dva roky, ale vzdy je to vybookovane
Odpovedať
alebo tento: http://www.viaironia.cz/CS/index.htm
Odpovedať
Profilova fotka
Matka, idem pohladat ten link a poslem ti ho, dobre? tu Ironiu idem kuk
Odpovedať
ok ;-) dik
Odpovedať
Profilova fotka
Mas to v IPcke, inak tu Ironiu som uz raz na nete pozerala, vyzera to supiskovo
Odpovedať
jj, take romantikus x-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte, tak som sa rozhodla pre Pariz. Rezervovala som pre nas 4 dni Pariz, tak uvidime. Manzelovi som to este nepovedala, poviem mu den pred tym ze nech sa zbali, ze sa ide na 4-dnovy vylet.... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte baby, dnes máme 2. výročie svadba...... Gratulujem všetkým "májovkám z roku 2007"........... Nemáte nejaký dobrý tip na darček pre manžela..........???? Zn. Súrne!!!! :-D :-D
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
ahojte baby,svokrovci maju vyrocie svadby(zlate) a potrebovala by som nejaky darcek.mohli by ste mi nieco poradit?dakujem
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?