Naša svadba a výročie svadby rodičov v jeden deň

Baby, súrne potrebujem poradiť. Sestra sa v sobotu vydáva a práve v ten deň budú mať naši rodičia 22 výročie svadby. Chceli by sme pre nich niečo pripraviť, vymyslieť, nejaké prekvapenie, proste, aby smi ich potešili, aby na to nezabudli, ale vôbec nič nám nenapáda. Čo by ste nám poradili? Stretli ste sa už s tým? Ďakujeme
Odpovedať
Ahoj, ja som sa s tym este nestretla. Na nasej svadbe mala 5-rocne vyrocie moja kamaratka, povodne mali mat solo na pesnicku, ktoru mali ako prvy svadobny tanec, nakoniec to solo nebolo, ale aj tak to bolo podla mna fajn. Pokial su rodicia tanecnici, mohli by ste urobit nieco podobne. Alebo zistit nejaky mily detail z ich svadby (kopiu svadobnej kytice?), nieco, na co s laskou spominaju a nejako to vhodne zakomponovat. Zaroven si ale myslim, ze by to nemalo byt nic extra okazale a "dlhe", predsa len budu tam aj zenichovi rodicia, tak nech sa necitia menejcenne.
Odpovedať
Profilova fotka
Tiez mi napadlo to s prvym tancom, len neviem, ci pred 22 rokmi si ludia vyberali nejake specialne pesnicky na prvy tanec a ci si teda vobec pamataju, co im hrali. Ale co tak im dat zahrat cokolvek ine a predtym im do mikrofonu zazelat vela krasnych dalsich rokov? Ja by som mozno namiesto sladaku dala Kdyz si bajecnou zenskou vezme bajecny chlap (aspon na mojich rodicov by to pasovalo :-) ). A este - co tak na nejake viditelne miesto umiestnit ich svadobnu fotku, nech vsetci vidia, aki boli vtedi pekni?
Odpovedať
jeej, to je super vec a mozes to zakomponovat ako sucast programu - nie hned na zaciatku, lebo prvoradi maju byt novomanzelia a nie rodicia - ale povedzme okolo 22:00 - 23:00 hodine im do mikrofonu zablahozelat, dat im nejaky maly darcek a nechat im zahrat nejake solo... o takom case je vhodne uz aj Bajecnu zensku :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?