Poraďte dar pre rodičov k 30. výročiu ich svadby

Profilova fotka
Ahojte babulky, my sme sa brali pred mesiacom a moji rodicia maju o tyzden 30. vyrocie. Poradte nejaky netradicny, alebo tradicny darcek.... :-) Kyticu a veceru mam naplanovanu, ale nejaku mozno tvorivu vec.... Diky
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
ja by som ich asi skor poslala na romanticky vikend vo dvojici povedzme niekam do Tatier kt. cast nie je znicena, nech si zaspominaju na ich noc pred 30-timi rokmi...iste sa im zide trocha oddychu a romantiky ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
To je fajn napad, ale to sme dostali od bracha teraz k svadbe - minuly tyzden sme tam boli. Tak mi to pripada take ako opisane... :-) inak bolo to krasne, hned som si na nich spomenula ;-)
Odpovedať
Neviem, ci to existuje aj na Slovensku, ale tu sa daju kupit noviny z toho dna v r. 1975. Je to sice maly darcek, ale urcite by im pripomenul vtedajsie casy.
Odpovedať
Profilova fotka
To je uplne super Mai, ale obavam sa, ze tu sa to asi neda... :-) Netusim, kde by som take cosi hladala... Inak som z Piestan a hladala som nejake zaujimave moznosti. Nasla som iba vylet pltou, ale teraz je zimka.Nasi su za kazdu hlupost, :-D len nemaju nejako cas a po narocnom dni asi ani chut. Kedysi chodili po vyletoch, teraz su radi, ze su radi...
Odpovedať
Profilova fotka
adasa - myslim ze ide o to aby si ich potesila a nie o to, ci si to od niekoho okopirovala...snazila som sa vzit do Tvojej koze a iste viem ze by som ich poslala na "romantise vikend" ved pri tolkych rokoch co su spolu - zasluzia si. Alebo im kludne povedz ze ten napad mas odo mna z fora, ze to nie je okopirovane :-D ja sa iste nenahnevam ! :-D 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dudulka dakujem za pozitivne povzbudenie.... Maly problemik je aj v tom, ze oco robieva aj cez vikendy, musim vysondovat, ci by si to vedel zariadit... Najradsej by som ich vsak uz zbalila a poslala napriklad na Strbave Pleso, kde sme boli aj my. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tak si vezme dovolenku ! Myslim ze ked sa v praci dozvedia ze maju ! 30 ! vyrocie svadby - kt. je nadherne /dufam,ze aj ja tak budem !!! :-) / tak ho na dovolenku poslu aj sami ! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
adasa, nechces im dat spravit puzzle zo svadobnej fotky? my sme to venovali petovym rodicom na vyrocie, sice 24. ale to je snad jedno a dost sa potesili. kupili sme k tomu aj pekny strieborny ram, fotka bola CB, takze iny by sa asi ani nehodil... a tu fotku sme dali zvacsit na A3.
Odpovedať
Profilova fotka
to nie !!! Lebo namiesto toho aby si na romantickom vikende uzivali jeden druheho - budu skladat puzzle !!! :-D ale to bol len vtip - celkom dobry napad ... ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem Azalka, to som im dala asi k 25.vyrociu. Puzzle sidlia na skrinke v obyvacke.... :-). Rozmyslala som nad nejakym mozno vtipnym trickom- aj keby ho nosili len doma... Este sa chcem zastavit v papiernictve a kupit diplomy- vypiseme tam nejake hluposti. Dost pisem basnicky, tak sa zrealizujem... Vies, mam rada aj malickosti, co si bud spravis sama, alebo su od srdiecka. Asi ako tie puzzle. Len teraz mi akosi viazne fantazia...
Odpovedať
Profilova fotka
Uplne suhlasim s dudulkou,urcite ich ani len nenapadne trapit sa nad tym,ci je to okopirovane alebo nie-bude to ICH original :-) A ocino si to v praci 100% vybavi bez problemov,nemusis ani nic sondovat,aby to bolo prekvapko-taketo veci sa najlepsie riesia spontanne,uvidis,aki budu nadseni! :-D Inak jeden priklad:moja mamina mala vzdy kopec reci o tom,ako v zivote nesadne do lietadla a ze jej je najlepsie doma a tak podobne...na 50-tku odo mna dostala dovolenku v Turecku(so mnou) a o par tyzdnov uz so ziariacimi ocami sedela v lietadle nadsenim bez seba a po 2 tyzdnoch sa ma pytala,ci si to nemôzeme predlzit...takze tak :-).
Odpovedať
Profilova fotka
Ono to vyzera, ze vikend je rozhodnuty, ale aj tak chcem este nieco malicke, fyzicke a potesitelne...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
A Liska - tomu verim, ze mamina si prisla na svoje. Taketo zmeny su najprijemnejsie a najmilsie. A o lietani snivam aj ja, este sa nepodarilo...
Odpovedať
Profilova fotka
Super :-D kup im sadu sviecok a romantika zarucena !!! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
a pre mamku sexy pradielko ! :-D a otcovi tabletky na srdce :-D / myslela som to v dobrom /
Odpovedať
Profilova fotka
adasa, a co tak nejake listky do divadla? alebo im predplatit nejaku romanticku veceru? to s tym trickom je tiez fajn napad, alebo mi napadlo, ze by si im mohla dat spravit fotky na obliecky na vankus, otcovi maminu a naopak ;-) :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Vidis azalka, to s tymi oblieckami je celkom originalne.. Divadlo je vyborne, len aby tam oco nezaspal :-D . Na veceru ich chcem zobrat uz dnes. Do nejakeho noveho penzionu v Piestanoch. Vyzera takromanticky. Ak chcete tip na dovolenku alebo vylet: www.penzionlowe.sk .
Odpovedať
áno, do lowe.. tam som bola dnes na obede...super tam varia a strašne milé tety tam obsluhujú.. totalne super nr. 1 v Piešťanoch. Vážne. ;-) a keď boli horučavy, tak tam bolo super, bo je tam klima.. a je to tam krásne.. škoda, že na tú miestnosť máme veľa ľudí, taká malá svadba by tam bola kráááásnaaaaaa
Odpovedať
Profilova fotka
V pondelok snad budem moct potvrdit pozitivny ohlas na penzion. Dufam, ze tam bude pre zmenu teplo, lebo teraz mi primrznu prsteky ku klavesnici. Uz som normalne hladna a namotivovana... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem zatial za tipy, pomaly odchadzam domov, ale urcite sa sem v pondelok dostanem. Ak budete mat napady, napiste! Dakujem!!! Pekny vikend!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
jahodka85 • 8. jún 2007 o 11:26 Ahojte, moji rodicia budu mat za necely mesiac 30. vyrocie svadby...chceme im darovat nieco pekne...Viete mi poradit? Dakujem. :-) pavianca • 8. jún 2007 o 13:27 nie, ale mám ten istý problém
Odpovedať
Nasi tiez budu mat 30. vyrocie. Dva dni po nas. :-D Draheho rodicia o necele dva tyzdne skor. Rozmyslala som, ze by som im dala spravit puzzle (asi len 30 kuskove, za kazdy rok jeden kusok) z ich svadobnych fotiek. Neviete poradit, kde to robia? Mohli by sme im to dat pocas nasej svadby, aspon by sa zabavili kym sa my zduchneme fotit.
Odpovedať
To s tymi oblieckami na vankus je tiez pekny napad. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
tie svadobne puzzle robia vo fotolabe, napriklad kodakna nam.SNP ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte. Ako dobry tip na darcek pre rodicov je vikendovy alebo i dlhsi liecebny pobyt s wellness a procedurami v peknom hoteli. Nase pobyty su velmi casto zakupovane vo forme darcekoveho poukazu prave rodicom na vyrocie svadby. Ponuku pobytov najdete na nasej stranke. Na kazdy pobyt vieme vystavit darcekovy poukaz aj s venovanim. Termin si mozu objednat, kedy im to bude vyhovovat. Poukazy su platne do konca roka :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ako originalne potesit svojich pribuznych v kazdom veku? Jednoducho zhmotnenim specifickej, neopakovatelnej udalosti zo zivota a to vytlacenim fotografie napriklad na platno, akryl, hodiny. Priestoru takato fotografia doda osobiteho ducha, okrem toho spestri a dekoruje. Takze vas darcek potesi a zaroven dekoruje spomienku zo zivota vasich pribuznych v obyvacke, kuchyni ci spalni. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj,ak su veriaci,dala by som obnovenie manzelskych slubov v kostole,alebo aspon dakovnu omsu...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
My sme sa tento rok všetci súrodenci dohodli,že podarujeme rodičom na výročie wellness pobyt. Predsa len sú to starší ľudia a občas sú dosť prepracovaní, takže sa oplatí kúpiť niečo také. Hlavne potrebujú aj masáže a vírivky, takže sme si povedali, že tento rok budeme investovať a zakúpili sme predĺžený víkend v hoteli Alexandria. Bolo to drahšie, ale myslím si, že to za to stojí. Hlavne ak pôjdu niekedy počas jari, tak Morava je krásny kraj :) tento rok fakt idú wellness pobyty na odbyt, tak som aj nám zakúpila pobyt, ale pre zmenu na Slovensku :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?