Strieborná svadba. Ako ju osláviť?

Profilova fotka
Kocky, snad mi poradite... Nasi budu mat na buduci rok 25. vyrocie svadby - striebornu svadbu. Velmi dobre ich poznam a viem, ze oslavovat to nejako extremne neplanuju. Ale kedze mna strasne organizovanie oslav bavi a mam uz po svojej svadbe, rada by som pre nich nieco zorganizovala a tym ich vlastne aj prekvapila. Sme v zahranici, takze toto by bol dovod, aby sme mohli prist na chvilu na Slovensko a stravili s nimi par dni - co by bol pre nich najkrajsi darcek. Predstavujem si to tak okolo 40 ludi s dobrym jedlom a hudbou. Chcem sa im jednoducho zavdacit za to, co mi cely zivot poskytovali... Co myslite, hodi sa to??? Dakujem
Odpovedať
hodi ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Diki emjee... uz som myslela, ze som v tom sama . :-) :-) :-)
Odpovedať
Podla mna je to super napad! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Baby, fakt ste ma potesili.... to asi len ten moj brble, ze to sa nehodi... :-| A ja to taaak strasne chcem... Bolo by to ako znovuprezivanie priprav na svadbu x-)
Odpovedať
ale odporucam nejak nenapadne vyzistit ci by sa im to pacilo :-) napriklad im povedz (vymysli si), ze niekto podobne nieco mal atd... alebo s nimi len dohodni, ze rada by si im nieco pripravila, ale nech to nechaju na teba :-) alebo radsej im nic nehovorit? No, ved ty ich poznas a vies ze ako je to najlepsie;-)
Odpovedať
dani hodi - velmi mily napad. ale pozor na to, aby vasi nevycitili z tvojej aktivity, ze to robis viac pre vlastne potesenie ako pre to, aby si potesila ich ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Eleni, no ved toho sa bojim..... :-D :-D :-D A je to o to tazsie, ze rodicia maju uplne rozdielne povahy. Mamina si rada pokeca s ludmi a rodinou a velmi rada ma aj muziku, ale oco ten nie je ani len tanecnik. No ale rozhodne o tom budem aj nadalej uvazovat 8-) Este raz dakujem ;-)
Odpovedať
ahoj, myslim, si, ze skor by sa hodilo nejake male prekvapko, pre najuzsi okruh ludi...Pre rodicov a deti a partnermi, to snad staci.. nejaka prijemna restika a pekny dar od vas, deti,... Mas dovod prist domov, ale na strane druhej, nic nepokazis, ak vasi takuto oslavu nechcu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Uvazovala som o tom vsetkom a asi to urobime tak, ako hovori dupinka - nejaka mala a mila oslava plus dar. Mamina bude mat za rok 60, takze velku oslavu nechame na potom... A este raz, dakujem za rady.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?