Ako riešiť sedenie pri okrúhlych stoloch?

Ahojte mam miešať rodiny ako ste to riešili keď ste mali okrúhle stoly ?
Odpovedať
Profilova fotka
my usadzame k stolu ludi co sa vzajomne poznaju a rozumeju si. Mix mame len u mladych, zvysok rodiny sedi nepomiesane, teda jeden cely stol pre clenov jednej rodiny. Pride mi to najrozumnejsie, nakolko chceme aby sa hostia citili uvolnene a boli medzi svojimi :)
Odpovedať
Profilova fotka
My sme miesali. 2 stoly boli ciste pre rodinu, sedeli tam z oboch rodin a uplne v pohode :) Nebolo to vobec pre nich neprijemne. Ja som ani nepremyslala, ze za kazdym stolom budu len z jednej rodiny lebo to by som jednak musela mat viac stolov a boli by poloprazdne :)
Odpovedať
Dakujem za odpovede :)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme tiez mixovali, aby sa navzajom spoznali, ale dali sme to tak ze mladych sme dali spolu a tych starsich zase pri seba. Aby boli aspon trosku vekovo priblizne rovnako a aby si rozumeli
Odpovedať
Profilova fotka
mali sme okruhle stoly a riesili sme to tak aby aspon ti co sa poznaju z rodiny alebo kamarati aby boli spolu ... :-) snazila som sa neriesit ze ten nema rad toho a ten nemusi toho... lebo aj s tym som sa stretla ... a mali sme stoly pre 12 ludi a ked ich tam bolo 10 to sa mi zdalo akurat ... aby sa netlacili a mali si kam dat aj veci :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ocicko214 ja som sa tiez snazila dat k jednemu stolu ludi, ktori sa hlavne poznali :-) v podstate sa poznali vsetci, ale nemixovala som rodiny, oni sa potom pomixovali sami pocas zabavy :-) a mladych som dala k mladym, pocty mi nastastie sadli :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?