Koľko ľudí môže sedieť za okrúhlym stolom s priemerom 1,8 m?

Profilova fotka
mate skusenosti so stolmi tychto rozmerov? zaujimalo by ma, kolko ludi max mozem usadit za jeden stol (10-12 ?) dakujem za vsetky nazory, napady, postrehy ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, my take budeme mat a davame 9 a 10, viac nie, kazdy musi mat svoj priestor. Inak povedali nam ze aj 11 ale to len v kritickom pripade @jahodenka81
Odpovedať
Profilova fotka
@kirriana dakujem! aj tych jedenast sa vojde, natlacime ;-) nemame ziadnych tučkov :-D totizto som pozerala na nete a pri tomto rozmere napisali 10-12.... k stolu s priemerom 1.5m 8-10 osob.... tak ma zaujimaju realne osobne skusenosti ;-)
Odpovedať
@jahodenka81 mas dobre informacie :-) za stol s priemerom 1,5 m sa zmesti 10 osob a s priemerom 1,8 sa zmesti 12 osob :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@jahodenka81 Ja prenajimam okruhle stoly, ktore maju priemer 200 cm - idealne aby bol zachovany vsetok konfort je usadit tam 10 osob. Da sa aj 11. Myslim si, ze 12 je uz vela a nechapem ako za mensie stoly (napr. 180) moze niekto udavat 10-12 osob. Je to na ukor pohodlia hosti a to asi na vlastnej svadbe nechcete.
Odpovedať
Profilova fotka
@baja31 dakujem za informacie! co sa tyka tych stolov 180cm - vzdy som prave nasla iba tento udaj o pocte....
Odpovedať
Profilova fotka
@jahodenka81 my budeme mat po 8-10 ludi pri stoloch a prevazdkarka nam povedala, ze pri 1,8 m stole sa budu tlacit, ze uz na 9 osob odporuca urcite 2 m stol:)
Odpovedať
Profilova fotka
vo vseobecnosti: Okrúhlé stoly priemer 200 cm, pre 8 až 12 hostí Okrúhle stoly priemer 180 cm, pre 6 až 10 hostí Okrúhle stoly priemer 150 cm, pre 5 až 8 hostí
Odpovedať
Profilova fotka
@renky88 dakujem! ;-)
Odpovedať
@jahodenka81 pozri prilohu, pre lepsiu predstavu ake velkosti stolov existuju. :-) http://www.cousinshire.co.uk/round_ta...
Odpovedať
Profilova fotka
@derek toto je supeeer! dakujem ti krasne!
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte kocky. No to su vseobecne pocty, ale na svadbu urcite chcete slavnostnejsie nastretie stola. Neda sa to porovnat s nejakou garden party alebo konferenciou. Jasne ze ked je len zakladny set up, natlaci sa aj viac ludi. V kazdom pripade, mam vlastne stoly s priemerom 200 cm a mam vyskusane ze max. pocet na svadbu je 11. Ak su deti moze byt aj 12. Ale uplny ideal je 10. pekny vecer :)
Odpovedať
Mne povedali ze 2m su pre 10-11 ludi. Ale budem to brat tak ze pre 10. Kedze 90 hosti tak budem mat 9 stolov pre nich, nech maju pohodlie.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
my sme tiez radsej objednali viac stolov. urcite pohodlie je dolezite a aj nech to nejako vyzera, nieze budu vsetci sediet natlaceni ako sardinky....
Odpovedať
@jahodenka81 je dolezite, aj ake stolicky pouzijes...pri klasickych hotelovych /banketovych/ stolickach sa zmesti okolo stola s priemerom 180 cm 12 ludi, ale pri pouziti sirokych stoliciek s operadlamije to mensi pocet. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 rokoch
Profilova fotka
môžem sa opýtať aký rozmer obrusu dávate na takýto stôl ked ma priemer 180 cm by siahal po zem? Ďakujem :)
Odpovedať
viac ako 10 by som ich za neho isto neusadzala. chces predsa, aby mal kazdy ako taky svoj priestor
Odpovedať
@1mihalka1 myslím, že dosť závisí aj od výšky stolov ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
My budeme mat okruhle a davame 8 ludi a max jedno dieta tak nam odporucali aj aby sa ludia netlačili a vedeli sa pohnut :) ale pravda je ze neviem priemer stolov mozno su mensie :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?