Menovky na stôl - vypísať ručne alebo vytlačiť?

Profilova fotka
Vypisovali ste ručne,alebo ste si to dali predtlačiť,alebo ako?,poradte :)
Odpovedať
určite nie ručne
Odpovedať
@stano1202 my si robíme menovky sami. Našli sme si pekné písmo vo worde, vytlačíme na výkres. Podľa mňa sú to zbytočne vyhodené peniaze, dávať si robiť aj menovky.
Odpovedať
My sme kupili dva druhy papiera - perletovy biely, na ktory sme vytlacili mena, vystrihli vo forme mensieho obdlznika, a nalepili na podkladovy hrubsi zlaty prelozeny v polovici tak, aby stal (resp. zvolit farbu papiera podla ostatnej vyzdoby),
Odpovedať
@muller super nápad :-) My tlačíme len klasicky na výkres, lebo ich budeme zapichovať do šišiek (máme svadbu v zime a ladíme všetko do zimnej výzdoby. resp. snažíme sa :-)
Odpovedať
Ja som všetkým kamoškám robila menovky tak že sme vybrali pekný obrázok z netu, nejaké pozadie dobrej kvality čo ladí k výzdobe a vo photoshope som už len mená raz dva nahádzala naň a baby si to už len dali potom samé vytlačiť. Rýchla, jednoduchá a lacná záležitosť ;) Posielam pár ukážok menoviek z pozadí voľne stiahnutých z netu, kde bol už len dopisovaný text.
Odpovedať
@asaria prosím, kde na nete nájdem tie menovky s predtlačou? dakujem :)
Odpovedať
@novalienka Pozadie je stiahnuté z netu normálne ako obrázok a texty = mená som tam už dopisovala ja vo fotoshope. S tým by som vedela teda pomôcť.
Odpovedať
Profilova fotka
urcite si to dajte niekde vytlacit, nie rucne napisat, to by bola kazda menovka ina
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
ano aj ja si myslim ze vytlacit je to krajsie,uhladnejsie.ja skusam doma nieco take :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznacne vytlacit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@silviadalma Pekne si vyrobila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@silviadalma uz si aj vyskusala?
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja si ich asi tiež budem robiť sama.. pekne vytlačím, nakúpim stužky a ozdobím čistý biely papier stuhami, prípadne dolepím aj nejaké kamienky, ako @silviadalma na prvej foto :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ano skusala a boli pekne
Odpovedať
baby rozmyslam ze menovky aj ja urobim svoje, len my chceme aj menu karty na taniere a najlepsie bude ked to bude v jednej farbe ladit, tak preto sme to chceli dat robit firme, co nam bude tlacit aj oznamenia. tym padom ze sice budeme mat len 35 hosti + my hlavny stol tam ale bude este k oznameniam a pozvankam aj tychto 76 tlacovin takze by nam mohli urobit lepsiu cenu. ake s tym mate skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@relaxx11 ak mas taku moznost ze vam daju aj zlavu tak si to podla mna daj urobit im.. budes to mat aspon vsetko rovnake
Odpovedať
a je tu nejaká, čo sa nechystá dávať aj menu? :-D ja z toho nechcem mať stoly ako v reštike, skôr nech je každý chod vždy viacmenej prekvapko :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzuliennka my určite dávať nebudeme, príde mi to úplne zbytočné :-D veď idú na svadbu a nie do reštiky
Odpovedať
Profilova fotka
My si ich napríklad píšeme sami, teda ja a nehanbím sa za to, kúpila som vyslovene špeciálny štrukturovaný vintage papier, ktorý som dozdobila jutovými mašličkami a tlač na tento papier by bol dosť komplikovaný. Píšem ich ručne a nevidím na tom nič zlé :-) ;-) a už vôbec si nemyslím, že by to bolo nevhodné
Odpovedať
Ja si pisem menovky takisto sama a rucne...nevidim na tom absolutne nic zle ved niesme niekde na ministerstve...a to menu sa mi zda uz prehnane, takisto niesme v restauracii ved co na tanieri dostanem tak to dostanem
Odpovedať
Profilova fotka
@martinkas17 V tomto máš pravdu, nemusí to byť všetko presne vycentrované. Hlavne aby sa to Vám páčilo a aby to aspoň trošku vyzeralo dobre. Ale určite sa to dá pekne aj napísať ručne
Odpovedať
Ručne napísané menovky majú väčšie čaro, pokiaľ pekne píšeš, tak to hostia ocenia. :-) Mne sa to veľmi páči a je to osobnejšie a originálnejšie ako vytlačené menovky. My máme radi také handmade veci a ja by som za ručne napísané menovky dala 100 bodov. :-)
Odpovedať
rozmyslam teda ze namiesto menu kart na kazdy tanier dam iba na stoly ako dekoraciu, nejake 3-4 ks... aby vedeli co mozu ocakavat,co myslite?
Odpovedať
Profilova fotka
@relaxx1 Kľudne to podľa môžeš tak spraviť, je dobre keď hostia budú vedieť načo sa môžu tešiť :-)
Odpovedať
Ak máte niekoho, kto vie pekne písať, tak prečo nie? Videla som už menovky, ktoré boli ručne vypísané a vyzerali naozaj super. Horšie to je, keď to začne robiť niekto, kto si len myslí, že vie pekne písať :-D (boli sme na jednej svadbe, kde to bol tento prípad a teda vrhalo to dosť zlé svetlo na organizátorov)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?