Menovky na stole na svadbe. Áno alebo nie ?

Ahojte. Neviem sa rozhodnúť, či mám dať na stoly menovky alebo nie. Poradťe mi prosím aj v tom, či tam mam dať aj svadobné menu. Mne sa to páči, ale neviem či tam toho na tom stole nebude veľa. Čo vy nato?
Odpovedať
Mimk, ak mas vacsi pocet ludi, tak menovky urcite ano, kazdy bude vediet, kde je jeho miesto a nebudu sa svadobcania hadat, kto kde chce sediet a pri kom :-) Ja osobne menu nedavam, zda sa mi to zbytocne, nech maju hostia prekvapko, co budu papat. I tak kazdy do toho len raz nazrie a potom to tam len zbytocne zavadzia....a v konecnom dosledku bude toho na stoloch dost......ale to je len moj nazor.
Odpovedať
mimk, my mame nieco medzi 60 - 70 hosti, ale menovky sme sa rozhodli nedavat. Totizto nech si kazdy sadne, s kym alebo oproti komu chce, nechceme to nikomu urcovat, aby neboli nebodaj urazeni, ze sme ich neusadili podla ich gusta. Ani menu nebudeme davat, toto sa mi zda zbytocne. ;-) Ale tiez je to len moj nazor, videla som aj tu v niektorych albumoch u kockach velmi pekne menovky aj menu.
Odpovedať
Profilova fotka
mimk, uz tu niekto pisal, ze ked neboli menovky, ludia si sadali vselijak a nakoniec vznikali situacie, ked niekde zostalo uz len 1 miesto a chceli si tam sadnut dvaja spolu... to je podla mna zbytocny chaos. ved po prvom chode, ked sa zacne tancovat, si ludia popresadaju, ako budu chciet, ale na zaciatku su tie menovky podla mna uzitocne. je sice fakt, ze clovek nevie, koho s kym a ku komu, ale nejake riesenie sa vzdy najde.
Odpovedať
mimk, tiez povazujem menovky za dobru vec... zasadaci poriadok dost pomoze a nevznikne na zaciatku chaos... menu az take dolezite nie je, ja som ho mala, lebo mi to pekne vydekorovalo stol... ;-)
Odpovedať
siskatan: a nemala si na stole toho veľa. Nechcem aby som ho mala preplnený.Akú odozvu malo menu?
Odpovedať
podobne ako matja o menovkach ani menu neuvazujem a to budeme mat okolo 80 hosti - nech si kazdy sadne kde chce ku komu chce, predpokladam, ze aj ked budeme chystat pocet miest podla hosti, co nam potvrdili, aj tak nejake to miestecko zvysi pri kazdom stole, takze nebude problem s tym, ze by dvaja chceli sediet pri sebe a nemozu (mam skusenosti z troch velkych svadieb v nasej rodine v poslednom case, na ziadnej neboli menovky, menu ani problemy s usadzanim, takze sa nebudem zatazovat vyrobou menoviek a vymyslanim zasadacieho poriadku)
Odpovedať
Profilova fotka
no ja budem robit menovky aj zasadaci, lebo inak by sme sa asi usadzali pol hodiny a to nas bude asi 50 ks, bude to prehladnejsie. A ja som organizacny typ, tak mam rada vo veciach jasno ;-) :-D
Odpovedať
ja som bola na vela svadbach, malych aj velkych, a menovky vzdy boli. Inak ludia ako pise grmitko postavaju, nikto sa nechce usadit prvy, takto to je vopred urcene a kazdy je rad. Pravdaze treba dobre premysliet, koho s kym usadit. My budeme mat okrem menoviek pred salou este stojan s nakresom stolov a mennym zoznamom, lebo pri 160 ludoch by trvalo pol hodinu uz len to, kym by kazdy nasiel svoje meno. Niektori dokonca maju menovky, kde je meno napisane z oboch stran, to pre lepsie zoznamenie, ked sa ludia nepoznaju. Menu budeme mat takisto, je to sucast dekoracie. Tiez nechceme mat preplnene stoly, takze ich nebude 160, ale len 50. Na stranke agentury Bella Bianca su srandovne menovky - su zapichnute do zelenych jablk :-)
Odpovedať
Kde si to videla? Ja to nemozem nájsť na tej stránke.
Odpovedať
je to na jej stranke v galerii - zelena vyzdoba
Odpovedať
Profilova fotka
my urcite budeme mat menovky..aj so zoznamom hosti..lebo nas tiez bude viac ako 100. ale menu mat definitivne nebudeme. tu to je samozrejmost na svadbach ktore su v restauraciach a jedlo pozostava iba z jedneho ci dvoch chodov, ale pri jednom chode maju hostia na vyber z viacerych jedal..tak vtakom pripade je to namieste..ale inac nevidim dovod davat menu na stoly
Odpovedať
menovky urcite.. co sa tyka menu, my sme ho na stole nemali, ale pokial ho tam chces mat a nechces aby zaberalo vela miesta, tak ho mozes stocit do rulicky a previazat stuzkou.. videla som svadbu, kde boli na stole aj menovky, aj menu, aj medovniky a este aj kvetinova vyzdoba.. vyzeralo to dost gycovo..
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
ahojte všetci :-)
Odpovedať
ved menu karty nemusia byt pred kazdym hostom, staci to len sem tam rozlozit po stole, kto bude zvedavy, ten sa mrkne ...:)
Odpovedať
ano, ja si tiez myslim, ze menovky su velmi vyhodna vec. Nie je nic horsie ako postavajuci hostia a organizujuca nevesta :-D
Odpovedať
Ahojte. Možte mi niektorá povedať, kde nájdem obsahy do menu? Nechcem mať tam napísané obyčajné názvy jedál. :-)
Odpovedať
:-D plha a co ine ide do menu ak nie obycajne nazvy jedal? ale pozri si http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p...
Odpovedať
Ja neviem aké by to malo byť, ale niečo ako manželské tajomstvo, alebo ženíchov pochod, nevestin tanec, ....
Odpovedať
plha si hlavicka, ved uz to mas v podstate vymylene :-)
Odpovedať
vymyslene :-D
Odpovedať
Nie, to ma len teraz napadlo. Dnes sa mam stretnuť s babami a tam to poriadne vymyslíme. Len neviem či tam musí byť aj harmonogram. Mne sa to veľmi nezdá. myslím tým - 1. obrad, príchod na hostinu a pod.
Odpovedať
ako urobis tak bude :-) ja menu mat nebudem, prichodi mi to zbytocne resp. u nas sa to nerobi a ja necitim potrebu v tomto smere nieco nove urobit :-)
Odpovedať
U nás je to tiež veľmi zriedkavé, ale bude to doplnok k mojej výzdobe. Ešte nie som uplne rozhodnutá, ale určite to nebudem počítať na každého človeka. len tak zopár kusov.možno že to nakoniec ani nedám. Uvidíme.
Odpovedať
co sa tyka zasadacieho poriadku tak ten urcite budeme mat aj my,ale to menu nie,nech sa kazdy necha prekvapit a aj tak väcsina pozvanych to bude vediet,vsak pri navstevach u nich sa o tom rozpravame a radime co by bolo najlepsie
Odpovedať
no tak menu /ak by som davala/ by som pocitala 1 kus na 4 az 8 osob, mozno aj na 10 az 12 :-)
Odpovedať
mimk, nebolo toho vela, bolo toho tak akurat... mrkni si nas stol - svadobny album Silvia a Juraj ;-)
Odpovedať
emje: my sme mali asi 10 ks pre 46 ludi, ale mozno aj menej staci, ja ked som uz bola vo svungu, tak som vyrobila viacej ;) my sme to aj kvoli tomu, ze polovica hosti bola BA, polovica vychod, a my sme robili v podstate taky kompromis a mix aj co sa zvykov, aj jedla tyka.. tak aj kvoli tomu menu, aby hostia vedeli co ich asi caka... lebo na vychode zvykne byt uplne ine menu ...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 8 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte babulky, aj ked tu uz davno nikto nebol. Neviete mi nahodou niekto poradit, nejaky originalny napad na menovky. ja som sa rozhodla ich davat, nech tam nenastane chaos v usadzovani. Ale nie je nutne ich mat, kazdy sa zariadi podla svojich predstav. Majte sa krasne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahoj Dudasik, aj ja chcem menovky, len neviem, nemam inspiraciu, chcem ich robit sama :-) nejake obrazky alebo co...baby poradte
Odpovedať
Profilova fotka
Veru babenky radte, radte nam dievcatam bez fantazie. ale nie, aj ma nieco napada, ale chcem mat sirsi rozhlad. 8-)
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?