Okrúhle stoly

Profilova fotka
Ahoj nevesticky, co by ste povedali na okruhle stoly za ktore sa zmesti max 11 ludi?hm?neviem sa rozhodnut ci ano alebo nie. mate niekto s tym skusenosti?
Odpovedať
Profilova fotka
@kiksinka My sme mali takéto stoly na svadbe a ak máš dosť miesta na rozloženie takýchto stolov tak je to určite super. Ľudia ktorý sedia za takými stolmi majú viac miesta, ako ked sedia vedla seba v rade. Ale ak más málo miesta, tak urcite nie, pretoze také stoly zaberú viac miesta ako podlhovasté. Takisto je otázka, či vieš rozložiť svadobčanov po 11 ľudí, je to ťažšie :)
Odpovedať
Profilova fotka
akurat minuly tyzden mala kamoska v tej sale okruhle stoly a vraveli ze to bolo super. a rozlozit ludi mi nerobi problem :) aj tak potom ked sa kazdy bude zabavat tak nebudu sedie na svojom mieste :)
Odpovedať
Profilova fotka
@kiksinka rozhodla si sa pre okruhle stoly? odkial ich budes objednavat?
Odpovedať
Profilova fotka
budem ich mat pozicane z Kralovej pri Senci-Bella Bianca
Odpovedať
Profilova fotka
@kiksinka dakujem za tip, kuknem ich.. ;) a neviec ci poziciavaju aj stolicky a ako vyjdu cenovo? dakujem.. ;))
Odpovedať
@kiksinka ahoj, bola som na svadbe, kde mali stoly po osem ludi a aj po 12, pekne to rozlozili po sale a vyzeralo to super, myslim ze tych 12 je dobry napad, pretoze ludia kecali medzi sebou a pacilo sa mi to aku to vytvorilo atmosku. existuju vacsie aj mensie stoly, tak podla toho sa rozhodni a ber do uvahy aj pocet ludi a velkost miestnosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@keselka no to uz neviem ci aj stolicky poziciavaju ale ja si myslim ze ano :)
Odpovedať
@majulinka1 Ahoj moola by si mi prosim poslat kontakt v rp....dakujem
Odpovedať
@kiksinka ja som tiež rozmýšľala nad okrúhlymi ale môj brácho ma hneď stopol.... že si budú ľudia chrbtom, ale teda hlavne, niektorý budú chrbtom k sále (každý sa pozerá čo sa tam deje) a niektorý k neveste (a to tiež každého zaujíma)... tak som zostala pri klasike
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
ak zvolite okruhle stoly, dajte pozor na rozmiestenie kolacov, ovocia, flasi atd na stole, pretoze ludia budu mat problem dotiahnut a zobrat si to co chcu. Treba dat viacero tanierov s kolacmi na stol ....
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Pekny den prajem. Ponukame na prenajom okruhle stoly s priemerom 200 cm idealne pre 10 osob. Okruhle stoly odporucame najma do vacsich miestnosti, kde vytvoria naozaj peknu a slavnostnu atmosferu. Vase otazky rada zodpoviem.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
my mame tiez okruhle ale nam odporucili v hoteli ze max 10 ludi za 1 tak neviem ci su to len ine stoly alebo to chcu prehnat s poctom a natrieskat ich tam.
Odpovedať
Ahojte, aj my chceme mat okruhle stoly len nechcem zbytocne priplacat za navleky aj ked to vyzera skvele... nemate namieto toho nejaku alternativu? Fotku ako ste to mali poriesene ozdobene na svojich svadbach ?
Odpovedať
@marrie5385 my sme sa rozhodovali tiež, či dať alebo nedať návleky a nakoniec, nám poradili, že vôbec netreba...viď.foto v albume :-)
Odpovedať
Vdaka...idem sa pozriet :)
Odpovedať
Kolko stoji prosim vas prenajom okruhlych stolov? Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
my budeme mat tiez okruhle stoly - v restike ich maju a hrozne sa mi pacia. dokonca su vraj ovela vhodnejsie podla feng shui ;) ano, su si niektori hostia chrbtom, ale co pri klasickych stoloch usporiadanych do U alebo T? tam sa vidia len najblizsi susedia. nam sa za okruhly stol zmesti po max. 9 ludi, a lahsie sa mi kombinuje, koho kam usadit. len treba dat pozor, aby sa to neprehnalo s vyzdobou - okruhly stol by bol zbytocne preplneny.
Odpovedať
A pri usporiadaní napríklad do E (alebo viacramenné E) ľudia navzájom nesedia chrbtom? Jaaaj, jaká mi tu výhovorka :-D okrúhle sú 100%ne krajšie a hostia budú len pozerať, lebo doteraz mal každý klasiku - dlhé stoly... takže stačí správne pokombinovať a je to :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?