Perleťový embosovaný papier

Dámy, viete mi poradiť, kde kúpim perleťový embosovaný papier? Potrebujem ho na menovky :-). Ďakujem vopred :-)
Odpovedať
ahoj, skús si kúpiť obyčajný perleťový papier a embosovací stroj (kúpila som ho za cca 20e), teda podľa toho aký potrebuješ rozmer...
Odpovedať
@kenidar a to si kúpila kde? :-)
Odpovedať
Je to tento stroj, no ja som ho kúpila samostatne za cca 22eur, bez tých kartičiek a káps, k tomu si môžeš kúpiť hocijakú kapsu=teda si môžeš hocijaký motív vyembosovať, je to úplne jednoduché a vyzerá to super.... no karty majú rozmery A6, ale ak z toho chceš robiť oznámenia, tak je to akurát... Tie väčšie stroje na embosovanie (napr. Big Shot) sú už drahšie :)
Odpovedať
Ahoj, ja som prave objednala tu :) http://www.sashe.sk/kathykreativ/deta... . Mozes si vybrat aj farbu, ja budem mat taky maslovy :)
Odpovedať
@kenidar prosím ťa vieš mi napísať link na stránku,kde si viem tento stroj kúpiť?? :-)
Odpovedať
Ahoj. Toto je ono, len nie je na sklade ... http://www.kreativ-market.sk/embosova...
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, minule som ho obzerala v pantha rey čo ma tu predajňu Da Vinci tak tam mali od výmyslu sveta perleťové, lesklé, rôzne farby a vzory také, že ich mal človek chuť kúpiť aj keď nechce :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@lenulienka_lenka Hladala som pantha rei na nete, ale maju tam len knihy a hry...da sa najst ten perletovy papier aj na nete? Ci si bola osobne v tej predajni? Lebo ja som ju nasla iba BA.
Odpovedať
Profilova fotka
osobne som bola v predajni v KE :) neviem odkiaľ si ale v takých kamenných predajniach s umeleckými potrebami máju také veci :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?