Usporiadanie stolov

Ahojte. Viete mi niekto z vašich skúseností povedať, akú výhodu/nevýhodu má parket v strede medzi stolami alebo na inom konci miestnosti, než sú stoly? Čo by vám ako svadobčanom viac vyhovovalo? Ďakujem :)
Odpovedať
Profilova fotka
Jediné čo mi napadlo, že keď budú stoly okolo parketu ako je to na tom druhom obrázku tak budú hostia aspoň lepšie vidieť keď sa na ňom bude niečo diať, keď budete tancovať mladomanželský tanec alebo budú nejaké hry so starejší a podobne :)
Odpovedať
Profilova fotka
Mne sa viac paci parket v strede, vytvara to krajsiu atmosferu.
Odpovedať
Pre mňa určite parket v strede, lebo ak je parket v predu pri takom usporiadaní stolov, jednak sa budú musieť zadní hostia,,prebíjať" do predu, ak budú chcieť tancovať a ako bolo spomínané, niektorí možno neuvidia, čo sa v predu deje. A vyzerá to naozaj lepšie, takže za mňa určite druhá varianta ;-)
Odpovedať
Za mňa parket v strede
Odpovedať
my sme mali tiez to druhe rozlozenie az na to, ze miesto parketu boli dalsie stoly, parket sme mali v zvlast miestnosti velkej ako sala...bolo to super nik sa netlacil, kto sa chcel nerusene rozpravat mohol, a vsetko bolo premietane do saly :-)
Odpovedať
@simona_18 Mne ako svadobcanovi, by viac vyhovoval tanecny parket v strede. Pride mi to lepsie lebo stoly niesu tak nakope.A bude pekne vidiet aj vas prvy tanec. :-) :-)
Odpovedať
to prve rozlozenie mi pride tak strasne na kope, sa tam budu hostia tlacit, buchat stolickami :-| take neprakticke to je. to druhe vyzera lepsie, aj pekne bude vidiet na parket co sa tam deje a nebudu musiet behat cez vsetkych ked budu chciet ist na parket. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@simona_18 ten druhy navrh rozlozenia stolov je lepsi. aspon ti, ktori nebudu chciet tancovat budu vidiet a aj mi pride, ze hostia budu mat viacej miesta ako na tom prvom obrazku
Odpovedať
Profilova fotka
v strede na 100 percent, bude sa tam dať aj okolo stolov oveľa lepšie hýbať, budú lepšie vidieť na to čo sa tam deje :) má to viacero výhod. ale potom by som sa snažila dať napríklad bufet o polnoci tak aby sa s jedlom nemuselo chodiť cez ten parket :) lebo to už nebudú jesť všetci naraz vieš, nech sa tam nezrážajú tancujúci s tými čo pôjdu s plným tanierom
Odpovedať
Ďakujem baby, 100%zhoda :-D
Odpovedať
Takže vyhral stred ak som tomu správne pochopila :D
Odpovedať
@simona_18 dobre si sa rozhodla :-) ;-) :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?