Zasadací poriadok na svadbe - ako by mal vyzerať?

Profilova fotka
Ahojček nevestičky, robíte niektorá aj zasadací poriadok? Ak áno, dajte nejaké typy... ako by to malo vyzerať... :-(
Odpovedať
1
2
Profilova fotka
Ahoj, myslíš "papier" podľa ktorého si budú hostia sadať, alebo rozmiestnenie hostí pri stoloch?
Odpovedať
Profilova fotka
@dada111 Ja som zasadací poriadok urobila vo worde, moc som sa s tým nezdržiavala a keďže sme nemali stojan na zasadací, tak som to vytlačila na farebný papier, aby ladil k výzdobe, zalaminovala som to a dala na okraj stolov, potom sa to odložilo. (Nemali sme veľa hostí - dokopy 40, aj so skupinou, fotografom, kameramanom a šoférom.)
Odpovedať
Profilova fotka
@orchidea121 áno, chcem dať to rozmiestnenie hostí na papier aby hostia nepobehovali po miestnosti a nehľadali svoju menovku. Myslím, že predídem prvotnému chaosu pri stoloch....
Odpovedať
Profilova fotka
kamarátka mala niečo takéto
Odpovedať
Profilova fotka
pridavam dalsie dve moznosti - skopirovane od neviestu tu
Odpovedať
@dada111 Mne sa tieto cedule v mieste konania nepacia, takze ak sa rozhodnem pre zasadaci, tak vyuzijem napad svadobnych novin. Bude uz zakomponovany v nich a pre pripad sklerotickych hlav, aby sa predislo chaosu druzicky a druzbovia ho takisto budu ovladat. PS: tak ci onak bude chaoz ked sa svadobcania budu hladat na tabuli. A kde sme my?? A kde sedite vy? Rychlo, rychlo kukaj, nech sa na nas necaka. Rychlo kukaj, nech nie sme posledni. Chytro pozeraj, aby sme sa nemuseli predierat cez uz usadenych....atd atd stres, panika, nervozita :-|
Odpovedať
Profilova fotka
Kočky vďaka za nápady..... :-D a pripomienky....
Odpovedať
Profilova fotka
dve druzicky - kazdy z jednej strany rodiny sa nauci riadne zasadaci,aby potom vedela usadit svoju cast rodiny ;-) + na stole budu menovky,pre uistenie
Odpovedať
Profilova fotka
mne sa pacia aj tie tabule ale je pravda co napsiala zuzka, ze neni sanca aby si to tam rychlo kazdy nasiel. ja som napr mjej rodine zasadaci poriadok ukazala, takze kazdy priblizne vie, kde si ma sadnut. a ti co boli na sadbach mi povedali, ze aj tak to je vzdy tak ze svadobcania sa podvedome tahaju na tu stranu kde je ich rodina. teda ked pojde zenich napravo, tak jeho rodina pojde z anim. ale neviem ci to tak naozaj bude :)
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka86 @katey ja budem mať tabuľu so zasadacím poriadkom pri vstupe a aby som predišla chaosu, tak tam pri nej bude stáť kamarátka a navigovať hostí....neviem si dosť dobre predstaviť, že by som niekoho z rodiny nútila učiť sa večer pred svadbou naspamäť zasadací poriadok..:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kyvetka super nápad s tými družičkami, ktoré usadia hostí - vyzerá to podla mna ovela elegantnejsie ako nejaká tabula. len neviem, ako vyriesit to, ze druzicky su moje kamaratky, ktoré nepoznajú zenichovu rodinu - ako budu druzicky vediet kto je kto? ci staci vediet ze je zo zenichovej strany tak ho posle na zenichovu stranu?
Odpovedať
Profilova fotka
@usacik no aj to je dobry napad :) len napr ja by som najprv musela kamosku naucit kto je kto :) a u nas to ani nebude ze ucenie, kde maju sediet. my mame jeden hlavny stol a k tomu 4 vedlajsie, tak som nasim len povedala, ze oni budu hned v tom na kraji a tam uz uvidia menovku.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
a my sa to chystame skombinovat :) bude aj zasadaci poriadok a hlavne par ludi pozna skoro vsetkych hosti, tak ti budu usmernovat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@katey tak k štyrom stolom sa to dá zvládnuť...len my budeme mať tých stolov 20...to by sa naozaj musela učiť naspamäť...:-) no a tá kamoška pozná tak 70 % hostí, zvyšku sa normálne opýta...zažila som to tak na viacerých svadbách a bolo to v pohode a ani nebol stres pri hľadaní sa na tabuly...:-)
Odpovedať
Profilova fotka
@pani_fabianova tak nemusia byt druzicky,ale napriklad sestra alebo brat zenichov alebo niekto z tvojej strany,aby poznal rodinu.
Odpovedať
@usacik tak ak mas 20 stolov tak si ich skus oznacit cislami a kazdemu povedz ake ma cislo, ked sa usadia, tak kamaratky - druzicky nech poberu cisla aby to nezavadzalo a "nespatilo" zvysok dna D ;-) aj tak sa da
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzulka86 presne tak to budem mať...:-) pred vstupom bude zasadací poriadok, tak aby vedela kamarátka povedať hosťom, ku ktorému číslu stola majú ísť, no a pri stole si už každý sadne kde chce (sú okrúhle stoly, tak mi príde zbytočné určovať každému konkrétne miesto)..:-) ozaj, tie svadobné noviny už chystáš?
Odpovedať
moja sesterka, keď mala svadbu mala vyše 120 ľudí a zasadací poriadok nemala, len menovky na stôl, ale tuším to bolo tak, že z daného stola (bolo ich 6 dlhých) vedeli vždy dvaja, že kto ta má sedieť a ľudí pred vstupom usmernili, my máme ani nie 50 ľudí, takže len menovky na stôl a moje sestry budú vedieť poradiť, keby čosi :)
Odpovedať
@usacik aj som si myslela, ze mas okruhle ked si pisala, ze ich je 20 :-D ohladom novin...este nechystam ale uz viem co v nich chcem mat zahrnute. svadba bude tak nejak do troch rokov ak sa nic zas nepokasle, lebo nam s drahym ide tohto roku karta :-( teraz cakam na stuhu a zacnem sa bavenkat s pierkami, nech mam tu najvacsiu "prplacku" za sebou. ked to dokoncim, zacnem zas nieco ine a tak krocik po krocku mi ubehne aj cas a aj financne aj organizacne to nebude naraz az take strasne.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte nevesticky, prosim o pomoc, nebudeme moct mat stoly do U, ale do L. Ako mam umiestnit hosti? ja s nastavajucim budem za vrchom stola aj s rodicmi, ale neviem si rady dalej... Nakolko nam to miestnost nedovoluje tak si neviem rady. Prosim o radu. Dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte, my máme v ponuke takýto zasadací poriadok.. ;-)
Odpovedať
ja som rozmýšľala že by som dala každému zasadací - akože pri pozývaní na svadbu, ideme pozývať osobne všetkých tak preto..čo vy na to?
Odpovedať
Profilova fotka
@merlot_wedding_agency Skoda, ze ste z takej dialky... Ten zasadi poriadok od vas je uchvatny... To je robene na zrkadle v rame? Nadherny... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@merlot_wedding_agency veru, na zrkadle to je krásny efekt. Nádherný zasadací poriadok.
Odpovedať
Profilova fotka
@nuklia Dakujeme, áno na mieru robený rám so zrkadlom. :-)
Odpovedať
@monibilkova ahoj, dakujem ti za reakciu a radu..len ja idem dávať výslužky našim hosťom dva alebo jeden den pred svadbou a rozmýšľala som že by som im vtedy dala tie zasadacie poriadky..aby približne vedeli a dúfam že vtedy už budem na sto pro vedieť kto ide a kto nie :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Profilova fotka
Neviete niekto kde zozeniem taky dreveny stojan?
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?