Zvykne sa davat za hlavny stol krstnych rodicov?

Profilova fotka
Chcem sa opytat ci ste poculi aby za hlavnym stolo sedeli aj krstny rodicia. Ja som o tom este nepocula a na ziadnej svadbe kde som bola to tak nebolo, boli tam len rodicia novomanzelov. Ale svokra mi hovori, ze ona urcite chcem mat vedla seba krstnzch rodicov , cize kmotrovcov, lebo ze aj ona sedela za vrchom stola ako krstna ked mali ich deti svadbu. Tak teraz neviem. Ak budu vedla snúbencových rodicov aj jeho krsny rodicia, potom musim aj ja tam dat mojich mojich krstných, aby to nevyzeralo divne, ze moji budu inde. Ale dalsia vec je to, ze môjho krstného nepozyvam na svadbu lebo sa o mna nezaujima od malicka a aj tak on ma inu zenu a aj moja krsna ma manzela (s ktorzm nezije), zatial co snubencovi krstn9 rodiacia su manzelia. Takze to mam take komplikovane. Cize by tam bola iba moja krstna, ale ona ma priatela asi rok a urcite by chcela sediet s nim, ale davat za hlavny stol pre mna cudzieho chlapa je tiez onicom. Prosiiim poradte. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
U nas sa to tak robilo, ale nakolko ja svojich krstných rodicov nepozyvam, rovno som povedala, ze za hlavnym stolom budeme iba my s rodicmi a svokrovcom neostavalo nic ine iba suhlasit. Ja si myslim, ze ked to mate take komplikovane, trvaj si na svojom. Aj tak sa to uz málokde takto robi, vacsinou sa za hlavny stol davaju len mladomanzelia a rodicia.
Odpovedať
No vsade su ine zvyky.Ja osobne budem mat krsnych rodicov.Moja krsna mi je ako druha mama a vazim si ju natolko aby sedela za hlavnym stolom.Moj krsnych nebude mat tak tam namiesto krsnych posadime jeho sestru ktora bude svedkom aj z muzom.A kedze ani rodicia mojho manzela zobzdravitnych dovodov nepridu tak tam posadime tiez niekoho komu moj manzel je ako vlastne dieta.To je zatial moj plan.Ale moj nazor je ze by tam mali byt.Su po rodicoch adi najdolezitejsi.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj som rada že v tom nie som sama. Mám presne taký istý problém a tiež som o tom nikdy nepočula. Až dnes že tam chcú mať krstných a ja mám len krstnú, ktorá má manžela ale nie je môj krstný. Tiež som chcela mať za hlavným stolom len rodičov a potom ostatných. A teraz neviem čo mám robiť. Mne to príde normálne že sú tam len moji a jeho rodičia to potom môžeme sedieť všetci vedľa seba a bude km stôl :P :-D 8-)
Odpovedať
ja som chcela dat k nasmu stolu brata a draheho sestru okrem rodicov, ale buduca svokra tiez zacala s krstnymi, tak neviem... ale mne pride, zeblizsi je mi brat, ako krstni
Odpovedať
Profilova fotka
Moja buduca svokra mi to okomentovala tak, ze aj ti jej kmtortovci ju dali za hlavny stol ako krsnu, takze aj ona ich tam urcite da. No takze sme to urobili tak ze bude tam yenichovi krsni vedla jeho rodicov a vedla mojich rodicov ( co su rozvedeny, otec pride sam a mama s priarelom) bude moja krsna sama. Cize tam bude 9 ludi za hl. stolom bude nepar ale to nevadi. Moji rodicia tam budu len vecerat a tak...ale neskor som im dala miesto mne mamu pri jej priatelovi, krsna ma volnu stolicku pri jej priatelovi a otec ma volnu stolicku pri mladych pri mojom bratovi, takze bude mat pri sebe syna. Takze myslim, ze je to najlepsie riesenie tento situacie :-)
Odpovedať
Profilova fotka
my mame nastastie vsetkych pokope, ze nikto od nas nie je rozvedeni tak budeme za jednym stolom :-) @mudreocko drzim palce aby vam to dobre dopadlo:)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?