Aké boli vaše zásnuby?

Profilova fotka
Tak čo dámy, ako vás váš partner/manžel požiadal o ruku? Bolo to podľa vašich predstáv alebo skôr taká vzájomná dohoda? Mňa ešte priateľ nepožiadal, ale celkom ma to zaujíma ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
u mna to bola "klasika" na dovolenke pri mori. Na prechadzke pri mesiacku na opustenom mole poklakol a vytiahol prstienok :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ako ma moj drahy poziadal o ruku... Nase 6rocne jubileum, netusila som kam ma vezie. Zobral ma na Dunajsku vezu vo Viedni (jedna z najvyssich budov v Rakusku). Vysli sme na terasu, myslela som, ze sa zblaznil, lebo prsalo, snezilo a bolo strasne zima :-) Ale ked som pozrela dole, rozohrialo sa mi srdiecko. Ohnivymi faklami tam bolo napisane "Marry me Mimi" ... Ked som sa v soku otocila k nemu, uz klacal v snehu aj s prstenom a ani neviem, co hovoril, len som sa rozplakala a povedala ano. Z poza rohu vybehol kamarat a zacal fotit a moj drahy vybral z tasky sekt a pohare a pripili sme si. Potom sme zavolali dalsim kamaratom, ktori stali pod vezou a zapalovali tie fakle, ze som povedala ano, poculi sme ich jasat. Nakoniec sme sa presunuli o poschodie vyssie do restauracie, kde sme oslavovali vo dvojici... Bolo to naozaj krasne a najmä vela namahy za tym, lebo mu kazdy vravel, ze to pismo z takej vysky nebudem vidiet, tak urobili pismena, ze jedno mali vysku takmer 4 metre! Pod tie fakle natiahli vela Alufolie, aby to este zrkadlilo svetlo... Takze fakt vela prace a hlavne: nebolo to celkom legalne, kedze v parkoch sa ohen nesmie robit... :-D Krasne to bolo... Ach...
Odpovedať
Profilova fotka
@renya3
Odpovedať
žiadna romantika sa nekonala...jednoducho jednu úplne obyčajnú sobotu som sa skoro ráno zobudila na plný močový mechúr... a keď som sa vrátila do postele, môj drahý sa nejako divne usmieval (inak mám problém ho o 11 zobudiť) a spod periny vytiahol prsteň a spýtal sa ma, či si ho vezmem... mal to v pláne urobiť na dovolenke, kde sme o pár dní odchádzali, ale bál sa, že prsteň v batožine upúta pozornosť letiskovej kontroly... btw. ja som na oplátku vytiahla skrytú zlatú retiazku medzi nohavičkami k 30tke, ktorú som mu tiež plánovala dať na dovči :-D a aj napriek tomu, že to nebolo ako v amerických filmoch som bola a som šťastná x-)
Odpovedať
Profilova fotka
my sme sa zasnúbili na štedrý deň po necelom roku chodenia. Vedela som že ma ide požiadať o ruku aj prsteň som si vybrala sama. Po štedrovečernej večeri sme sa vybrali do mesta pod vianočné osvetlenie, pod hviezdičky a tam zaznela tá veta :) dnes sme už šťastne svoji a čakáme bábätko
Odpovedať
Profilova fotka
na mna sa moj drahy nachystal v Parizi na silvestra, ked sme sa plavili vecer lodou po Seine, neprijemne prsalo a ked sme sa blizi k vysvietenej eiffelovke, tak vytiahol prstienok a na palube ma poziadal o ruku, v dazdi´, kraasne to bolo :-)
Odpovedať
My sme sa vtedy dlhší čas nevideli, tak sme sa dohodli, že si pôjdeme spraviť malý piknik. Prišli sme do parku, hľadala som lavičku a môj drahý niečo hľadal v ruksaku. Otočila som sa a on mi hovorí: "prosím ťa, toto mi podrž" a dal mi do ruky krabičku s prsteňom :)
Odpovedať
Profilova fotka
kedže môj drahý nemá hlavu na dátumy, tak sme sa dohodli, že sa zasnúbime na Vianoce 2011 (prsteň mal byť zároveň aj vianočný darček). Týždeň pred Vianocami mi povedal, že prsteň nestihli vyrobiť, tak bude až v novom roku a nech si vyberiem niečo iné pod stromček. tak som si vybrala šál. A tie Vianoce bol zároveň najhektickejší deň aký sme zažili, nakoľko nás oboch povolali do práce. takže celý plán chystania, varenia, vypekania..... a neviem čoho všetkého zrazu padol a bolo potrebné improvizovať. Ja som sa vrátila z práce o 17:00, on o 17:50 a o 18:00 sme išli večerať. Keď som si po večeri "rozbaľovala" svoj vianočný darček - šálik originál zabalený v nákupnej taške danej predajne aj s bločikom a vyšačkou, tak sa z neho rozkotúľala malá krabička smerom rovno k mojim nohám. Keď som ju zodvihla zo zeme, on už kľačal na kolenách, chytil ma za ruku a spýtal sa ma či sa za neho vydám. Vzhľadom na to, že pred rokom sme mali svadbu, nemusím hovoriť, čo som mu odpovedala. Pre mňa to bolo to najromantickejšie požiadanie o ruku, lebo pri tom vedel dať tej jeho láskyplný pohľad, ktorý na ňom milujem.
Odpovedať
Profilova fotka
pre mna to bolo absolutne prevkapko, o zásnubách sme sa pretym nerozpravali, nic som teda netusila. isli sme na jednu z nasich eurovikendovych poznavaciek do Rima, no a v Sixtínskej kaplnke mm vybral prstienok medzi desiatkami ludi...nemusim hovorit ake to bolo prekvapenia a este ked moj chlap nie je ziadny romantik, co mi nosi domov kvetinky, tak si fakt dal zalezat. potom sme sa na tom aj spolu smiali ako mi opisoval, ake mal stresy na letisku pri kontrole, kedze prstienok mal vo vrecku. nastastie nepipal :) btw. bolo to na valentina, presne o dva roky na to sa nam na valentina narodil nas syncek, no a toto leto nas caka svadba. tesim sa
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?