Ako vás partner požiadal o ruku?

ahojte, tuto temu zacinam kedze som nic nenasla na temu ziadost o ruku? pri akej prilezitosti vas partner poziadal o ruku? vymyslel nico specialne? ma to byt jeden z uzastnych okamihov tak piste akym sposobom vas partner poziadal o packy :-p my sme sa na svadbe viac menej dohodli takze ziadna ziadost nebola, hovorili sme o tom, vybrali sme datum a bolo. piste piste a mozno date inspiracie novym ziadacom :-p na nejake neskutocne romanticke okamziky :-)
Odpovedať
1
2
5
dianka, my sme sa tiez tak dohodli, ale urobili sme aj oficialne zasnuby, kde si moj manzelik predo mna klakol a poziadal ma pred celou svojou a mojou rodinou krasne o ruku, aj s prstienkom (ktory som si sama vybrala - ved ja ho nosim, nie? ;) a s obrovskou kyticou ruzi...aj slzicky boli, lebo to bolo krasne... :)
Odpovedať
Profilova fotka
lulu245 • Dnes o 09:37 podelte sa s nami o vase romanicke poziadanie o ruku prekvapil vas? alebo ste to cakali? predstavovali ste si to inak? a ak si to tu precita nejaky muz, mozno mu to posluzi ako inspiracia
Odpovedať
Profilova fotka
Prsteň sme kúpili spoločne, bol schovaný a jedno ráno pri raňajkách ma naozaj nečakane prekvapil, bolo to krásne... Pripravil ranajky, pustil piesen od K.Gotta, Kdyz muz se zenou snida, posadili sme sa, stale som o nicom netusila, priniesol ruzu, vraj ju nasiel ;-) a potom si klakol a daroval mi prsten, na ktory som uz pomaly zabudla a spytal sa ma, ci si ho vezmem, obycajna streda rano bola zrazu neskutocne krasna...
Odpovedať
môj už teraz manžel ma požiadal o ruku veľmi romanticky... večer pred mojimi narodeninami sme si spolu ľahli do postele a zaspinkali...ráno o cca 07:30 si zvonila na mobile pripomienka (čo bolo dosť pre mňa nezvyčajne, lebo v nedelu si budík na mobile nenastavujem), kde bolo napísané "Krásne ránko láska, rob všetko podľa pokynov - chod po bielych ružiach", tak som sa pozrela okolo postele a všede boli nádherné biele ruže a môj drahý pekne spinkal ďalej...biele ruže ma zaviedli do obývačky, kde bol pripravený notebook a papierik, aby som stlačila Enter, automaticky sa spustila prezentácia našich fotiek (koláž) s textami o nás a jeho citoch ku mne a v pozadí hrala naša pieseň, po skončení prezentácie bol odkaz, aby som šla po červených ružiach, tie ma zaviedli späť do našej spálne, kde už boli moji rodičia a môj drahý v obleku s obrovskou kyticou lalii (kt. ja zbožňujem), prišla som k nemu, pokľakol a požiadal ma o ruku na moje 26 narodeniny s nádherným prstienkom. Myslím, že je jasné, že moja odpoveď bola jednoznačná "ÁNO". (PS: prvýkrát ma neoficiálne požiadal o ruku už po 4 mesiacoch od našeho zoznámenia, vtedy sme sa obaja rozplakali, ležali sme na posteli, pozerali film "PS Milujem ťa, drahý sa na mňa pozrel a celý roztrasený sa ma to spýtal, nevedela som čo povedať, vyrazil mi dych, vtedy mi povedal, že je to také neoficiálne, že v tú správnu chvíľu ma ešte raz požiada aj s prstienkom a svoj sľub splnil a ten deň si budeme obaja pamätať navždy. Boli sme jasní od prvého okamihu ako sme sa stretli, vedeli sme, že k sebe patríme. Od nasledujúceho dňa sme nevedeli byť bez seba.
Odpovedať
WOW, Latitude, tak to je romanticke!!!! fakt mile.
Odpovedať
myslím si, že v každom človeku (žena/muž), keď naozaj miluje sa odhalí romantika, môj manžel povedal, že predtým než ma poznal nikdy nič takéto nerobil, žiadne pozornosti a pod., že to čo k sebe cítime a to čo dávam ja jemu ho núti dávať aj mne. Robiť jeden druhého šťastným a nato stačí tak málo, napr. keď jeden z nás ráno odchádza do práce skôr, stačí nechať lístoček na stole, mobile alebo pri raňajkách s odkazom "milujem ťa", alebo nastaviť v mobile toho druhého pripomienku "chýbaš mi" tak aby o tom nevedel a uvidíte ako ho to poteší, keď zničoho nič vám v práci začne na mobile svietiť "chýbaš mi" :):)
Odpovedať
atitude neskutockne to je krasnucke ako z filmu peknucke ;-) tlieskam :-)
Odpovedať
latitude zasnubenie ako z filmu, len ma zarazilo, ako sa tam nepozorovane dostali tvoji rodicia...
Odpovedať
v ten víkend sme boli na návšteve u mojich rodičov a miestnosti v dome sú rozmiestnené tak, že z obyvačky nie je vidno do našej hosťovskej izby a vyšlo z toho to, že môj brat, rodičia a drahý to malé cele vopred vymyslené, takže jediná čo nič netušila som bola ja, drahý prišiel deň vopred k našim aj s kyticami, tak, aby som ho nevidela. :)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte! mna moj drahy poziadal o ruku velmi romanticky 1.9.2009, vobec som to necakala. bolo to pod Bratislavskym hradom, zrazu si klakol a potom sa ma spytal, ci si ho vezmem a vytiahol nadherny prstienok. kedze som to vobec necakala, bolo som v miernom soku a neudrzala som slzicky. bol to nadherny den, na kt. nikdy nezabudnem...
Odpovedať
Profilova fotka
Mňa drahý požiadal o ruku posledné Vianoce... Najprv som rozbaľovala ponožky a našla som si len samé praktické darčeky (neznášam praktické darčeky... ) ako ponožky a elektrickú zubnú kefku... Neriešila som to, lebo viem, že Jojo nie je na nakupovanie a nápaditosť v tomto nie je jeho silná stránka, tak som s nadšením odložila svoje darčeky a posunula k nemu jeho... Po ukrutnom rozbaľovaní sme zostali sedieť v kope papierov, keď sa kolenačky priplížil ku mne a vyťahujúc z vrecka mi podal srdiečkovú krabičku a povedal: Uško, mám pre teba ešte jednu maličkosť na spečatenie našej lásky, teda... Ak povieš áno... No a v tom momente som sa rozplakala, hodila okolo krku a bolo... Nečakala som to a veľmi som sa tešila, že po piatich rokoch konečne aj on nabral odvahu na tento krok... Radosť mi pokazila až reakcia rodičov, kedy nevlastný otec ani neodtrhol pohľad od telky, lebo dávali Popolušku (čo je teda určite dôležitejšie) a moja mama len suchým tónom zadelila: Aha, a čo si odpovedala? Zostala som len pozerať s otvorenými ústami. Drahého rodičia boli omnoho srdečnejší, aj keď sme si s nimi preskákali veeeeeeeeľa nepríjemných chvíľ... Odvtedy už neriešim poznámky a reakcie iných, ide o nás a nenechám si kaziť radosť či už z maličkostí alebo veľkých vecí, nech si hovorí kto chce, čo chce...
Odpovedať
Profilova fotka
mna drahy poziadal 18.12.2008. bolo to take nadherne a pritom to bolo take jednoduche. siel akoze kupovat vianocny darcek. ked prisiel domov tak mi zavolal nech sa schovam lebo kupil nieco velke a chce to schovat aby som nevidela.kym som bola schovana ( a nastvana ze preco teraz, ked prave varim) ukazoval prsten a kyticu spolubyvajucej ( byvame v Uk a kedze spolu aj robime a sme 24 hod denne spolu a nebyvame sami nie je prekvapko lahke vymysliet). a potom zakrical ze uz mozem. ja som vysla a sla rovno za nim. a tam uz klacal s naadhernou kyticou a s laskou na mna pozeral a mne okamzite behli slzy do oci a ked sa vyslovil nezmohla som sa na nic ine len som sa mu hodila okolo krku. a ked sa spytal ci si ho vezmem a ukazal mi prsten ja som odpovedala: ja ho nevidim!( mala som zaslzavene oci a od toho diamantu sa mi to odrazalo a cele sa mi to lesklo)ale samozrejme som povedala ano. potom si ma odniesol hore do izby a to ANO sme akosi specatili ;-) ;-) . bolo to krasne hned som vsetkym volala. nuz ale ne nieco sme zabudli- ze som varila. takze sa to zakoncilo trosku komicky- vyhodili sme 2 hrnce a vetrali asi dalsie 3 dni :-D :-D . ale stalo to za to. potom sme mali este oficialne zasnuby v aprili ked sme prisli domov, znova ma pred vsetkymi nasimi rodinnymi prislusnikmi poziadal o ruku a bolo. kraasne. viem ze existuju aj romantickejsie poziadania, ale toto pre mna bolo to naaaaaaaj :))
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
po vyse nez troch rokoch chodenia sme isli kupi prsten vyberat sme boli spolu takze bolo to o to horsie ze som vedela ze sa bude nieco diat ale nevedla som kedy ako ..bolo to na moju 18tku pozval ma do nasej oblubenej restiky ked som dobehla mala som uz objednane myslim ze colu a zmrzlinovy pohar ked som si sadla podal mi do ruky obalku v nej bol obhoreny papierik a napisane :laska vraj ide cez zaludok tak papaj zlatko ...ja som iba nechapavo pozrela a po chvilke som sa do toho pohara pustila ..heh vobec mi to nedoslo az ked som uvidela ako sa v slahacke cosi ligoce(chvala bohu ze som ho nezjedla xixi) no a potom nasledovala ta znama otazka a moja odpoved NIE ...ALE to bolo iba vramci stavky pretoze som mu vzdy tvrdila ze ked ma poziada tak mu odpoviem nie a on bol chudak z toho vsetkeho taky vystresovany ze tomu uveril xxix ..takze som to rychlo opravila na ANO a sli sme tO oslavit :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mna moj drahy poziadal o roku ked sme boli na takej mensej dovolenke. Rano sme isli na turu na ziarsku chatu, ked sme tam konecne dorazili, napapali sme sa, napili a pomotali tam tak ma vytiahol nech ideme este vyssie pozriet vodopady. Tak hovorim, ze teda podme. Bolo to asi 10 minut ale riadne strme, celu cestu som nadavala lebo som nevladala uz :-) a drahy mi povedal nech vydrzim, ze si to budem pamatat do konca zivota a ja som mu nasrato odpovedala, ze to urcite! :-D ked sme dorazili, pokochali sa krasnym vyhladom tak podisiel ku mne s tym, ze mi musi nieco povedat.. Poklakol so slzami v ociach, povedal ako ma miluje a s nadhernym prstienkom, ktory vybral sam sa ma opytal ci si ho vezmem.. Nezmohla som sa na nic ine len ho objat :-) a on ze to znamena ano? A ja ze ANO! :-) po ceste dole este do doliny zakrical "milujem ta!" Bol to najkrajsi den ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
jeeej pekne malaberuska :))
Odpovedať
Profilova fotka
a uz sa nevieme dockat dna "D" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
latitude, sa mi z teba chlpy postavili a spravila sa mi husia koza :-) krasne,naozaj krasne poziadanie o ruku.mna moj mily poziadal o ruku tiez posledne vianoce, takisto najprv prakticke darceky, potom plysove srdiecko a potom mi este povedal, ze ma este nieco v batohu a vybral krabicku, ktorá bola zabalena este v papierovej krabicke, takze som si to mala vybalit sama, ale som mu povedala, nech mi to otvori on ;-) tak potom to uz bolo, ako sa patri, aj objatie aj slzicky aj odpoved ano :-) a teraz sa uz tesime na 21.5.2011 ;-)
Odpovedať
mojej kamarátke teraz už manžel upiekol na narodeniny tortu v tvare srdca a v strede jej zapichol prstienok, urobil to pred celou rodinou, tak to bol úžasný zážitok, všetci plakali a tešili sa snimi. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jej no baby prekrasne :) mam slzy na krajicku! mna moj priatel poziadal o rucku 15.augusta 2010 na dovolenke v chorvatsku. v sobotu sme dorazili bolo pekne pocasie moc som sa tesila..no v nedelu sme sa zobudili a prsalo a tak som bola smutna a on mi dookola opakoval, ze tato dovolenka bude naozaj krasna a ze ziadne pocasie nam to neprekazi...naozaj som sa nedovtipila co tym mysli :-D no poobede slniecko vykuklo a vecer ma pozval na veceru...brala som to normalne ved sme na dovolenke...zrazu sa tam objavila taka ta dievcina s kosikom v ktorom nosi ruze a tak mi jednu kupil /kolka romantika/ :))))) potom sme sa šli prejst k jednemu majaku bola už tma...snazila som sa ho odfotit/ten majak/ a on isiel dopredu...krical na mna no pod uz kde si..a ja stale ved pockaj fotim..no trvalo mi to naozaj dlho.. vybral si lavicku...pri mori...mesiacik sa v nom odrazal...dokonalost sama o sebe... spustil na mna taky krasny monogol, az som nechapala kde sa to v nom berie... no zacal s tym ze mi slubil ze to bude krasna dovolenka a ze ma neskutocne miluje a chce byt so mnou cely zivot a opytal sa ci si ho vezmem..a ja som stale tak neveriacky na neho pozerala a usmievala som sa, ze ved nemas ani prstienok :-D /mile odo mna,ze? / no ale v tom ho vytiahol a ja som sa tak moc rozplakala a hodila som sa mu okolo krku a cez tie slzy som zo seba dokazala vyhrknut iba AAANOOO x-) bolo to tak krasne..najkrajsi den v mojom zivote...moc ho milujem!! je to neskutocne ked toto chlap dokaze...kazda zena o tom od malicka sniva :) ŽE?
Odpovedať
Profilova fotka
Mna priatel poziadal na nase 5e vyrocie, na dovolenke v grecku. Dohodli sme sa ze rano vstaneme na vychod slnka a tak sa stalo a potom na plazi, pri vychode to z neho "vypadlo" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
baby, to kde beriete takych romantickych chlapov??? :-. krasne poziadania, vsetky do jedneho x-)
Odpovedať
Baby to mate krasne...Skoda ze moj nieje taky romanticky :-( Nase zasnuby som si predstavoala inak. Stale vravel ze to bude vtedy ked pride spravna chvila a bude to pekne. Ja som mu vravela nech ma nepoziada o ruku u nas kde byvame lebo to miesto nieje vobec romanticke naco tam byvame 4. A hop...jeden vecer som nasrata a unavena prisla s prace.bolo to chvilu pred vypovedou tak si to viete predstavit :D este aj jeho brat nakoniec odriekol diskoteku na ktoru sme mali ist . tak som kupila vino a pomali cele vipila len ja :D a ked som uz bola unavena a zaspavala pripita tak ma tak obial odzadu a opital ci si ho vezmem. Anie neviem ci sa mi pozeral do oci. A potom plac....stastie a sklamanie v jednom. Este teraz Ked to pisem mi idu slzy po ociach lebo ten velky den som si predstavovala uuuplne ale uuuplne inak. A keby som vedela ze to bude v ten den nepila by som tolko aby som si uschovala krajsie spomienky. Hned nato sme isly na ranny autobus domou ohlasit to rodicom...samozrejme ziadna kytica nic. Povedali sme to a vecer sa urobilo posedenie aj s jeho rodicmi. Moc im do reci nebolo lebo vtedy 2 tyzdne dozadu sme mali nadu prvu krizu vedsiu a to bolo skoro temou c.1. Ja viem zeby som sa mala radovat s toho ze chce si ma vziat a neriesit ako to prebehlo ale tie spomienky mi ostali hlboko v pameti. :-(
Odpovedať
katka, ani môj nie je romantický.. jeho som musela požiadať ja, lebo sa nemal k činu :-D rsp. sme sa dohodli :-N čiže romantika nikde.. ale nejak mi to veľmi nevadí.. asi aj preto, že som od toho dňa nič neočakávala a nepredstavovala som si, ako ma drahý požiada o ruku vo svite mesiaca.. ani od svadobného dňa tak strašne veľa neočakávam.. ako teším sa strašne, ale nič si nepredstavujem.. a asi je to aj dobre, aspoň nebudem sklamaná, k by niečo nevyšlo podľa predstáv..
Odpovedať
Katka, ved na tom vobec nezalezi! Zalezi na tom, ze sa lubite a chcete byt do konca zivota spolu!! U nas to bolo takto: Isli sme na vylet a ten moj tak dlho vyberal to najvhodnejsie miesto az to nakoniec vzdal a prsten vybral na takej polnej ceste, ked sme uz isli naspat ... A to sme asi tak pol hod. predtym sedeli pri krasnom jazierku.. Vystriehol chvilku, ked som sa otocila a vytiahol prsten (ktory mi bol privelky). Ked som ho zbadala, moja reakcia bola - " to je co?" To ho zrejme priviedlo do pomykova a tak len vykoktal, ze ma lubi najviac na svete. A ja truba s vyvalenymi ocami - "a to myslis vazne s tym prstenom?" Na moju obhajobu - ja som bola v uuuplnom a totalnom soku, vobec, ale vobec som to necakala, takze mi to chvilu trvalo, kym mi to doslo... :-N Jedina vec, ktora ma mrzela bola, ze som si prstienok nemohla hned dat na ruku, kedze bol obrovsky. Kvety a klakanie na koleno - to na to som si ani nespomenula.... :-) Prstienok sme vymenili a teraz sa uz velmi tesime na to, ze budeme svoji.... :-) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Naše zasnúbenie bolo veľmi romantické :-) ...Boli sme na dovolenke v Paríži, čakala som, že sa to stane tam pretože mi už dávno predtým vravel, že na Paríž má nachystané prekvapenie. Tak prišiel 19. júl a my sme leteli do Paríža, celý týždeň sa nič nedialo, až posledný deň sme šli na výlet do Versailles - vidieť Versailles to bol jeden z mojich najväčších snov :-) Ako sme sa prechádzali záhradami môj drahý navrhol nech sa ideme previesť na loďkách, tak sme sa plavili pol kanáli, zrazu zavesloval do tichej časti kde neboli žiadny ľudia, kľakol si na koleno a vytiahol prsteň a spýtal sa či ma môže požiadať o ruku :-)...bol to môj najkrajší deň v živote :-) :-)
Odpovedať
na dovolenke, nádherná romantika, večera na pláži - stôl obsypaný kvetmi a lupenami, sviečky - šum mora - jemná hudba a potom to prišlo krásne :-) :-) :-) cítim jeho vônu a náladu doteraz, a ked si krútim prstenom na prste tak sa usmievam :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala prstienok v torte.. drahý sa dohodol s kamoškou a tá zorganizovala grilovačku... posledný chod bola torta a v mojej aj prídavok... :D romantikuš... nikto okrem nich dvoch to nevedel :D :D :D
Odpovedať
Profilova fotka
wau tak je to iba ticho blednem od zavisti fakt.. take krasne romanticke poziadanie o ruku ako opisala latitude som si nevedela ani predstavit, nie to este zazit a uz toboz by som sa ho nedozila od svojho draheho :-D u nas to bolo skor oficialne a ocakavane, ziadna romantika, iba cista ticha dohoda s vybranim terminu svadby. co uz. moj milacik je totalne antiromanticky typ, ale aj tak ho moc lubim :-) je pekne citat, ze aspon niektorym z nas sa splnia ich romanticke predstavy o poziadani o ruku :-)
Odpovedať
Profilova fotka
moj drahy ma poziadal o ruku na vylete v Rime. strasne ma prekvapil, vobec som to necakala a nejako sa este stale z toho neviem spamatat. ako sme sa cely den tulali po rime, okolo obeda sme boli hore na kupole baziliky sv.petra. a tam ma objal a povedal pozri sa do vrecka. a ja som si nahmatala prstienok. pritiahol si ma ku sebe a opytal sa ci si ho vezmem. obaja sme plakali a ja som iba odpovedala ze jasne jednoznacne :) no nadhera nieco. pocasie krasne vyslo, a prstienok - dal urobit velkost podla ineho co nosievam a tvar trafil presne moj vysnivany. krasny z bieleho zlata, s ockom a vedla neho este dalsie dve malinke. no a predbezny termin sme si dohodli 11.6.2011.uvidime snad to vyjde :)
Odpovedať
1
2
5
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?