Dary na zásnuby

Ahojte, mohol by mi niekto poradiť, čo sa kupuje, ak ideme teraz my k drahemu v rámci zásnub? V našom kraji to funguje asi tak, že najprv sú zásnuby u nás a potom na oplátku ideme my k nim.
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, aj my ideme akurat k drahemu tento vikend :) ... a nesieme jeho mamke kvety a ockovi nejaku dobru flasku... asi aj mlademu daju nasi flasku... sestra nosila svojmu milemu aj darcek, manzetove gombiky, avsak ja som mojmu dala hodinky este na zasnuby, teraz teda nenesiem nic... tak neviem, ci kazdy takto nejako, alebo ci este nieco viac...
Odpovedať
Ok dakujem ti za info, nevedela som ani o tych kvetoch, ani o darčeku pre milého, tak musím niečo vymyslieť :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
ahojte, presne to som sa chcela opýtať aj ja... cez víkend boli moji nastávajúci svokrovci u nás aj s mojím drahým na oficiálne zásnuby a nejaké to spoznanie sa rodičov (neoficiálne ma požiadal o ruku už pred pár týždňami na dovolenke v Turecku aj s prstienkom :-) ) a došli poriadne nabalení (kvety pre mňa, moju maminu, babku aj sestru, fľašu pre oca, deda aj švagra, darčekový kôš, torta a od budúcich svokrovcov som dokonca dostala aj zlatú retiazku a náramok). Teraz máme ísť mi na návštevu k nim a ani len netušíme, čo im máme kúpiť... nejaké typy a rady, budem vďačná za každý nápad. Ďakujem. :-)
Odpovedať
@lydus2015 boze ty si aka stastna, ze mas takych svokrovcov....moji sa zatvarili znechutene a ich jedinou reakciou bolo, ci na to mame ;-( taku rodinu by som radsej ani nemala :(
Odpovedať
@kikiballa a co sa nechas znechutit? sak si im mala splechnut , ze a coby sme nemali? sak kolok na urade stoji do 50e a je po obrade, hostina byt nemusi :-D :-D :-D :-D by si videla ako by im oci vybehli. @lydus2015 ja ti tvojich svokrovcov nezavidim, ja takých mam a ver tomu ze musis doniest presne to co oni vam inak vas ohovoria pod ciernu zem, alebo byt otrla povaha, povedat dakujem peknneeeeeeeee a vziat svokre kvety a svokrovi flasku. 8-)
Odpovedať
Profilova fotka
@eeffka ahoj, presne, máš pravdu, skôr mi to prišlo také systémom "kto komu viac", takže teraz musíme nabaliť aj my a pekne všetko vrátiť :-) kvety, fľašu, darčekový kôš a tortu zvládame, ale čo vymyslieť môjmu drahému, tak to netušíme...
Odpovedať
nechcem nikoho urazit, ale uz ked teraz to zacina systemom "kto komu viac" tak pri planovani svadby prajem pevne nervy..lebo to nebude svadba podla vasho...ale podla "okolia"..lebo "co povedia ludia".... My sme sa v praci skladali na darcek: darcekova sada v drevenej kazete - taka sada na vino. Velmi pekne to vyzeralo a vzdy sa to zide :)
Odpovedať
Profilova fotka
@lubkavargova1 to máš pravdu, pevné nervy budeme potrebovať a keďže sme obidvaja z dediny, tak na okolie sa "prihliada", a ďakujem, tá darčeková kazeta nie je zlý nápad, určite o tom porozmýšľam.
Odpovedať
@lydus2015 podla mna pekny darcek mozu byt manzetove gombiky - tvoj drahy ich vyuzije na svadbe a urcite aj neskor :) alebo este mi napadaju hodinky. A ked to chcete mat "porovnatelne" s tym, co ti dali oni, obe tieto veci sa daju povazovat za "sperk", mas velmi siroke moznosti, kolko chces do toho investovat a nikoho tym nemozete urazit :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?