Je vhodné požiadať priateľku o ruku po promóciach?

Ahojte, chcem sa spytat ci je vhodne poziadat priatelku o ruku po promociach? Pojdeme si sadnut spolu do restauracie kde bude samostatna miestnost. Pri obede bude aj jej rodina. A ked pride ku gratulaciam tak by som to na nu vybalil :) Myslite si ze je to vhodne miesto? ci skor zvolit romantiku ve dvoch? Dakujem pekne za odpovede.
Odpovedať
1
2
@petan123 mozes ju poziadat vopred a na promocnej oslave to zoficialnit :-) nech si vychutnate obidvaja dosyta tu intimnu chvilku, romantiku; takto priamo pred vsetkymi mozno budes viac pod stresom alebo si to nebudete moct vychutnat, rodina moze mat hned zvedave otazky, na ktore nebudete hned vediet odpovedat...
Odpovedať
môj spolužiak to tak spravil. výhodu to malo minimálne v tom, že to má teraz zachytené na fotografii, ktorá je naozaj krásna :-) on kľačí s otvorenou škatuľkou, usmieva sa a ona plače, ale tiaž sa usmieva :-) ale mne by sa takéto požiadanie až tak nepáčilo a som rada, že sme pri tom boli len ja a priateľ. pokiaľ si sa jej nepýtal, tak asi nebudeš vedieť, ako je na tom ona(ale najdôležitejší je aj tak úmysel a samotný čin :-) )
Odpovedať
uprimne, mne by sa to absolutne nepacilo..podla mna je to az prilis intimna zalezitost na to, aby pri tom bola cela rodina, alebo hocijaki ludia, ale to je moj nazor, ja vo vseobecnosti nemam rada ked na mna sustreduje pozornost viac ludi :-D ale tak je to chvilka, kedy by ste si aj chceli nieco povedat, jeden pre druheho, a fakt, nemusi byt pri tom kazdy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@petan123 ja si myslim ze je to super napad, ked nic netusi, tak bude poriadne prekvapena, a radost bude mat dvojnasobnu...ja by som do toho sla na tvojom mieste...mna priatel poziadal na silvestra pri ohnostroji, na chate medzi vsetkymi kamaratmi, ale v tej chvili mi bolo jedno ci sme tam len my dvaja, alebo je tam 100 ludi okolo...mali sme oci len jeden pre druheho a bolo to super...drzim palce..
Odpovedať
Profilova fotka
ak si si isty ze povie ANO tak smelo do toho! :D
Odpovedať
Tiez si myslim, ze ako bolo navrhnute vyssie - lepsie poziadat o ruku v sukromi a tie promocie vyuzit na oficialny oznam rodine.
Odpovedať
Profilova fotka
určite to sprav! bude to super! moju kamosku tak poziadal priatel! bolo to super!
Odpovedať
dakujem Vam velmi pekne za rady :) Viem ze mi povie ANO takze pojdem do toho. Dakujem ze ste ma osmelili :) Drzte mi palce!
Odpovedať
Profilova fotka
@petan123 nezabudni sa tu vratit a pochvalit sa ako to dopadlo :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petan123 drzim palce, nech to dobre dopadne
Odpovedať
Profilova fotka
@petan123 Podla mna vsetky odpovede su spravne. Otazka je, aky typ je tvoja priatelka a co by ju potesilo. Pokial je rada stredobodom pozornosti a chcela by mat v takej chvili pri sebe rodinu, tak smelo do toho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
tiez by som to riesila bud pred, alebo az niekde v sukromi a oznamite to rodinke :) ..lepsie asi pred a potom to na nich vybalite :) lebo to nemusi byt celkom v pohode pre nu, alebo pre teba pred vsetkymi ju ziadat o ruku, ked ide len o vas dvoch :) kazdopadne drzim prsty a zavidim taku odvahu :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
ja som svojmu priatelovi uz na zaciatku vztahu povedala, ze ked ma raz bude ziadat o ruku a spravi to na verejnosti, tak nerucim za to, co mu poviem, lebo budem vo vacsom strese. ale keby to urobil pred rodinou, tak by mi to nevadilo :). je to aj krajsie, ze sa odvazim k takemu niecomu aj pred jej rodicmi, budete sa tesit vsetci naraz :). takze napriek tomu, ze ja som za sukromne poziadania o ruku, myslim si, ze je to super romanticky napad a daj vediet, ako to dopadlo ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@petan123 držím palce, hlavne aby ste si obaja ten moment zapamätali do konca života :) potom nám sem príd prezradiť podrobnosti ako to prebiehalo a čo ty vies, mozno o par mesiacov si tu miesto teba budeme písať s tvojou nastávajúcou :) good luck!!!
Odpovedať
podla mna to je velmi dobry napad! ;)
Odpovedať
Tak cas sa uz pomaly krati :) zajtra je ten "velky den" tak potom sa pridem pochvalit ako to dopadlo ;) uz teraz som nervozny :)
Odpovedať
Profilova fotka
mna poziadal moj manzel tiez po promociach :) zabil dve musky jednou ranou ;)
Odpovedať
Profilova fotka
drzime palce, aby to vyslo presne tak ako chces a este o kustik lepsie :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petan123 nemáš byť prečo nervózny, veď ju miluješ aj ona teba, len smelo do toho ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nooooo? :-D
Odpovedať
Profilova fotka
noooo? jako? :-D
Odpovedať
Povedala ANO!!! Bolo to naozaj super, priatelka (snubenica) ostala doslova obarena a vsetci od stastia plakali :) mne sa tak triali ruky ze som snad ani prsten nevedel navliect :D Ten pohlad nikdy nezabudnem! :) Dakujem Vam vsetkym ze ste mi drzali palce a hl. Ze ste ma utvrdili v tento krasny okamih :-*
Odpovedať
Ospravedlnujem sa za oneskorenu odpoved, ale pisem z mobilu lebo mi doma na PC odisla klavesnica :D neuveritelne... :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petan123 tak potom gratulujeme :) :) .)
Odpovedať
Profilova fotka
@petan123 jeeej to je skvele...presne tak som dufala ze to dopadne :) budete s dvojnasobnou radostou spominat na tento den :)
Odpovedať
Profilova fotka
@petan123 to je supeeer, gratulujem Vám :-)
Odpovedať
Profilova fotka
wow, krasne si to urobil... tvoja snubenica moze byt na teba pysna!!! :-)
Odpovedať
aj ja som bola požiadana o ruku na promociách. teda na slávnostnom obede pred celou rodinou.V tom šoku som nevedela kde je sever a už vôbec som nevedela čo povedať tak som tam len koktala.Nato celá rodina spoločne zahlásila LEN POVEC ANO.My ho už ajtak berieme ako rodinu.
Odpovedať
Profilova fotka
@petan123 krasne prekvapenie si jej spravil, dvojnasobne vynimocny den, gratulujem vam obom :-)
Odpovedať
dakujem Vam pekne za gratulacie :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?