Ked zena ziada o ruku muza

Baby,nevesticky,zenicky co si o tomto myslite? Moj drahy pe nas už strašne veľa spravil,obetoval.neskutocne nas obe miluje myslím mna a dcérou...ja by som sa mu chcela takto zato všetko odvdacit,poziadanim o ruku...a teraz si prosím nemyslite,ze sa nechce zenit skôr naopak vidieť to nanom ze chce....len akurát toľko povedal ,ze keď bude mať mala aspoň rocik a pol vtedy sa zoberieme.a to sa veru blizi....neni som "hlúpa" ze?
Odpovedať
Profilova fotka
mne minule povedal ze preco nepoziadam ja jeho.....bolo to sice viac menej zo srandy ale ked som sa nad tym zamyslela, preco to maju vlastne robit len muzi :-) podla mna je to krasny napad ked to beries tak ako si popisala, chod do toho ;-) len aby si mu nepokazila nieco co ma mozno nachystane, ale kde je napisane ze ti prstienok moze dat aj potom :-)
Odpovedať
@nefertiti prstienky uz vlastne aj mame,ktoré nosíme uz dobrý rok veru...len také skutočne zasnuby este chybaju...:) chystam sa to spraviť tento piatok večer...na mieste ktoré zboznuje,na ihrisku kedze je futbalista.po zapase ked ho dohra,pred jeho kamaratmi a všetkými ostatnými :)
Odpovedať
Profilova fotka
@janka22224 no ked takto verejne tak bude to vyjde skvele alebo trapas :-D ale to skor sa na vas mozu smiat jeho spoluhraci nakolko to nie je standardna situacia, ale tebe to moze byt asi jedno, vies co robis....aj ked ja by som to riesila skor v sukromi v tomto pripade......zene by to mohlo prist romanticike, poziadanie pred davom, ale si muzovi, neviem :-) drzim palce
Odpovedať
@janka22224 samotný nápad nie je zlý....ale URČITE NIE VEREJNE!!!!!!!! Tým by si ho ponížila, a v očiach jeho spoluhráčov CHLAPOV by už nikdy chlapom nebol.....a ani v tých svojich
Odpovedať
@janka22224 napad pekny, romanticky, ale zistila by som si, co si o tom mysli. ja som pred svojim raz len nadhodila taku temu a hned nadhodil, ze nieze sa opovazim jeho poziadat o ruku, ze on to chce urobit ako chlap, ze je to prenho dolezite. a hlavne ked to chces urobit verejne, o to skor si treba zistit, ci mu to nebude trapne a neprijemne. mne by verejne poziadanie o ruku trapne bolo a to som zena
Odpovedať
Profilova fotka
ano s mimsc.... ked uz, tak nie verejne.... vela stastia!
Odpovedať
@janka22224 urcite nie verejne a pred chlapmi, ho znemoznis na celej ciare...
Odpovedať
@janka22224 verejné požiadanie o ruku je s dosť neistým koncom, i keď sa odohráva v známom scenári - muž žiada ženu. Keď je to v opačnom garde, tak si to koleduje o pruser. Nechala by som si to na súkromnú chvíľku.
Odpovedať
mne sa nepaci ani poziadanie o ruku chlapa ..ja by som nieco take napr nikdy neurobila, pretoze to beriem tak,ze chlap ma byt ten, co zenu ziada o ruku a hotovo ... mne by sa to zdalo ponizujuce .... ak to ale hodlas predsa len urobit, tak nie verejne, hlavne nie pred partiou chlapov ... moj nazor je, ze je to chvilka muza a zeny a nie dalsich xy ludi .. cize poziadaj ho v sukromi, pri nejakej dobrej veceri napr ....
Odpovedať
@janka22224 napad je super.. ale urcite nie pred partou chlapov.. by sa mu dlho smiali ze on nosi suknu vo vztahu... sukromne, sami dvaja, uz len preto ze nestandardne veci nemusi verejnost dobre prijat a duplom chlapi si radi najdu zamienku na podpichovanie, iba mu zle spravis.. ale ak sa vyjadril ze chce, tak by som netlacila na pilu a nechala to na nom.. ked tak sa pri roku a pol spytala ze co, mas chystat ci nie...
Odpovedať
@janka22224 nápad je to super :-) ale spravila by som to súkromne, niekde, kde sa obaja cítite uvoľnene a príjemne.. a povedala by som mu, prečo to vlastne robím (to, čo si písala hore). A určite by som si nekľakala ;-) keď to robí žena, tak to vyzerá proste divne..
Odpovedať
AHOJ, určite ho požiadaj, ked ho MILUJEŠ nekukaj, kto čo povie. Bude dojatý a možno bude prvý požiadaný o ruku. Napríklad ja som musela po mojom pohúkať,ale my sme spolu 16 rokov a nič sa nechytal.Jedna riadna húkanica doma,hned si našiel termín :DDD držím palce,vela štastia.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@janka22224 ahoj, ak ti mozem poradit, ihrisko je nabite testosteronovou energiou. Aby si nebola sklamana, ze to nema ppzadovany efekt. Ja osobne by som volila v sukromi. Jeho kamarati to mozu zle pochopit, a aby este nevznikol problem. Vela stastia, daj vediet, ci povedal "ano".
Odpovedať
Hmmm, tak ja by som to takto tiez urcite neriesila...pred partiou chalanov uz vobec nie. Chlapov niekedy treba trosku dotlacit do tychto zalezitosti, ale oni by mali byt ti, ktori pridu so ziadostou o ruku...Ak myslis, ze by mu to nevadilo, ze by si tym neranila je ego, tak to sprav, ale urcite v sukromi ;-)
Odpovedať
@betusb suhlasim s tebou urcite by som to takto neriesila ,moze sa citit strapneny ,
Odpovedať
no v mojom pripade asi ani nikto nikoho nepoziadal o ruku.. inak ma to niekedy zamrzi, ze s tym neprisiel mm, s ktorym sme po 4 rokoch vztahu cakali neplanovane dieta, tak som nacala tu temu, co svadba a odpoved vzdy bola Coskoro (ale taku odpoved daval zo srandy aj na hocijake ine otazky). Dohodli sme sa pocas tehotenstva, ze svadba bude urcite az ked maly bude vediet bezkat a si svadbu uzit. Nase predstavy o svadbe sa trochu odlisovali, ja som chcela svadbu na opustenej plazi, len my dvaja a on sa trochu bal, co jeho rodina. Nakoniec suhlasil, ze ked si to na plazi zorganizujem, tak okej. A naoplatku budem suhlasit s tym, ze casom sa prestahujeme z bytu do rodinneho domu, o com som ja nechcela pocut emoticon Sice som dufala, ze do odletu ma aspon symbolicky jednou vetou poziada o ruku, ale uz by to bolo ozaj len gesto, kedze sme sa tak nejak len dohodli. Ja som mu na rovinu povedala, ze snubny prsten mi netreba, sperkov mam dost,nezakladam si na nich a ani ich velmi nenosim, predtym mi kupil uz dva prstienky a ten posledny som nosila hrdo akoby bol snubny.. boli sme spolu uz dlho. Ako to teda chapat, nakoniec nikto nikoho o ruku nepoziadal, nie? Vlastne zo srandy som sa ho den po svadbe opytala, preco nevedel zo seba vypacit tu jednu vetu a az potom sa ma spytal Vezmes si ma? den po svadbe emoticon Ale mi sme speci, nechceli sme ani obrucky, nakoniec dva tyzdne pred odletom sme si ich kupili, ale nenosime ich, mozno tak raz za dva mesiace, ked sa nam chce.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?