Ktory prsteň si vybrať ?

Obe sú z bieleho zlata a brilianta. Ide mi len o to, že ktorý si vybrať. Poraďte ženy :))
Odpovedať
Obidva sú nádherné, ja osobne by som brala č. 1 :-) :-)
Odpovedať
1
Odpovedať
Oba sú veľmi podobné a zároveň oba krásne :-) Rozhodla by som sa podľa toho, ktorý ma lepšie upevnený kamienok (aby sa náhodou nestalo, že vypadne) a aj podľa toho, ktorý je taký "pevnejší". Lebo pri každodennom nosení sa môže stať, že sa také jemnejšie prstienky zdeformujú :-)
Odpovedať
z tohto vyberu urcite c. 2, ale osobne by som este hladala nieco ine ;-)
Odpovedať
A ja by som uz urcite nehladala nic ine:) Vyber z nich ten, v ktorom kamienok menej "trci" a je pevnejsie - ako spomina dievcina hore.
Odpovedať
Profilova fotka
č. 2 :)
Odpovedať
a co tak nechat vybrat chlapa? ;-)
Odpovedať
Obidva su krasne. Tiez by som vybrala podla toho, kde je kamienok lepsie upevneny a kde menej trci. Inak ktorykolvek vyberies.. najdolezitejsie je ze je z lasky :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som myslela, ze to je jeden prsten z ineho uhla :-D
Odpovedať
Véééru, len nech je to z lásky! 1. je praktickejší - je hrubší (nezdeformuje sa) a kamienok je osadený tak, že sa nebude do tých "úchytiek", čo sú postranne na 2, nič zachytávať (svetre a tak...) Briliantík si zaslúži, aby bol osadený do väčšieho kúsku zlata :-D... Teda, ak ťa nebrzdí cena.. A ktorý by si ty radšej videl na jej ruke?
Odpovedať
Profilova fotka
pozrela som si bližšie ten 1.prsteň (na web stránke) pre porovnanie s mojím a teda: ja mám klasický zásnubný prsteň, čiže očko a okolo 6krapní. Je to oveľa pevnejšie ako keby bolo len toto uchytenie - preto moja odpoveď je, že číslo 2 má lepšie upevnenie kamienka. Skôr si pozri či ponúka klenotníctvo aj náhradu kamienka v prípade vypadnutia, pretože nie všetci to tak majú. V tom prípade by malo byť upevnenie čo najlepšie a teda hlavne aj odspodu aj po bokoch. Čo najmenšia plocha by mala ostať "čistá" voľne dotknuteľná. :) a daj si poradiť, či naozaj daný typ kamienka sadne do prstienka najlepšie - aby nebol stratený, či moc nevytŕčal :)
Odpovedať
kedze sa mi na stranku ist pozerat nechce poradila by som ti podla seba (mam velmi chude prsty) brala by som c. 1 lebo neni taky hruby (to sa mi nepaci), ale sama musis vediet, ktory ti lepsie sadol jedine, ze ho chces z netu a to ja by som si takto zasnubny prsten urcite nevyberala,,,uz sprav ako uznas za vhodne a tiez by som vzala ten, ktory je epsie uchyteny ved briliant je predsa len briliant :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
druhý ;)
Odpovedať
druhy :)
Odpovedať
druhy :)
Odpovedať
Asi druhy... I ked do mojho vkusu by si sa tymto netrafil :) ale ujdu!
Odpovedať
Profilova fotka
Určite c.2....,ale výber by som nechala na toho kto ti ho dá...to je na tom najkrajšie
Odpovedať
Profilova fotka
2
Odpovedať
Profilova fotka
1
Odpovedať
Profilova fotka
keby som si ja mala vybrat, beriem druhy, uz len preto, lebo má lepšie uchytený briliant zvrchu, takze by ti urcite nemal vypadnut ;) ten prvy ho ma trosku menej prichyteny zvrchu... profesijna deformacia z mojej strany, vzdycky sa pri šperkoch rozhodujem tymto sposobom, nielen podla vzhladu, lebo nadherne su naozaj oba :-D
Odpovedať
Profilova fotka
druhy
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?