Myslel to ako zásnubný prsteň?

Čaute baby, zaujímalo by ma čo si o tomto myslíte ... S priateľom sme boli na Štedrý večer s mojimi rodičmi, predtým než sme šli spať mi povedal, že má pre mňa ešte jeden darček. Pod vankúšom ma čakala krabička s krásnym prsteňom. A však bez zvyčajnej otázky ;-) Povedala som mu teda, že si ten prsteň nechcem vysvetľovať zle a spýtala sa čo teda znamená... On mi povedal niečo v zmysle - si moja, chcel som aby si mala prsteň..a jasné, že bude aj svadba, ale až v budúcnosti (skôr takej neurčitej). Ja som mu povedala, že dobre, ale asi nosiť ho napr. do práce bude zvláštne, lebo všetci si hneď budú myslieť, že sme zasnúbení... On mi na to povedal, že predsa to nevadí, že ten prsteň znamená, že sa máme radi.... Potom som si ho prezerala, vložila späť do krabičky a keď som ju znova otvorila, tak sa ma spýtal či s ním chcem byť navždy...Ja som povedala áno, ale teda neviem ako si to mám celé vysvetľovať :-) Preto by ma zaujímala vaša rada. Sme spolu rok a pol, bývame spolu, všetko ide ako má, sme šťastní a zniesol by mi modré z neba...Ale samozrejme ako žena som z tohto nejaká celá pomýlená. Čo je to teda za prsteň ? Keby to bol obyčajný darček asi by mi ho dal s ostatnými, pred všetkými a nenechal by si ho vo chvíli keď sme sami... ale nechcem si zas nič namýšľať... .
Odpovedať
Profilova fotka
Asi najlepsie bude ked sa ho opytas este raz priamo a nech ti odpovie. Ale ja by som to ako zasnuby nebrala :-/ pride mi to zvlastne
Odpovedať
myslím si to čo @rmnka ak by bol zásnubný tak by to povedal rovno a nezahmlieval by, ale najstejšie bude ak sa spýtaš priamo jeho, my mu do hlavy nevidíme :-) držím prsty
Odpovedať
@veronikamila určite sa na to musíš spýtať jeho a nie báb tu...nevidíme do hlavy tvojho partnera a preto nevieme, čo tým myslel. Ak máte spolu dobrý vzťah, veríte si, môžet sa o všetkom bez problémov porozprávať jednoducho mu polož otázku, čo je to za prsteň, či "len taký pre radosť", alebo už ozaj zásnubný (s prípravami svadby nemusíš začínať, aj keby bol zásnubný, svadba nemusí byť do roka a do dňa) :) Ale toto je určite otázka na neho.
Odpovedať
Profilova fotka
😀 a to myslis vazne, ze sa pytas nas? Asi jedniny, kto ti bude presne vediet odpovedat, je on...
Odpovedať
no toto mi príde dosť také "nemastné/neslané", ja by som sa aj urazila, že to berie na ľahkú váhu, alebo čo, kebyže sa to stane mne... keď zásnuby, tak poriadne.. nemusí hneď byť večera, sviečky, Paríž a pod. ale teda aspoň pokľaknutie, otázka, dá mi ho na ruku, .... sa bojí, či čo? :-S
Odpovedať
Profilova fotka
Podla mna nejak nezahmlieval, prinajhorsom sa nevedel vyzmykat... Ale ved vsetko to, prsten, ktory ma verejne znacit, ze sa mate radi, dany v sukromi, pod vankusom... Pride mi to nezne romanticke, mile :) najlepsie bude fakt, ked sa ho spytas, chapem, ze ako zene ti to nebude najprijemnejsie, ale zvladnes to, neboj :) a inak, ta otazka ci s nim chces byt navzdy, ta je myslim, dost podstatna :) neboj, dobre bude :)
Odpovedať
Podla mna nie je zasnubny :-( skor by som si to vysvetlila tak, ze sa mas este nejaky cas s nim uspokojit kym ta naozaj poziada o ruku
Odpovedať
ja si naopak myslim, ze je zasnubny :-) nie kazdy ma "dar reci" a dobre vieme, ze mnohi chlapi, ked pride na taketo lamanie chleba a vobec na prejavy emocii, chovaju sa castokrat inak ako v romantickych filmoch, popripade inak, ako sme si vysnivali ... preco inak by ti ho nedal spolu s ostatnymi darcekmi ?
Odpovedať
Profilova fotka
Ako darcek z lasky si viem predstavit aj hocijaky iny sperk, presne ako pises, prsten okamzite udrie do oci, aj keby si sa nepochvalila sama. Chcelo by to dodatocne vyjasnenie, lebo to podla mna nebolo velmi jednoznacne a nevies na com si. Mohli by to byt aj take zasnuby s prislubom svadby v sirsej buducnosti, poznam pary zasnubene 2 roky aj viac. Niektori sa zasnubia a svadbu este dlho potom neriesia.
Odpovedať
Profilova fotka
Nemyslim ze je zasnubny. Ale je to trosku zlvastne. Spytal sa ta ci chces byt s nim navzdy povedala si ano tak co to malo byt? Fakt neviem asi by som tiez bola z toho trosku mimo. Rozpravali ste sa uz niekedy o svadbe? Radsej by som to nechala tak a trosku pockala nadalej sa majte radi a len ho nenut do svadby lebo to nedopadne dobre. Co vies mozno on sam ti navrhne aby si zhanala veci na svadbu :-D Drzim palce :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež by som to nebrala ako zásnubný. Spýtaj sa ho, ako to máš brať. Spýtal sa ťa tak neurčito, nie či si ho vezmeš, ale či chceš byť s ním. Takže nebudeš vedieť, kým sa ho nespýtaš.
Odpovedať
Joooj dievča musíš sa ho rovno opýtať, či to je zásnubný alebo nie :-D To aj môj trupáčik sa nevedel vykoktať haha :-D určite sa ho spýtaj ako to máš brať, bolo to také no.. nie veľmi jasné a zase mi ženy máme tendenciu domýšľať si veci :-N My sme raz išli pozrieť snubné prstene do Rýdla a ja sprostá som to zobrala tak, že už ma bude žiadať o ruku.. No len ma to kúsok prebralo keď som na to čakala ešte rok pokým ma požiadal o ruku :-) :-N Normálne sa s ním pozhováraj ako to myslel, predsa mohlo to byť len ako vianočný darček. :-p A tiež by som bola na tvojom mieste z toho trošku mimo pretože sa ťa nespýtal jasne, či si ho vezmeš.. ale či s ním ostaneš navždy.. :-N Ale tak ako písala Tinusik nenúť ho do svadby to nie je dobre haha :-D držím palčeky :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@veronikamila mala by si si s nim sadnut a porozpravat sa s nim ako ten prsten myslel. Ci to bol len ako darcek pod vianocny stromcek alebo ziadost o ruku. Moj nazor nje ale taky, ze keby ta chcel poziadat o ruku tak tu otazku by ti polozil. Ale mozno sa na to pozabudol, tak sa skus ho na rovinu spytat co a ako.. :)
Odpovedať
nenos ho a ked sa ta bude pytat preco ho nenosit tak povedz ze ved to je doplnok das si niekedy ten niekedy iny,, a ked sa mu to nebude pacit uvidis ze asi ho mas nosit furt a znamena ze je zasnubny :-D na druhej strane s tou robotou a ze si budu mysliet ze je zasnubny a ak on povedal ze nevadi (lebo nie je) tak asi nie je. no neviem je to divne :-D nebol na neho nejaky natlak vyvyjany aby spravil gesto ale na svadbu a planovanie este nie je?
Odpovedať
Ani moj sa ma neopytal ani nepoklakol.Na vianoce mi dal krabicku a zacal koktat. Uplne bol mimo. Kukala som na neho jak puk a po par sekundach jeho hatlatiny som sa ho ze ci je to snubak. A boli sme zasnubeni. Nie kazdy chlap vie recnit. Stresy urobili svoje a on sa asi nevedel poriadne vyjadrit.
Odpovedať
ale prosim vas, to co su za chlapi, ked nevedia svoje nastavajuce ani o ruku poziadat? :-S jeho slova: "si moja, chcel som aby si mala prsteň..a jasné, že bude aj svadba, ale až v budúcnosti (skôr takej neurčitej)" - akoze sorry ale to co je :-D ved nemusi byt svadba do roka a do dna, ani u nas nebola, a vedeli sme obaja ze tak skoro nebude, ked ma poziadal, ale vedel, ze chce byt so mnou a chcel nas vztah posunut dalej z "chodime spolu" na "sme zasnubeni, budeme sa brat", ale toto co spravil a povedal tvoj, je dost divne; a este - to si si ho aj na ruku sama musela dat?
Odpovedať
@veronikamila inak, celkom by ma zaujimalo, ako to teda nakoniec je? ste zasnubeni? ci nie ste? ste si to nejako vysvetlili aj?
Odpovedať
@birgit30 veď ale mne to niekedy príde zlaté keď je muž za takého koktavého a hanblivého :-) Môj tak isto koktal keď sa ma pýtal či si ho zoberiem ale veľmi sa mi to páčilo. Bolo vidno že má trému a že mu na tom záleží :-) A to bolo pre mňa dôležité. A na vyše som bola aj ja v šoku takže som nejako tie veci ani nevnímala
Odpovedať
@lauriss no aj mne sa to velmi pacilo. Prekvapilo a bola som uuuuplne dojata.
Odpovedať
@birgit30 to ti verím:-) Presne aj ja som bola veľmi dojatá z toho momentu a ešte teraz rada na to spomínam:-)
Odpovedať
@zuzi89 aj mna by to velmi zaujimalo :-) Nech vieme, ci mozeme uz gratulovat a tesit sa s tebou :-) Ale bolo to take divne trosku, ved pri ziadosti o ruku treba vyslovit par viet :-D Ja by som sa ho na rovinu opytala a rypala by som do neho pokym by som si nebola na 100 percent ista, co ten prsten znamenal
Odpovedať
Profilova fotka
Bude lepšie, ak sa ho opýtaš priamo. No viem ťa pochopiť, mne sa stalo čosi podobné - priateľ ma vzal na romantický film a keď ľudia odchádzali, poprosil ma, aby som ešte ostala sedieť, kým nebudeme osamote. Potom mi povedal, že ma miluje a chce byť so mnou...a dal mi prsteň. Tiež sa neopýtal priamo a bola som z toho v šoku, lebo som nevedela, či je to iba prejav lásky alebo aj snubák...a bolo mi blbé sa ho na to pýtať, aby sa neurazil. No vysvetlili sme si to a teraz sa po troch rokoch budeme brať :-D. Ak sa ľúbite a ste spolu šťastní, ani by som to veľmi neriešila. Ale za opýtanie nič nedáš :)
Odpovedať
@baska17 ale tak teba vzal na film do kina, romaticky, poprosil ta nech ostanes, povedal ze ta miluje, .... ale ona? vybral doma krabicku spod vankusa..... a ked sa ho opytala, ze ludia si budu mysliet, ze su zasnubeni - jeho odpoved: "to nevadi, prsten znamena, ze sa mame radi"....... no akoze prepac, ale toto je hanba... a ked je z toho pomylena a chudatko nevie, co si ma mysliet, tak to uz neni o hanblivosti snubenca, ktora moze byt aj zlata, neberiem..... ale tak toto
Odpovedať
Ja by som prsteň nenosila, ludia sa jej budú pýtať či je zasnubný a ona čo povie že nevie ? Nech povie chlapec jednoznačne je to snubák alebo " obycajný darček" :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nie je to zasnubny prsten, ten sa nedava vecer v posteli, ale mimo domu- vecera, prechadzka v parku, kino, nejaka oslava a pri zasnubach musi padnut otazka vydas sa za mna? A po roku a pol chodenia sa zasnubovat mi pride skoro.
Odpovedať
Profilova fotka
@jankaroy ty mas asi "zasnubny postup" patentovany ked tu napises "zasnubny sa dava vtedy a vtedy" a "musi padnut otazka" 😜 Pobavil ma tento prispevok. U mna sice boli splnene obe tvoje podmienky tak som zjavne zasnubena 😆 ale predpokladam, ze mnohe baby ktore tu planuju svadbu si prave uviedla do reality 😃
Odpovedať
Mne dal môj teraz už snúbenec, na narodeniny tiež prsteň len tak :) aby som ho nosila a videla dôkaz lásky stále :) povedal, že je "predzásnubný" :) a tak som bola spokojná,... a neskôr skutočné zásnuby prišli, so všetkým čo k tomu patrí. Zrejme je to aj tvoj prípad :) Ak sa budú ľudia pýtať, čo ťa po nich, tiež sa ma pýtali a odpovedala som, že to bol darček k narodeninám a pokoj :)
Odpovedať
Profilova fotka
@veronikamila myslim si, ze pre chlapa je to moc stresove poklaknut si pred zenu a ju poziadat o ruku. Znamy raz ziadal o ruku kamosku a bol z toho taky rozklepany :-) Ale urcite dost znamena, ked ti da partner prsten ako darcek a este sa ta spyta, ci s nim chces byt navzdy. Mozno mu to teraz nevychadza a preto povedal, ze svadba bude az v buducnosti a nie hned. Ale ak si sa ho este nespytala priamo na ten prsten, tak sa ho spytaj a povedz mu, ze chces vediet ako to bolo myslene, ci to bol snubny prsten alebo len vianocny darcek a uvidis, co ti odpovie na to. A este mu k tomu dodaj, ze necakas, ze svadba bude hned :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Myslim si, ze to mali byt zasnuby. No vsetky velmi dobre vieme, ze chlapi v tejto danej situacii, ako zasnuby su prichadzaju o slova a su radi ak z nich vobec nejake vypadnu.. My zeny mame v hlavach nastaveny urcity model ako by sme chceli aby nase zasnuby vyzerali a ziadny inaksi sposob a prejav nepripada do uvahy. Ak si slecna nebola ista a nevedela ako prsten brat, mala sa priamo opytat ;-)
Odpovedať
@veronikamila odvtedy uz ubehlo par mesiacov alebo tyzdnov, aj si sa ho spytala na prsten, ze co mal znamenat? ci to vol teda zasnubny alebo len tak vianocny darcek z lasky? lebo kazda tu piseme len svoj nazor ale o tebe nevieme ako si nam dopadla, ci bude svadba ci nie :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?