Strieborný zásnubný prsteň a obrúčka z bieleho zlata

Profilova fotka
Ahojte, s priateľom sme sa dohodli, že si budem prsteň vyberať sama. Našla som perfektné strieborné zásnubné prstene, je mi jasné že striebro je mäkké a pod. ale podľa mňa sú krajšie aj cenovo dostupnejšie. Ale obrúčky chceme z bieleho zlata. Ako to bude vyzerať? Je to divné? Poraďte prosím :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bia49 bude to divne, striebro sa skor osucha a stmavne, ved prstene z bieleho zlata niesu tak cenovo nedostupne.
Odpovedať
@bia49 ja zasubny prstienok z rodiovaneho striebra, lebo to bol jediny, ktory sa mi zapacil a perfektne sa hodi k nausnickam, ktore som dostala ako prvy darcek od druheho... a obrucky budu z bieleho zlata.. a vobec sa nebojim toho, ze tam bude rozdiel.. aj tak ssa vsetko casom meni a nie je vzdy dokonale :))
Odpovedať
@bia49 ja mam zo striebra zasnubny prsten a staci ho trochu prelestit pod hurucou vodou a mydlom a je ako novy :) mam ho uz 15mesiacov, a obrucky mame zlte a biele zlato
Odpovedať
Profilova fotka
@joy23 a @empathia takže asi v pohode.. no veď ešte uvidíme :)
Odpovedať
a preco musi byt prsten.my sme sa dohodli na nausniciach s briliantmi ;-)
Odpovedať
aj ja mam zasnubny strieborny, taký som aj chcela.. radsej si priplatime za obrucky.. ved ja aj tak po svadbe budem nosit len obrucku.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
nakoniec mi sam od seba kupil strieborny, vraj sa mu velmi pacil a mama mi povedala, ze o to si mozme dat spravit drahsie a tym krajsie obrucky :)
Odpovedať
aj ja mam strieborný s perlou a je presne taky aky som chcela :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 mesiacoch
Profilova fotka
Ja nosím len šperky z bieleho zlata a to chvalabohu vie aj môj milovaný. Podľa mňa rozdiel medzi striebrom a bielym zlatom nie je taký viditeľný, pokiaľ sú ešte nové ale časom sa to určite prejaví. Tým ale nechcem povedať, že to predstvauje neakú chybičku v kráse. Pozri výnimočnosť toho šperku to nijak nenaruší :)
Odpovedať
Profilova fotka
@bia49 ja mam napríklad zasnubny prsten z bieleho zlata a obrucky mame z chirurgickej ocele, vysli ovela lacnejsie a peniazky vyuzijeme inak. a kedze nosim kazdy na inej ruke vôbec mi to nevadi a nikto si to este ani nevsimol :)
Odpovedať
Snubny mam z bieleho zlata s diamantami a obrucky budu z ocele s diamantami a nie kvolu cene ale aby som to nemusela davat rodiovat. lebo biele zlato nosenim zozltne nevraviac o tim ze sa osucha
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
je to o vkuse:) a mimochodom ak by sa ti osuchal ... da sa dat vylestit, vycistit a porodiovat znovu:)
Odpovedať
Profilova fotka
@bia49 ,oj zasnuby prsten je strieborný za 25 eur :D a obrucky budu z bieleho zlata....pre mna nie je dolezite, z coho je prsten, ale situacia ( to ze sa na to odhodlal, dokazal to) :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?