Zasnubny prsten na prostredniku

Ahojte dievcata! Dostala som zasnubny prsten, ktory mi je velky na prstennik, tak ho nosim zatial na prostredniku. Viem, ze sa to da zmensit, len mi je luto ten krasny prsten strihat a zmensovat. Buduci rok planujeme dietatko, preto predpokladam ze urcite opuchnem a potom mi bude maly, preto sa bojim si to dat zmensit. Nosite niektora prsten na lavej ruke na prostredniku?
Odpovedať
Ja tak nosim... tiez mi bol trosku vacsi a nechcela som ho dat zmensovat
Odpovedať
Profilova fotka
@lili1990 ja ho takto nosim. Inak by som si ho ani nedala... na prstennik predsa pojde obrucka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mne manzel kupil narocky na prostrednik :) takze vedel ze preco ho taky velky kupuje
Odpovedať
Profilova fotka
Hm neviem, na prstenníku by som zásnubný nenosila. Nosím ho tiež na prostredníku :)
Odpovedať
Ja svoj zásnubný nosím na ľavej ruke na prostredníku a nevidím v tom problém. V zime mi je trochu veľký, ale mne to nevadí. Obrúčku budem nosiť na prstenníku ľavej ruky a keď bude zásnubný obrúčke zavadzať, tak si ho dám na pravú takisto na prostredník, ale radšej by som ich mala obe na ľavej (na strane, kde sa nachádza srdce, ktoré patrí môjmu milovanému :-) ). Príde mi čudné nosiť zásnubný na prstenníku, keď je to miesto pre obrúčku. Ale to už je každého osobná vec. Sprav si ako to vyhovuje tebe.
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám tiež na prostredníku...a schválne...aby som si potom vedľa mohla dať obrúčku :-)
Odpovedať
Mne je takisto velky na prstenik, preto ho nosim na prostredniku aj ked mozem dat zmensit...ale nechcem :) ak mi nahodou ruka priberie, mozem ho nosit na prsteniku....a k tomu ho nosim na pravej ruke aby na lavu ruku mohla ist obrucka :) nechcem nosit oba prstene na jeden ruke....a koniec koncov nic v zlom ale ved kazdy si da prsten kde chce, podla mna zbytocna otazka ....... ved je to slobodna volba a ziaden zakon :)
Odpovedať
ja svoj nosím na prsteníku, aj keď mi je väčší...niekedy, ked niečo robím (s vodou, alebo tak) ho presúvam na prostredník, aby som ho nestratila :) a tiež by som nedávala zmenšovať :) na prsteník pôjde po svadbe obrúčka a snubák ostane na prostredníku :)
Odpovedať
Dakujem za reakcie :) Viem ze je to slobodna volba, ale vsetci u nas nosia snubny prsten na lavom prstenniku. Ale aspon budem jedinecna - aspon teda v nasej partii :)
Odpovedať
mne je tiež zásnubný trošku veľký a nosím ho na prostredníku na ľavej ruke :)
Odpovedať
ja nosim zasnubny na lavom prsteniku a obrucku na pravom
Odpovedať
Profilova fotka
ja nosím snubák aj obrúčku na prostredníku ľavej ruky. Mne prstene na prsteniku vadia.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Aj ja ho nosím na prostredníku keďže je mi trošku veľký, ale nejdem ho zmenšovať zatiaľ mi to takto vyhovuje :-) ;-)
Odpovedať
Je to uplne jedno, kde ho nosis, aj keby ho nenosis, nic to nemeni na zasnubeni ;-) ja som vzdy bola v tom, ze snubak sa nosi na lavej ruke (tej od srdca) a potom ho nahradi obrucka a ide na pravu. Ale to je len taka povedacka :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja nosim zasnubny aj obrucku na prostredniku na pravej ruke, lebo prave po porode su mi velke na ostatne prsty a nechcem riskovat, ze ich stratim.
Odpovedať
Profilova fotka
Ja ho tiež nosím na ľavej na prostredníku. Drahý sa pri výrobe netrafil do veľkosti, aj som si ho chcela dať zmenšiť ale potom ma napadlo, že bude pekné mať snubný (môj vysnívaný, vyprosený a s láskou darovaní :-D) aj obrúčku na ľavej ruke. No a keď sa jedného dňa rozhodnem tak si ho dám zmenšiť (ale tiež rátam s tým, že v lete sa predsa len nalejú prsty a keď budem tehotná tak asi tiež).
Odpovedať
Profilova fotka
@wiwi28 dobre si sa rozhodla :-)
Odpovedať
mne je tiez trosku velky zasnubny prsten ale nejako som to neriesila kedze mi stale opuchaju prsty
Odpovedať
ahoj, ja nosím tiež snubák na prostredníku ľavej ruky, príde mi to prirodzené, ved obrúčka bude hned vedľa neho :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?