Zásnuby na Vianoce - tak ktoré ste sa zasnúbili?

Profilova fotka
Ahojte žienky, tak ktoré z vás sa zasnúbili práve na Vianoce, či už tento rok alebo niekedy v minulom roku alebo ešte predtým? :) Bolo to prekvapenie? Ako to prebehlo? A bolo to také, ako ste si predstavovali? Priznajte sa :)
Odpovedať
Ahojte, no my akurat vcera, skoro som odpadla :-D bolo to najromantickejsie poziadanie o ruku
Odpovedať
My, minulý rok a bolo to krásne :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Minuly rok😊
Odpovedať
My sme sa tiež zasnúbili teraz na Vianoce 24.12.2017. Bolo to zaujímavé, lebo môj drahý už od štvrtka chodil okolo mňa . Tvrdil, že má pre mňa špeciálny darček. Na Štedrý deň, keď sme malého dali spať a ja už prezlečená v pyžame, ma postavil pri stromček a spustil nachystanú reč. Potom si kľakol a požiadala ma o ruku. Len som sa pozerala z chuti smiala, lebo pred tým, aby to zvládol si nalial za 2 štamperlíky. Vždy som si myslela, že keď k tomu príde, budem revať ako dážď, ale ja som sa smiala. Bolo to veľmi krásne, nakoľko sme spolu 8 rokov a máme 4 ročného syna. My sme to zobrali z druhého konca. :-D :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte dievcata. Tak ja to iste:) vedela som,ze nieco planuje.cakala som pod stromcek,ale nic a prislo to necakane na stefana26.12.2017,vyzliekol tricko,obliekol si najkrajsiu koselu,co mal v skrini,mali sme ist na navstevu tak si vravim,chce byt za fesaka,vravi za chvilu pridem a ked prisiel s ruzou ,uz som vedela ,klakol si a ze zuzka,chcela by si si ma zobrat za manzela a ja ticho,brucho ma rozbolelo ani hlasok som nevedela zo seba dostat,tak som ho len objala a kukal na mna,ked ukazal prstienok tak zo mna vyslo ze noo,tak asi ano :-) a ked sa uz postavil stres opadol,stastna som bola a sme sa rehotali jak si tu koselu obliekal a na tom mojom vystresovanom asi ano. Komedia
Odpovedať
Pridávam sa :) tušiť som to tušila, nakoľko si nenechal posledné dva týždne žiadnu príležitosť újsť nenápadnými pripomienkami spomenúť svadbu, a že budem prekvapená :-) Nakoniec sa tak aj stalo...boli sme u jeho rodičov a pred nimi ma požiadal o ruku, pričom nezvládol emocie a zobralo ho to...slzička ukvapla :) No a piatok 6.7.2018 sa berieme :-D
Odpovedať
@zuzu_tomik no tak asi áno, ten môj by sa zjančil, keby dostal takúto neurčitú odpoveď odo mňa :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@vierona no,bola som v soku :-D
Odpovedať
Profilova fotka
podla mnba ak je to dobre naplanovane isto je to prekivapenie :) mna poziadal moj drahy o ruku den po vianociach, zevraj chcel, aby som to oslavila samostatne a neocakavala prstienok na vianoce :)
Odpovedať
My sme sa zasnúbili v uplynulom roku, v novembri, na Vianoce sme to oficiálne oznámili aj rodine, takže skôr oni dostali prekvapenie pod stromček :-) Bolo to prekvapujúce, hoci som to viac menej čakala, lebo už sme na tu tému hovorili asi od leta. Ale aj tak ma môj priateľ prekvapil, lebo ma nečakane vzal k nášmu známemu, ktorý je kňaz a on nás zasnúbil, cize to bolo veľmi oficiálne :-) :-) Bola som prekvapená, pretože takýmto spôsobom som určite nečakala,ale bolo to krásne.
Odpovedať
S mužom sme už 8r spolu, stále som do neho rypala kedy kedy :) a nakoniec ma požiadal na vianoce doma pri plynovom kotly :-D teda nepožiadal povedal že má pre mňa niečo a ako vytiahol krabičku tak som sa len spýtala či vážne :-N a on že áno. Tak som ju vzala dala prsteň na ruku a utekala celej rodine sa pochváliť :-D potom som zistila že sa ma ani nespýtal :D
Odpovedať
Pridavam sa aj ja :) my sme sa zasnubili tesne pred Vianocami :) 21.12.2016 ...boli sme v Krakowe na Vianocnych trhoch...teda mali sme aj vyrocie a ako kazdy rok chodime do nejakeho ineho mesta na predvianocne oddychnutie od zhonov.... No a moj uz teraz snubenec ma poziadal v nasej izbe, otvoril okno...a kedze sme mali hotel na hlavnom namesti s vyhladom na trhy zhasol svetla a mna priviedol do izby so zatvorenymi ocami...ten zvuk si pamatam este teraz,ruch trhov a koce co vozia ludi po meste.ked som otvorila oci tak klacal predomnou.... A v tom sa ma opytal ci si ho vezmem za muza...a odpovedala som ano :-) a potom som sa od soku nevedela nadychnut :-D tak sme sa smiali...a ja som plakala a plakala od stastia :) Vianoce sme mali pekne a uzili sme si to spolocne s rodinou :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
to musí byť pekné na vianoce, v takým období zrovna :-)
Odpovedať
my sme sa zasnúbili 12.12.2017 :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 9 mesiacoch
Profilova fotka
Nájdu sa tu aj tento rok nejaké dámy, ktoré sa zasnúbili tento rok na Vianoce? :) Ako to prebehlo? Podeľte sa o svoj príbeh :)
Odpovedať
@janamartish My sme sa zasnubili na Stedry den a som z toho sklamana a neviem to doteraz spracovat. Vzdy som mu hovorila ked sa niekto z nasich znamych zasnubil 24.12. ako sa mi to nepaci, ze je to uz otrepane, ze zasnuby su o vztahu a s Vianocami nemaju nic spolocne a vonkoncom snubny prsten nema byt vianocnym darcekom :( A kedy ma on poziada? Jasne ze 24.12. Najprv som si myslela, ze sranduje, ze ved vie co si o tom myslim. Uz som si pomyslela vselico, aj ze ci ma vobec lubi, ked to uplne odflakol :( Chapem, ze niektorym babam sa to moze pacit, mne je len luto, ze sa vykaslal na to, co sa paci mne :( Tolko k mojmu vylevu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 10 mesiacoch
Profilova fotka
@lily246 som rovnakého názoru. Narodeniny, meniny, výročie, Vianoce som vždy hovorila, že je nepekné keď to v taký deň chlap urobí, pretože v ten deň žena čaká darček, a v prípade Vianoc a výročia si dávame darčeky vzájomne, takže tiež si myslím, že je to "odfláknutie" z mužovej strany, avšak ako tu písali niektoré dievčatá, že ich chlap nepožiadal pri rozdávaní darčekov ale napríklad až po celom ceremoniále alebo ešte predtým, to je pekné gesto. Myslím, že zásnuby by mali byť zo srdca a mali by byť vtedy keď to chlap najviac cíti a žena najmenej čaká :) Ale @lily246 nezúfajte, predsa len je láska dôležitejšia ako akékoľvek zásnuby a svadba je to puto, ktoré z Vás urobí manželov :)
Odpovedať
Profilova fotka
Všetkým dievčatám samozrejme gratulujem k ich zásnubám a teším sa s tými, ktoré to čaká tento rok a ešte o tom napríklad nevedia ;)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?