Dá sa závoj vybieliť Savom?

Ahojte nevesticky, mam na Vas otazku s prosbou o odpoved. Cez ebay som kupila zavoj-len ma taku MALU vadu a to ze je zlty( ja som si objednala white , uz som tam X-krat pisala, prosila,...nekomunikuju so mnou.) Nakolko sa mi vsak ten zavoj strihovo paci a je mi aj luto zbytocne vyhodenych penazi, ma napadlo ze by som ho skusil namocit do SAVA. Nemate nehodou niekto nejaky typ ako by som ho mohla vybielit? (ak sa to vobec da)? dakujem
Odpovedať
podla mna ak je zazltnuty, tak by savo pomohlo. ale ak je origos zlty, tak neviem. ak existuje biela farba (tak ako existuje farebna na batikovanie) tak by si ho "prefarbila" :-D
Odpovedať
supi, podla mna by si ho do sava nemala davat, skus vyskusat cistiaren oni ti tam urcite poradia (ci s tym nieco spravia oni alebo mas ty povedzme nafarbit...)
Odpovedať
Profilova fotka
ak bola povodna farba materialu "zlta"/kremova... tak podla mna tam savo nepomoze, nie? skus namocit konce do sava, uvidis co spravia a ak to bude zleee tak odstrihnes ten kusok :-D (pokial nemas olemovany) asi sprosta rada, ze :-) ale nic ine ma nenapadlo v tuto neskoru hodinu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
supi, do svadbicky mas este dost casu, preco ho neskusit predat a kupit si novy? :-) a dalsia vec, ze farby ako je na to batikovanie ti na taku umelinu ako je zavoj nechytia, to je tak na bavlnu ;-)
Odpovedať
zavoj, ked dlho stoji, hoci aj v skrini zvykne zosednut.... skus ho najprv namocit do prasku a uvidis....ja by som si vymahala reklamaciu, ved aj internetova firma musi dodrziavat iste pravidla!!!
Odpovedať
supi, ak je to tylovy zavoj a je zozltnuty, tak s tym uz nic nenarobis, ak by si ho dala do sava, celkom by sa znehodnotil, podobne, ako keby si dala do sava zaclonu, je to umelina. Musis si zaobstarat novy zavoj a tento urcite reklamovat.
Odpovedať
Zozltnuty zavoj sa da len vyhodit, nic ine.
Odpovedať
Závoj by sa nemal ani prať, a už vôbec nie savo!!!!!!!!!!!! Daj ho do bazáru a kúp si biely :-)
Odpovedať
Dakujem za odpovede. Zavoj je original zlty a o napravu som sa snazila cca mesiac ale veilsbylana (ebay) nereaguje. Tak sa pokusim ho predat.Este raz dakujem
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
Profilova fotka
podla mna by ho to savo znicilo ): skoda ze predajca nie je ustretovi a nevymeni ti ho.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Ahojte baby, skúšali ste ešte niektorá niečo bieliť? Kúpila som si krásne bolerko, ale nie je žiarivo biele. V obchode to tak nebolo vidieť, ale ked som si ho obliekla, bolo jasne vidieť rozdiel. Je skoro až ako ivory. Je mi ho ľúto, lebo je nádherné, a perfektne sa mi hodí k šatám, lenže šaty sú snehovo biele. Čo keby som ho hodila do SAVA? Čo myslíte?
Odpovedať
neviem cez aky web si objednavala ale take ako ebay, amazon atd uznavaju reklamacie automaticky.. vies sa stazovat na predajcu konkretneho.. ja by som skusila objednat este raz biely a nejaky return policy by mali mat
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
od firmy yellow and blue sa dá kúpiť prášok čo sa volá PUER, okrem toho, že je to eko, je na báze kyslíka a teda neublíži ani bolerku ani závoju, ničomu. Treba skúsiť. S teplotu vodou alebo a v kombinácii s teplým octom vybieli aj špáry v kupeľni nie len oblečko :)))
Odpovedať
radsej by som neriskovala savo, skor skus tu cistiaren a tam sa popytat
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?