Neviem sa rozhodnúť, či mám mať závoj

Profilova fotka
Ahojte,neviem sa rozhodnúť či mám mať závoj alebo nie,pretože budem mať krásny účes tak neviem....
Odpovedať
Profilova fotka
ja som tiez kvoli ucesu zavoj zavrhla.Sice by sa mi pacil,ale rozhodla som sa radsej si ho nedat
Odpovedať
Profilova fotka
Tak toto rozhodnutie asi ostane len na Tebe :-) Ja som sa rozhodla pre zavoj a chcela som saty s vleckou a nakoniec budu bez, lebo som sa do jednych zamilovala. Tak ak si sa zamilovala do ucesu, tak ti mozno padne lahsie vykaslat sa na zavoj ;-) Alebo si zavoj mozes mozno upevnit zo spodu (podla toho aky budes mat uces...)
Odpovedať
Profilova fotka
Je to naozaj len na Tebe! Ja som nad závojom ani nerozmýšľala, lebo od začiatku "príprav" som vedela, že si chcem vyrobiť ozdôbku do vlasov a že chcem pozapletané vlasy, ktoré nechcem zakrývať závojom... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja mám tiež dilemu, chcem totiž vlasy len tak naľahko zapletené, nechcem dávať do drdola ani nič také..len mám pocit že závojom by som všetko zakryla potom. ale o závoji snívam od malička, tak teraz neviem čo s tým :)
Odpovedať
kamoska tak mala zavoj, na hrebeni na vrch hlavy aby jej nepokazil uces, po obrade ho dala dolu, uces aj tak vynikol, ani sa neporusil (kedze hreben bol nad ucesom)
Odpovedať
Profilova fotka
@evina231 ja tiez nebudem mat zavoj, maximalne francuzsky,
Odpovedať
Profilova fotka
ďakujem vám :) ja som nechcela vobec závoj,ale ked niekedy pozerám fotky svadobné,tak sa pristihnem,že rozmýšlam nad závojom,ale asi sa na to vykašlem :)
Odpovedať
Profilova fotka
@ivkulka a chcem sa opytať zaleži to na šatach ake su strihovo, lebo ja mam široku suknu a chcem mať nejaku ozdobu do vlasov popripade živy kvet. Poradte my
Odpovedať
@latarina skus dat foto siat a ucesu ake chces mat :)
Odpovedať
Profilova fotka
@latarina ja som širokú sukňu síce nemala (kuk album :-) ), ale myslím, že to záleží naozaj od konkrétneho "prípadu" - mne tiež mamina na na začiatku hovorila, že prečo nechcem mať závoj a keď ma v deň svadby videla, tak povedala, že teraz vidí, že som vedela, čo robím, že s tým závojom by to nebolo ono ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?