So svadobným závojom či bez závoja? Poraďte

Ahojte! Potrebovala by som poradiť. Neviem sa rozhodnut ci si mam dat zavoj k mojim satam? Pozrite moj album "jun2011 toto je realne" a vyjadrite svoj nazor :-D Uz vopred dakujem vsetkym :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, tak ja by som závoj dala, ale iba taký kratučký, aby zakryl iba kúsok šiat, skús pozrieť moje svadobné foto, ja som si ho dala pripnúť od spodu hlavy, aby mi nezakryl celý účes a ani šaty zo zadu, aby proste vynikli x-) Na modelke je to pekné aj bez závoja, ale čo ti budú dávať dole pri začepčení? Je to však na tebe ako sa rozhodneš, to je iba môj názor ;-) Možno by sa hodil aj úplne dlhý, ale ten bude určite nepraktický pri tanci.
Odpovedať
Podla mna sa spanielsky zavoj stylovo k tym satam jednoducho nehodi. Tie saty sa mi nan zdaju prilis moderne. Dost sa to bije. Ak chces zavoj, tak nejaky modernejsi, jednoduchy a kratsi, tak po lopatky.
Odpovedať
zavoj ano, ale nie taky ako mas na fotke, tiez by sa mi pacil skor kratsi
Odpovedať
jednoznačne so závojom :-)
Odpovedať
so závojom ;-) a španielsky závoj k nim ide dokonale
Odpovedať
Profilova fotka
so závojom, ale nie španielskym. skús radšej niečo hladké. ja som bola nakoniec rada, že som sa na závoj nechala nahovoriť. mala som ho len na fotení a na obrade.potom som si ho dala dole. tiež som mala hladké šaty, vyšívané gorálkami a závoj po pás
Odpovedať
Profilova fotka
španielsky závoj sa hodi skôr k jednoduchším šatám, Ty tam maš výrazne niektore prvky a bola by veľka škoda ich nevyzdvihnut a nepreukazať na nich, takže ja by som volila jednoduchy závoj a kratši. Nech každy obzera tvoje šaty to musi byť prvý pohlad na nevestu s reakciou,,,,, ake ma krásne šaty :) :) :)
Odpovedať
spanielsky urcite nie.celkom je to pekne aj ako to ma ta modelka bez zavoja len s kvetom.alebo nejakou malou ozdobou vo vlasoch.a peknym nahrdelnikom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ja by som zvolila iny zavoj, neviem, ci ides mat vlasy rozpustene, ale porad sa s niekym kto s tym pracuje, ver mi mne skusali tri a len jeden mi sadol, musis to niecim ozivit a spanielsky zavoj to teda rozhodnie nie je, ked mi pridu moje saty odfotim ti zavoj moj , pozri si na shopy na tejto stranke netovej a tam ich maju hodne a urcite si vyberies, ale skusaj, lebo ten spanielsky mi nerozonuje, kamoska sa mi vydavala, svagrina a kazdej som radila a boli spokojne, ja chcem napriklad korunku ku satam a kvety a doplnky, ale nemozemich objednat musim cakat, lebo musim to ku tomu dopasovat, nechcem byt babika, ale ziva bytost, ver mi ten spanielsky je nie ku tomu :-) a hlavne porad sa aj s kadernickou skusenou ta ti tiez poradi ak je to osobna kadernicka a ma s tym skusenosti, musis v ten den byt vyzdvihnuta cela osobnost a nie zakryte krasne prednosti
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?