Vencek pre maminu

Profilova fotka
Poradte mi, prosim, som uz mamka 3 deti a mam 41 rokov... ale nejak az teraz sme sa rozhodli pre svadbu. Nechcem zavoj, iba nezny vencek a cela svadba v naturalnom style, ale odhovaraju ma, ze mne sa uz vencek nehodi.... aky mate nazor? Dakujem vsetkym :-)
Odpovedať
Profilova fotka
A nejaka ozdoba? Skus pozriet Harmony dekor.
Odpovedať
@sheynie môj názor je, že si zober čokoľvek, čo sa ti páči a v čom sa cítiš krásna. Je to TVOJ deň a že si mamina nič nemení na tom, že si ho máš právo užiť presne podľa svojich predstáv :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@sheynie presne ako hovori katikaq zober si to co sa bude pacit tebe a v com sa budes citit dobre, predstavsi situaciu, ze si das korunku alebo fascinator len preto ze ti to niekto povedal ze to ide k tvojmu veku, ako sa v tom budes citit cely den?? asi nie velmi dobre ked sa sama sebe nebudes pacit. Podla mna vobec nezalezi na veku, vies sa cela pekne zladit tak, aby sa ti hodil aj velmi jemny decentny vencek, pripadne perlova celenka s kvetmi, tak isto si mozes dat vyrobit aj vencek zo zivych kvietkov pre seba, pre svoje deti, ak mas dcerky, a pre manzela pierko vsetko v jednom tona a bude to vyzerat uzasne - uz som na takej svadbe bola a bolo mi uplne jedno ze nevesta uz mala tiez svoj vek a dve krasne dcerky, celu svadbu ziarila, pretoze si to uzivala a citila sa fantasticky, a to je zaklad!
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem krasne za podporu, uz sa nad tym nejdem trapit... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?