Zavoj a odcepcenie

chcem sa spytat mile nevesty na Vas nazor v suvislosti so zavojom a odcepcovanim. ani ja ani moj nastavajuci :) nemame v rodine nikoho takeho kto by urobil tuto oficialitu, ze odcepcenie a moji krsni rodicia uz neziju. Tak ma napadlo pri inspirovani sa ucesov, ze keby som nemala zavoj tak vlastne nie je ani co odcepcit tak by bola svadba bez odcepcenia. Nakolko vela ucesov je peknych prave len s nejakym sperkom vo vlasoch, kde by som uz zavoj asi nedavala. Len chcem vediet aky maju na to nazor ostatni ludia, ci je to podla Vas neodlucitelna sucast svadby alebo ked to takto vymyslim tak to bude fajn??? na dnesnu dobu :D
Odpovedať
Profilova fotka
@jay26 Ahoj, podľa mňa s vôbec nič nestane ak nebudeš mať odčepčenie. DJ poviem niečo pekné a pôjdete sa prezliecť a bude :-D A niektoré účesy sú kráásne, so šperkom/hrebienkom, len si treba správny hrebienok a účes vybrať aby to išlo všetko dokopy :-)
Odpovedať
Ahoj,aj ked budes mat zavoj,nemusi byt cepcenie,napr ja ho nebudem mat,lebo u mas to tiez nie je zvykom. Dokonca ak zavoj budem mat a na redovy budem mat kroj ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
dievčatá a čo ak nebudem mať závoj, ale len kvety vo vlasoch? a odčepčenie áno??? to mi vôbec nenapadlo.. :-. :-. :-. :-.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?