Závoj aj kvety do vlasov? Čo myslíte?

Profilova fotka
Ahojte zienky (a mozno aj muzi :) ) prosim Vas chcem sa opytat - neviem sa rozhodnut medzi zavojom a kvetmi do vlasov, ale kedze chcem trosku farebnejsiu kyticu, myslela som dat biele a mozno aj nejake farebne kvety do vlasov...lenze neni som si ista...ak by som mala zavoj (velmi jednoduchy lebo saty su cipkovane), tak by sa hodila aj jednoduchsia a elegantnejsia kytica, ak by som mala kvety/vencek vo vlasoch, tak by sa dala skombinovat aj divokejsia kytica a vlasy spustene vzadu v hustom vrkoci...uz sama neviem co vlastne chcem :D....co mi poradite - bude prehnane mat aj zavoj aj kvet vo vlasoch k cipkovanym satom? a ked tak, aky by ste dali zavoj keby som mala vlasy nie vypnute do hora ale spustene nizsie vo vrkoci? pripajam obrazok siat :) Dakujem z celeho srdca!
Odpovedať
ahoj :) ja som mala tiež čipkované šaty s vlečkou a tiež som takto uvažovala :D dala som si iba čistý jednoduchý závoj, vo vlasoch som mala umelé kvietky... ale neskôr, keď som videla fotky, uvedomila som si, že ani keby som mala hustejší a zaujímavejší závoj, vôbec by to nekričalo a ani nebolo prehnané... takže sa do toho neboj ísť, poskúšaj si závoj s kvietkami a neboj sa dať si oboje :) takto sa to zdá, ale uvidíš, že to nebude pôsobiť prehnane :)
Odpovedať
Tiež mám krajkovane šaty a budem mat závoj aj kvietky vo vlasoch...ked sa všetko zladi, tak to bude podľa mňa super :-) Určite sa toho neboj a želám krásnu svadbu :-)
Odpovedať
aj ja mám krajkové šaty. Pôvodne som chcela kvety do vlasov, ale nakoniec mám závoj. Kombinovať som to vôbec nechcela. Šaty mám dosť výrazné samé o sebe, nebudem si dávať ani žiadnu ozdobu do vlasov, len ten závoj, jednoduchý, dvojvrstvový, bez krajky
Odpovedať
Ja si myslim, ze zalezi aj od teba, kolko toho znesies. Myslim vizualne. Na niekom kombinacia vsetkeho vyzera super a na niekom je to prilis a topi sa v tom. Vseobecne vsak kombinacia kvetov, zavoja a krajky je pomerne bezna, videla som to na mnohych nevestach. Potom vsak je bezne stlmit sperky, skratit zavoj a mat mensiu, nie velmi pestru kyticu. K takemuto vzhladu by sa mi pacila kombinacia stredne velkych az mensich kvetov v bielej, ruzovej a svetlozelenej. Konkretne by sa mi velmi pacili klinceky, frezie, gypsomilka, hortenzia, veternica. Plus zavoj bud uplne cisty alebo len s troskou ladiacej cipky, ale teda nie dlhy, max. pod zadok.
Odpovedať
Profilova fotka
Krásne šaty tiež mám podobne a nie biele. Mas aj vlecku? Ja áno a myslím že závoj to len pekne dotvorí. Budem mať dlhý jednovrstvovy a do vlasov ozdobu akoby kvety ale s kryštálmi a lístky kovové.
Odpovedať
Profilova fotka
velmi pekne saty si si vybrala ;-) :-) smiem vediet, kde si si ich poziciavala? do vlasov by som kvietky dala ale iba trosku aby to nebolo prehnane. uz saty samo o sebe su dost vyrazne
Odpovedať
Profilova fotka
keby bolo na mne, tak by som si už kvety do vlasov nedávala. šaty máš dosť výrazné a keď budeš mať ešte aj závoj, tak by som to fakt už nepreháňala zbytočne!
Odpovedať
Profilova fotka
Hlavne keď chceš mať závoj, treba tomu prispôsobiť aj účes, aby ti ho náhodou niekto nestrhol pri vrúcnom objatí, alebo sa môžeš niekde zachytiť, alebo ho prisadnúť a pri závojoch (hlavne dlhších) je najlepšie zvoliť drdol (kľudne aj volnejší, romantickejší- nemusí byť zrovna uhladený), aby sa poriadne uchytil oň ten závoj a nemusíš dávať celý čas pozor a myslieť naň. Do tých voľnejších, padavých, rozpustených účesov sa závoj moc nehodí, hlavne z praktických dôvodov. Tam sú oveľa krajšie aj praktickejšie kvietky- hoci aj drobné, keďže tvoje šaty sú OZDOBENÁ OZDOBA sami o sebe :-) sú krásne! Veľa štastia
Odpovedať
@mariavisage úplne si to vystihla, myslím, že táto tvoja rada hovorí za všetko, niekedy je menej viac a treba myslieť aj na praktickú stránku, je mi jasné, že každá myslíme na to aby sme boli krásne, ale nešla by som na úkor praktickosti :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala polovenček, ktorý bol pripnutý k závoju. Ladil so svadobnou kyticou.
Odpovedať
ak by som ti mohla poradit, nechala by som vyniknut saty, takze by som zavoj uz nedavala a trocha by som cely celok zjemnila skor nejakymi kvietkami
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?