Závoj bez hrebienka - ako ho upevním?

Ahojte, potrebujem poradiť v salone, kde som kupila šaty mi pribalili aj závoj, ktorý nemá hrebienok, viete mi poradiť ako ho potom pripnúť na hlavu? Či si mám kúpiť hrebienok? Ak ho kúpim ako ho potom s tým závojom spojím? Ďakujem za každú radu :)
Odpovedať
Mozes ukazat zavoj?
Odpovedať
Profilova fotka
Asi si musis kupit hrebienok. A ako spojis? Prisit alebo prilepit :)
Odpovedať
Profilova fotka
Tiež si myslim, že ti to da ešte trochu prace, bude to treba asi zošiť dokopy. Alebo ti nejaka šikovna teta krajčirka povie čo s tym ;)
Odpovedať
Kúpiť hrebienok a prišiť. Stojí pár centov. Najlepšie však bude, ak si zoženieš aj trošku tylu rovnakej farby, stačí cca 30 cm dlhý a 5-10 cm široký pásik. Ním obtoč hrebienok okolo každého zúbku, môžeš aj 2x, ako ti výjde. Konce zauzli a závoj k nemu priši. No pozor na stranu závoja. Pokiaľ je hladký jednovrstvový, je to jedno. No ak má 2 strany alebo viac vrstiev (dhlšie a kratšie), hrebienok prispôsob tomu, či chceš mať závoj zapichnutý do vlasov zhora alebo zdola :)
Odpovedať
Super ze ti dali aj zavoj myslim ze s tym nebude problem ho nejako prisit a uz si rozmyslal ci ho das odspodu alebo zvrchu?Ako budes mat vlasky? lebo myslim ze by nebol problem s tym ze by ti to prisili aj tam v salone alebo ti kadernicka poradi ze ako by mal byt asi prisity aby to bolo pekne v ucese
Odpovedať
Myslím že by si to mala riešiť v salóne aby si nezničila ešte aj závoj lebo kamoška si tak dorábala hrebenček sama na závoj a neušila si to nejako pekne a potom sa jej to velmi nedalo opraviť tak ja len aby si to potom nemusela riešiť na viackrát
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?