Ktoré ste mali svadbu po tridsiatke?

Ahojte baby ktore ste sa mali svadbu po 30-tke? A mate uz deti
Odpovedať
1
2
Ahoj, ja mam 32, vydavat sa budem buduci rok, uz po 33, deti nemam, paniku nerobim ;) biologicke hodiny sa mi este 'neozvali'. Ked sa na deti este necitis, tak to nesil. :) tot moj nazor ;)
Odpovedať
Moja manzelka ma 34, bralis sme sa 2011, mame chlapa - valibuka (1.5 r.) a tesime sa na dalsie ;)
Odpovedať
ahoj,mam 30 vydavat sa nechystam a ani deti neplanujem. dufam ze som ta upokojila :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja sa budem po 30tke, deti nemam, uvidime po svadbe:)
Odpovedať
Ja, mala som cerstvych 31 rokov. :-) A v rovnakom veku, este pred narodkami i vyrocim svadby, by malo prist nase prve dietatko :-)
Odpovedať
ahoj, ja mam 31, svadba bude buduci rok - uz budem mat cerstvo 32. a deti zatial neplanujeme, ani hned po svadbe, zatial mam z toho skor strach :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez som sa vydavala po 30tke (31 som mala) a deti sice este nemam a este nejaky ten rok neplanujeme ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
mám po 30tke, dieťa by sme chceli, zatiaľ sa nedarí, ale paniku z toho nerobíme. Keď to príde, tak to príde :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja budem tiez cerstvo po 30tke ked budeme mat svadbu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mám 31, vydávam sa teraz v októbri a deti nemáme, neriešime, finančná a zdravotná situácia to zatiaľ nedovoľuje
Odpovedať
ja som mala cerstvo 32 a mame dvoch syncekov jeden ma 2,5roka druhy 11 mesiacov a boli to nasi najkrajsi druzbovia :-N
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som mala 35, 2 deti 3,5 r. a 14 mes. Mini svadba 12 ludi :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ja som mala presne v deň svadby 33, 2 deťúrence 5 a 3,nikdy by som to nemenila x-)
Odpovedať
Profilova fotka
O mesiac budem mat 33, svadba bude v máji a mame krasneho 8 mesačného synčeka :-D
Odpovedať
Ja mám 32, vydávala som sa pred týždňom a vlastné dieťa zatiaľ nemám, len občas manželove z prvého manželstva na prázdniny (lebo býva v zahraničí).
Odpovedať
Ahojte, vydávala som sa ako 32 ročná a mám 2 deti - syna a dcéru. Dnes máme s manželom 9. výročie svadby :-D. Moje najkrajšie obdobie v živote :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja mam 32 a svadba bude ked pride ten pravy...a nerobim paniku z toho...aj ked ludia okolo su hnusny a podpichnu "ze a dokedy chces cakat? A kedy chces mat deti? Uz si po 30 mas sa zamysliet"...ale ja na take reci nedavam. Vsetko ma svoj spravny cas. U niekoho skor a u niekoho trosku neskor. To co ma prist pride....a ked mam taky osud ze nebudem nikdy v bielom, aj tak nie som smutna. Zivot je krasny aj tak a take banality neriesim :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte.JA budem mat tento rok 30r.a svadba bude na buduci rok.Už budem mat po 30-ciatke a moc to neriesim. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
mam 36r., moj muz tiez, svadba bola min.rok, deti nemame ziadne zatial, ale uz zaciname planovat hehe...
Odpovedať
Profilova fotka
@eliska31 ahoj, pobavil ma tvoj príspevok, lebo presne toto som počúvala so sestrou už asi 2 roky, a najhoršie je, že od vlastných, rodičov a tak... citujem: " zobuďte sa z toho sna, nie ste princezné... kým vy neprídete s termínom svadby, oni sa nerozhýbu, lebo dnes sa žiaden chlap nechce ženiť..." a podobne... som sa svojej vlastnej mamy musela opýtať, či akože sama si mám ten prsteň kúpiť... A cítili sme sa so sestrou ako blbé, že asi teda nestojíme tým našim chlapom za to, aby s nami zostali na celý život... My sme s priateľom dohodli na termíne svadby cez skype :D Ale ako dvaja normálni dospelí ľudia sme si proste povedali, že po 6 rokoch vzťahu a 2 rokoch spoločného bývania by sme sa chceli posunúť ďalej, termín vybral on so slovami, že "chcem do tvojej 30tky stihnúť aj bábo"... :D (30 mám v marci 2015) Samozrejme, závidím (v dobrom) všetkým kočkám, ktoré dostali prstienok ako veľké prekvapenie, a verím, že aj ja ho dostanem a že to ten môj - absolútne neromantický - typ proste neopomenie... držte mi palce ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@jjkoala aj muz je absolutne neromanticky, ale predsa som sa prstienka dockala... nebolo to ako z filmu, ale bolo to svojske jeho..... babo do 30 nestihame.. sice mam 30 az december 2014, ale nikam sa neponahlame....
Odpovedať
Profilova fotka
a tak nie kazda ma stastie ze poklakne pred nou pod Eifelovkou abo na vrchole tej veze v New Yorku (vypadol mi teraz nazov) a pocas zaplav ruzov alebo pri zapade slnka sa spyta "vydas sa za mna?" :-D A vsetky placeme od dojatia.. No nechem urazit nikoho, proste ak je to v chlapovy tak to spravy a ked vidi ze sa to paci jeho partnerke lebo po tom tuzi tak bistu aj to spravy...niektory su neromanticky a trosku taky priamejsi, ale zase maju ine hodnoty pre ktore ich tie dievcata miluju...kazdemu podla gustu...sto ludi sto napadpv, sto vkusov :-) http://tvnoviny.sk/sekcia/spravy/zauj...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
ahojte. potesili ste ma :D ako to bolo s vasim tehotenstvom po 30ke? mne uz zacina tahat na 33, nejako nesaliem za svadbou a detmi, ale zvazujem aj fyziologicke veci ktore neovplyvnim - vacsia rizikovost tehotenstva, vacsi problem otehotniet a pod. moj drahy sice po 2 rokoch chodenia uz pol roka spomina svadbu, dokonca sme sa bavili aj kolko ludi, aka vyzdoba a pod, ale nejako sa nema k realnemu terminu; minule vyhlasil ze chce byt som mnou cely zivot, len nevie ci je pripraveny na tie caviky kolo svadby. len bez tych "cavikov" rodinu zakladat nechcem. tak teraz mam dilemu, nechcem ho do svadby tlacit, ale zase nechcem cakat do 35 kym sa rozhybe a ci sa vobec rozhybe :( ked som mala 20 som neriesila taketo veci, ale teraz mi to pride ze kazdy rok naviac sa pocita. tak neviem ci mu mam proste oznamit termin svadby :D alebo este nejaky ten rok pockat. alebo sa obzriet po niekom kto tieto "caviky" bude chciet :D ale to by bola naozaj posledna moznost
Odpovedať
ahoj :) ja som sa vydavala tento september ako 33 rocna a moj drahy mal 35 rokov a o dva mesiace sa ako cerstvi 34 a 36 rocni staneme rodicmi a babatko sa nam podarilo na prvy šup :)
Odpovedať
Profilova fotka
Ja som sa vydavala ako 32 rocna a s 2 detmi (2 a 4 rocne) ;-)
Odpovedať
@jabuducanevesta - tak dufam ze nejako tak budeme aj my :D len dufam ze moj drahy sa zmieri s "cavikmi" a rozkyve sa do leta s terminom :)
Odpovedať
@nanervy_2 pokiaľ je taký ako moj, tak sa s cavikmi nikdy nezmieri.. stačí, že sa spomenie svadba a má bolesti brucha... ale na druhú stranu som mu vysvetlila, že mne na svadbe záleží, lebo chcem byť jeho manželka. Čo chce aj on len nechápe prečo musí byť svadba :-D ale z lásky ku mne vravel, že všetko pretrpí, len nech už je ten týždeň po svadbe.. nech som jeho a on moj..
Odpovedať
@nanervy_2 joj a zabudla som, termín som určila ja a on to len predýchal... sám žiaden lepší nenavrhol.. tak sme sa zhodli :-D
Odpovedať
vdaka za povzbudenie. tiez to vidim tak, ze mu oznamim termin :) nastastie on je taky ze ak nebude chciet, nebude suhlasit :) toooz, ale potom si budem aspon na istom 8-) a ak bude, na pripravu chcem mat aspon pol roka, to bude mat casu dost na predychanie :)
Odpovedať
@romikka: tvoja metoda funguje x-) namojusu, ja ked chcem romantiku musim ist do kina :-D
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?