Ktory svadobny dar bol ten naj?

Profilova fotka
Bambulky, kamaratka sa mi vydava a radi by sme jej s partiou nieco darovali. Co bolo to naj, co ste dostali? Alebo co ste si priali? Na co najradsej spominate? :) Mne sa pacil pobyt, co sme dostali, ale nechcem opakovat.Prinajhorsom to :)
Odpovedať
Profilova fotka
No ja byť tá nevesta tak z toho pobytu mám neuveriteľnú radosť a podľa mňa tým nič nepokazíte :) Len už vybrať či poznávačku, wellness, turistiku, lyžovačku.. alebo more :))
Odpovedať
@petrofka aj ja idem dostať pobyt wellnes na víkend od brata a veľmi sa ta to teším
Odpovedať
Profilova fotka
Najlepšie sú pobyty, alebo aj poukážky, príp. príspevok na svadobnú cestu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
je milé niekoho prekvapiť, ale ja by som to neriskovala. keby som teraz s partiou mala niekomu vybrať svadobný dar, tak by som si najprv stanovila rozpočet a išla za ňou a normálne sa jej spýtala, že čo by chcela....nejako by som jej naznačila cenu. pri jej reakcii typu "júúúj, ja neviem" by som povedala, že nad čím sme uvažovali, napr. pobyt, len neviem či wellness, alebo poznávací, prípadne sada pohárov, gril....a ukončila to vetou, ved nech si rozmysli a dá vedieť. My sme všetkým hovorili, že chceme peniaze ale od kolegov a partie by to bolo blbé zobrať, tak tam sme sa ich spýtali, že čo nám chcú dať (samozrejme nie všetkých, ale takého s ktorým sme najčastejšie). ani si nevieš predstaviť ako boli radi tej otázke a ich reakcia bola typu: povedz, čo by ste chceli, nech nekúpime nejakú blbosť. tak sme sa opýtali v akej cene, premysleli si, čo by sme v tej cene potrebovali, išli sme do obchodu, tam sme to rezervovali a im iba doniesli rezervačný formulár a oni už len išli do toho obchodu do vyplatiť, zabalili to a dali nám to ako dar.
Odpovedať
Profilova fotka
@petrofka my sme od kamarátov dostali tandemový zoskok - no ale takí sme z toho vystrašení :-D hádam to prežijeme. Ale keby vidíte, ako sa tešili, keď nám to dávali :-D Let balónom by som skôr prijala, ale tak potešilo i toto - samú by ma to nenapadlo.
Odpovedať
Profilova fotka
Kamarátka nám vyrobila obraz s kolážou našich fotiek, druhá nám ručne vyrobila svietnik, takže nás najviac potešili takéto tvorivé a homemade vecičky a keďže sme každému hovorili že chceme peniaze, tak nás veľmi milo prekvapila suma ktorú sme vyzbierali :-D
Odpovedať
Ahoj, pre nas bol asi ten naj svadobny dar od kamosov pobyt v Tatrach v Kempinski, mali sme to ako dodatocnu svadobnu cestu - predlzeny vikend. Fakt sme si to uzili, uzasne ubytko, sluzby, jedlo, prostredie aj pocasie nam prialo - konecne sme boli aj na mensich turach, lebo normalne velmi nie je cas, alebo pocasie nevyjde. A este kamoska nam chcela dat taky lepsi kavovar, ale ten som nechcela lebo ho nemam kam dat momentalne :-) Ale mna hlavne potesilo to, ze prisli na svadbu vsetci ktorych sme chceli, aby dosli a ze sa neskutocne bavili - to bolo pre mna uplne najkrajsie. Zavisi od toho co ma kamoska s nastavajucim rada... :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?