Musia mať manželia spoločné trvalé bydlisko?

Chcem sa spýtať, či manželia musia mať spoločné trvalé bydlisko. Samozrejme, že s budúcim manželom budeme bývať spolu, ale z istých dôvodov by pre mňa bolo lepšie, nechať si pôvodnú adresu. Ďakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
nemusia :) my ešte stále nemáme :)
Odpovedať
my sme s manželom mali rovnaky trvalé bydlisko. Teraz už nemáme, lebo sme si kúpili nový byt a ja si nebudem dávať nový pobyt a platiť za nové doklady, keďže v bytovke kde sme byt predali máme ešte jeden byt. Takže máme rozdielne pobyty. Deti majú pobyt tak ako ja.
Odpovedať
Ja riesim podstate to iste pretoze po svadbe by som mala ist byvat k svokrovcom a potom u nich v dedine by sme chceli poriesit byvanie ...tak neviem ako to spravim ..zeby som si trvale nechala u rodicov a prechodne tam u nich a potom keby sme poriesili to byvanie tak trvale bydlisko zase tam ....hruza :D ...poradte
Odpovedať
ja mám trvalé bydlisko u rodičov a aj keď tam niekoľko rokov nebývam, meniť ho nemienim. nemám ani prechodné bydlisko... nevidím v tom zmysel
Odpovedať
Profilova fotka
my zijeme v CR a obaja mame trvale bydliska u rodicov ako to bolo. Takze kazdy ine.
Odpovedať
Profilova fotka
my spolu bývame už 4 a pól roka a stále máme bydlisko každý u svojich rodičov..ale po svadbe si chceme dať už spolu na našu adresu, kde máme kúpený byt..:)
Odpovedať
Profilova fotka
My mame spolocne trvale bydlisko, kupili sme si dom a hned sme si vybavili aj trvale bydlisko, pre nas oboch je to vyhodou,ak nieco potrebujeme vybavit nemusime nikam cestovat, ( ja pochadzam az z NZ a teraz byvame v Soporni, co je dost velka dialka na to, aby mi tam chodili napr doporucene listy, :D tiez nemusim zatazovat rodicov, aby mi ich furt preberali )
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?