Najkrajšia spomienka zo svadobného dňa. Aká bola vaša?

Ahojky manželky ;-) tak ma napadlo (po inšpirácii z českej verzie tejto stránky...) na čo z toho úžasného nezabudnuteľného dňa budete (okrem slovka Áno :-D ) najradšej spomínať? Popísalo sa tu už mnoho o prevrátených svokriných očiach atď, tak by ste sa mohli s nami podeliť aj o to najkrajšie čo sa zapísalo do vášho srdiečka...
Odpovedať
1
2
sue, pekna tema :-) Moja najkrajsia spomienka je, ked som pri slube vernosti plakala a moj manzel ma zacal hladkat po chrbte a bolo vidiet, ze by ma najradsej zobral do narucia. Mali sme svadbu na dedine, v kostole 150 pozvanych hosti a kopec ludi, ktori sa prisli pozriet na svadbu starostovho syna, takze vela muzov by sa hanbilo ukazat svoje city, moja mama napr. povedala, ze keby ona na jej svadbe zacala plakat, moj otec by ju napomenul alebo by mu to bolo trapne. Myslim, ze sme si vtedy obaja aj bez slova "milujem ta" spravili krasne vyznanie lasky :-)
Odpovedať
Jeeej, presne to iste sa mi stalo. Pocas hovorenia manzelskeho slubu sa mi skutulala slzicka... a pritom to je uz take "osuchane" to "v zdravi aj v chorobe, v stasti aj nestasti", ale predsa, ked som to "isla" naostro, dostalo ma to k slzam... :-)
Odpovedať
sonka, my sme si nas slub vernosti zostavili sami, nas farar nastastie nemal nic proti. Ked sme ho doma davali dokopy a ked sme ho na skuske predniesli fararovi, tak nic, ale ked ho zacal naostro citat Andi, uz mi zvieralo hrdlo a ked som to hovorila ja, uz som sa nevedela ovladat. U mna to nebola iba slzicka, ale veta - slzy - smrk - pauza, dalsia veta - slzy - pauza a tak pokracovali 4 vety, plakal so mnou cely kostol :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Mai, zlaté. Ako sa poznám, tak možno ja dopadnem tak isto. V poslednom čase som bola na viacerých sobášoch a pri samotnom obrade mi vždy slzy nabehli do očí ... a to som sa nevydávala ja!!!
Odpovedať
Profilova fotka
ja tiez placem pri vsetkych obradoch, aj ked sledujem na kazete,ale pri svojom nie,to som bola akosi mimo :-) . ja mam najkrajsi zazitok zatial cely posvadobny zivot s mojim skvleym manzelikom :-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som plakala pri všetkých svadbách, ktoré som zažila, dokonca aj tých filmových... svoj obrad som prežila bez slzy... ale potom som si to vynahradila pri gratuláciách... :-D Najkrajším momentom našej svadby bolo, aký obrovský potlesk sme zožali za prvý mladomanželský... bola som šťastná, lebo som vedela, že drahý je šťastný (že to má za sebou a že sme to zvládli bez chyby). Zostavu sme trénovali len trikrát a drahý nikdy predtým netancoval... ;-) A ešte nezabudnem na to, ako sa pri večeri ku mne nahol objal ma a povedal: aj ty ma môžeš občas pobozkať a objať, vôbec sa ku mne nemáš... to bolo také milé... :-D (a pritom, ja som sa vyhýbala bozkávaniu, lebo viem, že nemá rád tie lesky na pery) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ja som pri sobášení neplakala a ale na slovíčko syna vo vete v mene otca syna i ducha svätého som ako si na syna zabudla a všetci sa mi smejú že bude dcéra. ja som s toho bola taká nešťastná, že som to zvrzala.
Odpovedať
Profilova fotka
keva: budeš mať na čo spomínať.... u nás sa nejaký naozaj že trapas nestal... a trochu je mi to ľúto... :-D
Odpovedať
Profilova fotka
madeliene, sak pri fotkach si pisala,ze boli,ale nepamatas, tak mozno aj boli trapasy :-)
Odpovedať
Profilova fotka
adkag: to máš pravdu, uvidíme... :-D
Odpovedať
Madeleine, inak krasne fotky.... chvalim...... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
zebri diki, ja som ich ale nerobila... :-D :-D :-D
Odpovedať
Článok sa načítava...
Ty nie, ale bola si hlavnou hviezdou...nemyslis? :-D A koniec-koncov, fotografa si predsa vyberala Ty.... :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, pre mna bol najkrajsim moment - na obrade na radnici - oddaval nas nas kamarat, a mal slzy v ociach, bol dojaty, a to je profesionalny recnik. ja som takmer nedychala, nevladala som sa nadychnut, az som myslela, ze odpadnem, bolo to silne, emotivne a velmi krasne, a rec bola nadherna. A najkrajsie na tom bolo, ze moj manzel ma drzal cely cas za ruku a pevne stiskal, a ked videl ze uz uz placem, tak ma stisol viac a po reci tichucko sepol amen. to ma rozveselilo a konecne som sa usmievala. a este - obrovsky potlesk za prvy tanec a aj za divoke tango s ruzou v zuboch, a ked ju potom odhodil a pobozkal ma, ludia vstali a tlieskali.
Odpovedať
peha, som stastna s tebou, ze ani zaseknute krize vam nebranili v krasnych zazitkoch a skvelej svadbe!
Odpovedať
Profilova fotka
mai, dakujem. ako pisem vo vedlajsej teme - rusi sa svadobna cesta do japonska, storno leteniek, strata penazi a smer nemocnica a mozno skalpel. ideme zajtra na konzultacie na neurochirurgiu. potom dam vediet, co nove. pa
Odpovedať
ja som prezivala vsetko dost intenzivne, obrad, cestu autom, spolocnu polievku, zabavu, proste vsetko, ale zlom prisiel o polnoci, ked sme sedeli pri odcepceni s muzikom oproti sebe, davali mi satku na hlavu a hralo : "dneska nevesta zajtra zena..." mala som zimomriavky na celom tele... neviem, preco som prave toto tak prezivala, ale na ten jeho pohlad v danej chvili nikdy nezabudnem...
Odpovedať
Profilova fotka
Peha : držím palce a prajem hlavne skore uzdravenie :-) hlavne treba mysliet pozitiivne ....urcite si to vynahradite ;-) :-D
Odpovedať
peha, pripajam sa ku klaudii, zelam ti sikovnych neurochirurgov a ak by ozaj trebalo ist pod skalpel, nech sa vsetko vydari a skore uzdravenie!!!
Odpovedať
Profilova fotka
Cauko babusky, tak ja budem tiez zajtra tyzden vydata... Tazko sa opisuje najkrajsi zazitok... pretoze vsetko bolo uzasne! Cely den bol tak preziareny radostou, ze budem asi marne hladat krajsi den vo svojom zivote...
Odpovedať
ahojte, tak aj ja sa pridávam k vám čerstvo vydatým. celá svadba bola ako jeden nádherný sen, ale čo sa mi stále vynára v myšlienkach je moja odobierka. Keď prišiel manžel s rodinou k nám mali tam byť len rodičia, krstní a starí rodičia, ale oni ostali všetci,takže bol plný celý byt aj chodba keďže bývame v paneláku a pred všetkými som začala odpytovať. Text som vedela, ale keď prišlo na vec povedala som len drahí rodičia a strašne som začala plakať a vtedy som si všimla, keď som cez slzy pokračovala ďalej, že aj moj teraz už manžel plakal, bolo to také dojímavé.
Odpovedať
Ahoj, holky, svadba bola pre mňa najkrajším dňom, každá chvíla v svadobnom dni bola krásna. Dopadlo to nad naše očakávania. Najviac ma dojala odobierka a obrad, ktorý nám pripravili na úrade. Všetci ľudia boli dojatí, pripravili nám krásne poďakovanie rodičom, nádherne piesne... Zahrali mi aj moju obľúbenú od Vaša Patejdla Ak nie si moja, vtedy som slzy neudržala. Už som sa nevedela dočkať DVD, kke to bude všetko zvečnené. Dnes som volala kameramanovi a ten mi oznámil, že sa mu poškodil harddisk... Našťastie sa nepoškodilo všetko, ale to najkrajšie sa navždy vymazalo. Začína to slubom(ešte som to ale nevidela) i ked by nám to mohlo stačiť, som z toho sklamaná, pretože to predtým bolo také iné, a také krásne, všetci tvrdili, že taký nádherný obrad ešte nezažili... Ešteže, že sa tá krásna chvíľa nedá vymazať zo srda....
Odpovedať
meri, to je neprijemne, ale kedze sa s tym uz nic neda spravit, skus sa tesit aspon z toho, co bude zachytene na DVD, urcite aj to bude krasne!
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
mne sa velmi pacilo, ked sme sli do kostola v aute v kolone a auta trubili, blikali a vela ludi nam mavalo a auta nam blikali a trubili tiez. to bolo take mile od nich :-)
Odpovedať
Profilova fotka
dodnes ju mam pred ocami (okrem tej, pri vysloveni ano:-), a to, ked som cakala na draheho u maminy a ked vstupil do bytu a zbadal ma, nemal slov ale predsa vyslovil, aka som krasna :-) a ten vyraz jeho tvare, ma potesil este viac :-D
Odpovedať
Profilova fotka
moja najkrajšia spomienka z nášho svadobného dna-okrem toho,že sme si povedali naše čarovné slovíčko pod holým nebom- bola asi to,že nám počasie vyšlo,nádherne svietilo slniečko ajked cez týžden to nevyzeralo dvakrát ružovo :-N a potom ked ma naši kamaráti posadili do trávy a fotili z každej strany aby to potom doma mohli ukazovať,kedže boli aj zo ZM aj z BR ;-) :-N
Odpovedať
Profilova fotka
to ako sa mi rozplakala najlepsia celozivotna kamoska a svedkyna a nevedela prestat, gratulovala mi na konci po vsetkych, objimala ma a ledva hovorila, tak sa zajakavala ;) bolo to vacsim komplimentom aky mi kedy mohla dat x-) jej maminka tiez ani nemohla hovorit. ono rozplakalo sa nam tam viac ludi do ktorych by som to hlavne ale nepovedala, podareni boli. takze moje najkrajsie spomienky okrem celeho toho dna sa viazu na ludi ktori sa tam naozaj dotrepali a stravili ho s nami aj ked to nebolo zrovna po ruke, a potom z nich este bolo citit ako nam to zelaju a ako sa im pacilo. z tohto mam najvacsiu radost x-) a potom este ked maja spomina napodobne, tiez ten pocit ked sme tam napochodovali, fukal nam vetrik, viali mi saty aj vlasy a hrala nam ta prijemna hudba z pana prstenov, bolo to lepsie nez com cakala :-D
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, ja placem ked to citam,. A tiež ma vždy rozplače, keď vidím nejakú svadbu. Na bratovej svadbe som plakala jak male decko pri odpytovani. Nevedela som si predstaviť ako prežijem svoju svadbu. Ale zvladla som to. chvilami som mala slzy na krajicku, ale vydrzala som to až do konca. Zlom prisiel, keď mi mamka gratulovala pred kostolom, a vtedy som to už nevydržala a rozplakala som sa. Pre mňa bolo najkrajsie asi to, že keďže nam svokrovci pokazili predsvadobnu naladu, a aj na svadbe boli o ničom, že aj napriek tomu sme sa s manželom veľmi dobre bavili. A ako tak rozmyšľam, prvé či mi napadne, čo bolo najkrajšie tak asi to, že keď sme prichádzali k oltáru a postupne som videla kto každý prišiel aspoň pozrieť. Vtedy som skoro plakala.
Odpovedať
Najkrajsia pre mna bola chvila, ked som si uvedomila, ze sme uz manzelia... bolo to az po nejakej chvili ked sme vysli z kostolika. A ten uzasny pocit, ze uz budeme navzdy svoji a spolu :-)
Odpovedať
ja si najradšej vždy spomeniem na jednu vec drahy strašne nerad tancuje - ale ked som sa na neho pozerala pri tom našom prvom tanci ako na mna hľadí aj teraz mam slzy v očiach tak uprimne a laska sršala z jeho očí. Fnuk :-)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?