Pocity pred a po svadbe. V čom sa muž zmení po svadbe?

Profilova fotka
ahojte babenky.. zaujima ma, ze v com sa mu zmeni po svadbe.. mozno po nejakych piatich.. desiatich rokoch?:. ja mam teraz uuplne chaoz v hlave.. so svojim som uz 7 rokov.. vlastne 7 rokov spolu byvame.. vela zien by sa o neho potrhalo.. starostlivy, uzasny, tolerantny.. doma uprace.. nepije, nefajci.. a ja .. neviem ci je to to spravne.. chvilami mam pocit, ze ano.. ale dnes.. chcem vsetko zrusit a odist prec..
Odpovedať
Profilova fotka
ako myslíš odísť preč? zrušiť svadbu?
Odpovedať
..predsvadobny syndrom..to ma asi kazda..neboj, vsetko bude OK 8-)
Odpovedať
http://www.mojasvadba.sk/forum/show.p... ;-) nie si jedina, co ma toho plne zuby
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-) vidim, ze nie som jedina.. zial.. aaa preco su veci take zlozite?.. noo a asi blba otazocka.. co sa tyka intimneho zivota.. myslite si, ze ten sa velmi zmeni pred a po svadbe?.. dufam, ze mate krasny dnik a vsetky problemy sa s bliziacim sa vikendom stratia :-) ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj tweetinka, co sa tyka intimneho zivota, tak to je velmi individualne podla mna. Mojho manzela kamarati este den pred svadbou odhovarali aby sa nezenil, lebo po svadbe si citujem: " ani nevrzne". Lebo ich manzelkam sa uz akosi nechce. A ze stale po nich len vrcia a podobne. Len asi nepochopili ze to nie je tou obruckou. :-N U nas je to este krajsie ako pred svadbou 8-), takze je to zmena k lepsiemu :-N
Odpovedať
ahoj tweetinka. vacsina zien pred svadbou rozmysla ci do toho ist, ja som takisto mala nejake pochybnosti, ale teraz nelutujem ze som necuvla. myslim, ze sme sa ani jeden svadbou nezmenili, stale je to take iste, len nam pribudol papier. a intimny zivot by sa urcite nemal zmenit, svadba na to nema vplyv. zalezi to naozaj len od vas ako od dvoch dospelych ludi ktori vedia co chcu, co potrebuju. zahod teda pochmurnu naladu a zacni sa tesit na ten den, ked ta budu vsetci obdivovat, ked budes dokonale stastna. :-)
Odpovedať
tweetinka.co chce aby sa zmenil??? nefunguje, ci funguje prilis casto?
Odpovedať
Profilova fotka
podla mna sa nezmeni nic... len to, co zmenite spolu... ale svadba pocity nezachrani... tak ak to nie je len predsvadobna depresia (ktorou skutocne prejde takmer kazda) tak je to na zvazenie... ;-) Ale sa ma musis vediet, ake mas pocity pri myslienke na poslednych sedem rokov a pri predstave spolocnej buducnosti... :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
to aj u mna uz je ta PSD- predsvadobna depresia, ked proste uz ma nic nebavi, najradsej by som nikoho nepozyvala, neviem ake saty xem... zacinam pokukavat po xlapox, ale len pokukavat a premyslam...milujem svojho draheho nadovsetko... ale okolo priprav... ]-(
Odpovedať
Ahojte babule, Ja sa citim tak ako 'milovana' :-( Ako viete, ze je ten Vas ten 'pravy'?? Ked som hovorila s kamoskami, co maju frajerov, ale nie su zasnubene, tak my hovorili, ze oni sa po druhych chlapoch absolutne nepozeraju, kdezto ja hej :-( Nie za nejakym ucelom, len tak sa pozeram, taky 'window shopping'. Co vy na to? Myslite si, ze ak mam stale chut sa pozerat po druhych, tak v tom nieco je? Svojho draheho mam velmi rada, len niekedy sa pytam, ci je toto 'vsetko'?? :-( Pomoooc!!
Odpovedať
Profilova fotka
pozerat sa nie je zakazane, ani dake myslienky obcas a tak, dolezity je ten vnutorny pocit spokojnosti s tym co mas a to ze by si ho realne nepodviedla,ak by malo k niecomu dojst, mas pocit ze das stopku? ak hej myslim ze je vse ok, ja som mala tiez depky pred svadbou,hlavne pripravne /nie ohladne muza/ velmi mi pomohla rozlucka so slobodou s kamoskami a stripterom,bola sranda, bolo to tyzden pred svadbou /2 tyudne pred svadbou som mala doost depky/ a ten tyzden pred svadbou pak bol uplne v pohodicke...clovek si nie je nikdy nicim isty na 100% to su normalne pocity a svadba vas nuti o tom viacej rozmyslat a vynaraju sa pochybnosti..my sme spolu skoro 8 rokov, smaozrejme ze motyle v bruchu uz davno odleteli, intimne to nie je take caste ako na zaciatku,ale ak vam to obom vyhovuje, nie je v nicom problem..uprednostnujte kvalitu nad kvantitou ;-) baby rozmyslajte, depkujte, to k svadbe patri, ale nakoniec si musite byt iste, taky nejaky vnutorny hlas vam to povie..
Odpovedať
Bleble, hmm, no ved to je ten moj vnutorny hlas, co mi to vsetko hovori, ze ci som si ista... Ja fakt neviem. Ale depka pred svadbou to nemoze este byt, kedze my mame datum nabuduci rok v septembri az :-( Ja viem na 100%, ze on ma ma viac rad ako ja jeho, vies, ako sa to hovori, ze vo vztahu je vzdy niekto, kto miluje toho druheho viac. To som si uplne ista. Ja ho mam strasne rada, ale nie som si ista, ci je on 'the one' pre mna, teda ten vysnivany, spriaznena dusa a tak. Je velmi dobry, mame spolocne zaluby, dobre nam to spolu klape vo vsetkych oblastiach (i ked sex uz zacina trochu stagnovat po dvoch rokoch), ale on mi vzdy hovori, ze ja mam vsetky vlastnosti, ktore on od jeho 'pravej a jedinej' ocakaval, kdezto ja na nom stale hladam nejake chyby a su veci, ktore mi na nom vadia a ktore by som chcela, aby mal (napriklad on netancuje a ja tanec milujem!) :-( Mozno je to tym, ze sme spolu uz nejaku tu dobu, ale 2 roky predsa nie su taka 'doba'... :-|
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
no to mas pravdu, 2 roky nie je dlha doba a nemali by byt este take pochybnosti..neviem kolko mas rokov, ale nemylsis ze je to rychlo svadba po 2-3 rokoch? ak to takto citis a svadba v septembri,mas takeho pol roka na rozhodnutie..aby sa dalo pripadne vseto zrusit.. nechcem byt pesimista,ale vzdy lepsie ziadna svadba ako nestatsna v manzelstve..no este by som ti chcela povedat,ze skus zauvazovat aj nad sebou, ci nahodou nie si ten typ podobny aj mne, co vsetko rozpytvava, chce od partnera dokonalost, potrebuje stale nieco riesit, to ze netancuje beres ako najvacsiu jeho chybu a podobne..ak si taky typ,myslim ze treba sa skor zamysliet nad sebou, uvedomit si ktore veci su naozaj vo vztahu dolezite..to ci je dobry tanecnik,alebo to ze ta miluje je k tebe pozorny a podobne? a dolezita je komunikacia,neboj sa s nim porozpravat o svojich pocitoch, porozpravajte sa co komu vadi ake mate na to vzajomne pohlady, skus sa v niektorych veciach poradit s kamoskami,alebo sa na svoj problem pozri "tretim okom" ako by si radila ty sama kamoske keby bola v podobnej situacii??
Odpovedať
Bleble, ja mam 30 rokov, predtym som mala skoro 6 rocny vztah s inym, tiez sme sa mali brat, ale to bolo uplne pokazene hned od zaciatku, on bol strasne ziarlivy a sebecky, rozisli sme sa v dobrom, lebo sme zistili, ze sme boli viac kamarati ako partneri :-| Inak mas pravdu, ze vela z tych veci je vo mne, ja vlastne ani neviem, co chcem, on je pre mna fakt perfektny, asi na nom hladam chyby, lebo sa chcem uistit, ze je fakt ten pravy. S mojim byvalym sa vobec neda porovnat, su ako dve odlisne osoby. Nemyslim si, ze svadba po 2-3 rokoch je rychla, podla mna ked vies tak vies... :-) Tak hovoris, ze ty si tiez ten podobny typ mne? Tak to som rada :-D Ono je to tazke, ked pozeras filmy, kde su vztahy ukazane uplne inak, ako v skutocnosti, a potom si to asi porovnavam s tym, to je tazko povedat. Uz ani neviem, o com tu pisem :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
no tak ked vies tak vies ;-) to co ti beha hlavou je presne dosledok tych nasich podobnych povah..ja som to na sebe tiez spozorovala a teda poviem ti trvalo mi to dlhsie ako 2-3 roky a uz sa snazim na veci pozerat inak,skus to aj ty..na vek som sa pytala prave preto ze to je v pohode po 2 rokoch svadba, ine je to pri mladsich /my sme spolu skoro 8 rokov,ale od mojich 16/ kedze ten tvoj je inak dokonaly vo vztahu ze by ti kamosky mohli zavidiet,tak hladas nepodstatne blbosti nad ktorymi sa zamyslas,potrebujes ich riesit..netancuje, nevsimol si hento, tam by som ja zareagovala inak, nechape to ono a tak..je to tak?
Odpovedať
Hmm, mas pravdu bleble... Ja viem, ze dokonaly muz neexistuje, a urcite veci si priznavam, ze to asi kazdy chlap taky bude (napriklad co sa tyka poriadku a cistoty v dome, cest vynimkam :-D ), asi ho aj trochu porovnavam s mojim byvalym v urcitych vlastnostiach. Keby som tak mohla zobrat ich dvoch, vybrat z nich to najlepsie a spravit z toho jednoho cloveka, to by bolo to prave kafe :-D On je inak velmi vsimavy, doniesol by mi aj modre z neba, stale na mna mysli a tak... Mozno niekedy az moc :-) Boze, vy ste boli spolu 8 rokov pred svadbou?? To je fakt dlha doba! A mali ste aj nejaky okamih, ked ste sa rozisli? Mala si moznost spoznat aj niekoho druheho? No neviem, ako Ty, ale keby som bola ja v Tvojich topankach tak by som si asi hovorila, ze co Ti ostatni... :-D
Odpovedať
no my sme spolu 5 a pol roka, byvame spolu 4 a pol roka a mali sme vseliake problemy... bolo aj to, ze som sa odstahovala, lebo som si nasla niekoho ineho, no potom som zistila, ze len proste ma skrelo to, ze moj drahy je uz troxa ako dedko, ze len doma a sem tam na vinko ci veceru a proste mi prislo skoro, ze mam 23 rokov a riesim hypoteku, varenie, zehlenie, nakupy, financie... ostatne kamosky sa maluju na rande, obliekaju na disku a tak...a stym co som ho spoznala, sme sa nahanali, steklili, krmili sa a tak...ale nakoniec som si uvedomila, ze aj s mojim drahym to tak bolo na zaciatku a ze aj tu musi dojst zmena... povedala som drahemu co mi vadi, co mi vo vztahu chyba a tak... bolo to super, pokecat si takto a odpustit si vsetko a dohodnut... ja sa len bojim toho, ze tym, ze budem PANI sa zmeni pohlad ludi na mna, budu cakat, ze budem "dospela", ziadne mini skunicky, tricka s hallo kitty a tak... dalsia vec, pripravy...mam otrasnu robotu, nemam na nic cas, pracujem 6 dni v tyzdni za min.mzdu, drahy je na misii a ja na vsetko sama... nemam kamosky....depka!!!!
Odpovedať
milovana, a teraz mas kolko rokov? to sa Ti necudujem, ze si sa tak citila, ja by som bola taka ista, ved v 23-rokoch by si si mala 'uzivat' podla mojho nazoru ak si single a ak nie, tak urcite nie tak moc 'vazne' vo vztahu. to sa ti necudujem, ze si ho nechala a odisla si to premysliet, tak je to lepsie. mas velku pravdu, ze v kazdom vztahu sa to po urcitom case zmeni, akoby sa sa to do urcitych kolaji, a to pociatocne vzrusenie opadne. kazdy musi na vztahu pracovat ;-) inak ja to citim tak isto ohladne co si napisala o 'PANI' - neboj, nemusis sa spravat nijako extra specialne, bud sama sebou, komu sa to bude alebo nebude pacit to je uplne jedno, zijes pre seba samu a nie nazory inych :-) a teraz si si ista, ze si ho chces zobrat? ako to teraz citis?
Odpovedať
no ja mam teraz 23...my sme spolu zacali chodit ked som mala nieco po 18tke a uz rok po tom sme zacali spolu byvat... ono aj teraz mam take stavy, ale zas viem, ze ho milujem, aj ked niekedy by som ho zahlusila...a si vravim, ze ked sa mame rozist, tak sa rozideme a ak nie, tak spolu zostarneme, teraz to citim tak, ze xem byt jeho manzelka a tak... ale zas mna bavi s niekym flirtovat a tak a ako vydata... ja by som si este uzivala, ale zas nexem prist o mojho draheho... stale vravim, ze keby sa dal vratit cas, zoznamim sa s nim este raz a poviem mu, nex ma tu caka presne o rok dva a dovtedy by som sa vyblaznila.... :-D
Odpovedať
milovana, dufam, ze Ti nebude vadit moj nazor, ale z toho co pises, som vyvodila nazor, ze by si sa este nemala teraz vydavat, ved si este velmi mlada, na svadbu casu dost, ak sa tvoj nastavajuci bude chciet s tebou ozenit, tak si moze pockat. Naco sa ponahlat... Ked ste doteraz spolu zili, tak to este chvilu vydrzte, vysvetli mu to takto, papiere na to nepotrebujete, aby ste boli spolu. Ak to tak ma byt, tak za par rokov sa aj tak zoberiete. Ja neviem, nechcem ta odpudzovat alebo co, ved Ta vobec nepoznam, ale ja poznam tie pocity, ze Ta bavi flirtovat a tak, a ze by si sa este rada vyblaznila. Si fakt mladunka, nikam sa neponahlaj, dobre si to premysli, odporucam ist s kamaratkami niekam prec na vikend, kde mas moznost stretnut inych chlapcov, a uvidis, ako sa budes citit, ci Ti bude chybat alebo nie a ci budes mat sklony ist s inym alebo nie... potom budes mudrejsia. Drzim palce, nech sa rozhodnes spravne ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
athena7 - uplne s tebou suhlasim, po precitani prispevkov od milovanej sa mi to tiez javi ako nevyburenost.... pred par rokmi som mala aj ja dlhodoby vztah, boli sme spolu od 17r. do 21r . a ked sme sa rozisli, myslela som si, ze je to koniec sveta, ale potom som si zacala vsimat aj inych chlapov, vyburila som sa v 22r. a potom som v 23r. nasla svoju lasku, no a chystame svadbu.... som presvedcena, ze si ho chcem zobrat, lebo ho milujem najviac na svete a flirtovat s inymi, tak to mi ani len nenapadne.... mam kamosku, kt. ma tiez 25r. ako ja, je s priatelom od 18r., stale hovorila, ze je nevyburena, ze by si este uzila, vzdy len tak zo srandy ho podpichovala, lebo ona sa uz chcela vydavat ale on zenit este nie... myslela si, ze ho tymi recami trochu popozenie, ale ked sa nemal k cinu, tak sa rozhodla, ze sa trosku vyburi, ale zaslo to pridaleko a s priatelom to vyzera na rozchod.... takze podla mna sa do svadby netreba hnat, ked to clovek tak neciti milovana - ty si este mlada, sa nemusis do svadby hnat a toboz nie, ked si so svojim priatelom od 18r., a nemala si teda moznost vyburit sa
Odpovedať
Profilova fotka
milovana - suhlas s babami. ak mas taketo myslienky, tak sa nezen do svadby.
Odpovedať
milovana: nechcela by som byt tvojim snubencom :-x ale nie, vazne, bez urazky, ako pisali baby, na tvojom mieste by som este svadbu neriesila, lebo sa moze stat, ze ublizis sebe aj priatelovi. Dajte si este cas, este nemas 30, aby si sa uz "musela" vydavat ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
athena: asi po 2 rokoch sme sa rozisli na 4 mesiace, mala som aj inych a prave nejak nas to zas tahalo k sebe, mozno nam to obom pomohlo uvedomit si co chceme kedze sme zacinali tak dost skoro /ja 16, on 19/ a od tej kvazi pauzy je to o 100% lepsie, pocitovo a tak..ja som jednoducho od zaciatku nejak citila ze je ten pravy aj ked sme sa rozisli,vedela som nejak vnutorne ze sa este dame dokopy..jasne aj myslienky typu "este som si neuzila a co ini" tu kedysi boli,ale casom som zistila hlavne svojim okolim - vztahy kamaratiek a kamaratov,ze som naozaj vdacna za to co mam a ze vyspat sa s niekym inym nie je potrebne pre moj vnutorny pocit vyburenia..ja zas nie som ziadna puritanka, prave naopak, aj pred drahym som mala dake vztahy /ale bez sexu/ a s drahym sme dost podobne typi, radi sa chodime bavit a tak, nie je problem ze chodim s kamoskami na babske jazdy a tak..mozno aj od tohto zalezi,ako to bere partner, ci vam v tomto dava slobodu zabavit sa aj po svojom,ale to je samo zabava takato,nejak extra flirtovat alebo co ma nelaka a prave preto citim ze je ten pravy uz od 16tich. mozno aj tebe by trosku pomohlo aby ti dal viac slobody, skuste sa porozpravat a ver mi ze blbosti typu tanec, nechava dosku hore, nechava prazdne obaly na linke od sladkosti, po sprche je hotova potopa a podobne su nepodstatne, urcite aj jemu nieco vadi na tebe,len to mozno nedava na taku vysoku priecku ako ty..aspon tak je to u nas..
Odpovedať
Profilova fotka
milovana: ak sa na to necitis,tak to nerob, to je jasne, na druhu stranu ja som tiez vydata v 24 rokoch, tiez nosim infantilne veci a obcas sa spravam jak pubertak, vsade kde poviem ze som vydata na uradoch a tak tak kukaju jak puci,lebo vypadam trochu mladsie a robi to asi aj oblecenie,ale to su fakt nepodstatne veci..to ze budes PANI ta k nicomu nenuti..hlavne si dobre rozmysli co chces, nemaj svadbu z marnivosti,lebo to potom zle dopada..asi by ti pomohol poriadny pokec s priatelom..
Odpovedať
No tak to mas asi pravdu bleble, ze by som si s nim mala sadnut a porozpravat sa, aj ohladne toho, ze on asi moje 'nedostatky' nedava na vysoku priecku, teda to viem urcite, lebo ja o nich viem a jemu nevadia :-) Co sa tyka tych babskych jazd, tak ani on ma v podstate v tomto neovplyvnuje, i ked niekedy sa akoby tvari, ze mu bude bezo mna smutno a tak, ale len zo srandy, ked niekam idem bez neho ;-) No ved sa porozpravame a uvidim, diky moc za rady :-)
Odpovedať
Profilova fotka
athena: neni zac, dufam ze sa ti to v hlave urovna a nebudes mat pochybnosti :-)
Odpovedať
Athena,akoby som citala moj pribeh :-) Tiez som mala 6-rocny vztah,plny problemov a teraz mam takmer 2-rocny.Tiez sa mi stava,ze porovnavam a keby sa ti dvaja muzi spojili su dokonaly clovek :-D Ale taky zial neexistuje.Tiez mam obdobia,kedy je vsetko super a tiez obdobia,kedy mi lezie na nervy a najradsej by som ho zastrelila :-D To sme my zeny a zvlast tie,ktore sa nad vsetkym prehnane zamyslaju a vsetko analyzuju :-D Inak,myslim si,ze s kazdym partnerom to zacne byt po case to iste,ale podstatne je,ci to cloveku vyhovuje alebo nie. Milovana:Presne ako ty som sa citila ja so svojim byvalym.Citila som,ze som si nic neuzila,stale som mala pocit,ze trcime doma a ziadna zabava.S mojim terajsim priatelom uz nemam potrebu chodit po diskotekach,skor ho musim krotit,aby sme zostali aj doma :-D Jj,clovek chce vzdy to,co nema alebo dospeje do takeho stadia,kedy je pripraveny na stereotypny zivot. Je to komplikovane. Viem asi,ako sa citis,ale hlavne sa nikam neponahlaj.Keby som to ja urychlila,bola by som zasnubena,ale s tym nepravym ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte!Ja si myslím že na veku nezáleží, keď ti je s niekým dobre a cítiš že tvoj vyvolený je ten Pravý tak netreba so svadbou čakať,zase nemyslím 17r.,18r. dievčatá,to je fakt skoro.Ja mám 22r. a som si 100% istá,že môj snúbenec je ten pravý s ktorým chcem zostarnúť.Pochybnosti som za 3 roky čo sme spolu nemala.Nevravím,že sa nepozrem po inom chlapovi, ale to je prirodzená ľudská vlastnosť,veď nechodíme po ulici hľadiac do zeme...
Odpovedať
juj zlate ste kocky, ale ja fakt viem, ze xem byt s nim stale, len proste ja neviem ako sa mam citit... co mam kamosky a tak, tak ony proste su uplne ine ako ja... si nevedia predstavit, ze by sa obzreli za peknym xlapom, ja si zas neviem predstavit, ze by som to neurobila... mna bavi ked mam take zimomriavky ci co to je, ked viem, ze sa xlapovi pacim... nepotrebujem sa s nim bozkavat ci nieco viac, to nie... proste flirt len na urovni obkukavania, usmevov a tak... a proste neviem ci sa to moze aj po svadbe... o to ide, ze sa bojim, ze ma to zmeni na taku domacu putku zo zasterkou a tak... sice byvame spolu a nic sa akoze nezmenilo tak vazne, ale... bude to zniet divne, ale ja som musela dospiet velmi ryxlo... ked som mala 6 zomrel otec, mama musela xodit do prace a ja som sa musela o brata starat, vybavovat po uradox veci od nejakyx 13tich rokov, nakupovat ako jedlo tak oblecenie... proste ine nez kamosky z mojho okolia... a preto myslim, ze som v nejakych takych vaznych veciax troxa vyspelejsia...ale ako vravim, bavi ma divoko sa obliect, kolotocovat, nahanat a tak... a nexem aby som sa zmenila kvoli svadbe...ine kamosky zrazu prestali nosit zlte tricka a bodkovane balerinky a nejedia popkorn kupeny v stanku a tak...bavi ich tixa kaviaren a sive nohavice, kratke vlasy...
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?