tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Ja som projektovou manažérkou :-) v jednej vzdelávacej inštitúcii. Máme sieť pobočiek na celom Slovensku, tak snáď nám zatiaľ zrušenie po 55 ročnom fungovaní nehrozí :-S . U nás je proste takýto systém, zmluvu dostanem vždy iba na 1 rok :-( :-( :-( :-( .
anita ale nie si vysokoskolsky profesor.. takze ti moze dat maximalne 3xzmluvu na dobu urcitu..
jani fiha.. neboli ta aj hlava? moze to byt predzvest migrenoveho zachvatu.. alebo mas vysoky ocny tlak..
zuzi dobre po spiningu. ale musim ist znova, lebo moj zadok si daku hodinu spiningu nevsimol :-D
janne ten kruh mas teda akoze v hlave? ja som to raz mala, bol to zaseknuty nerv. nevidela som len par minut, ale dost ma to vyplasilo
anita - super pracicka ;-)
Bez ano, ale v tomto roku mi este mozu dat zmluvu na dobu urcitu a podla vsetkeho niekedy okolo maja, juna pojdem na matersku :-) , ak vsetko dobre pojde, tak mam trocha obavy.
anita ale zakon ta v tomto pripade chrani.. horsie je, ze ked pojdes spat z materskej do roboty, tak ta mozu po par dnoch prepustit..
jani mozno to bude ten nerv, ako pise levik.. hmm ja by som isla asi k obvodakovi a ten by ta poslal asi k ocnemu..
ja som s tym bola u neurologa. ale predtym sa mi zasekl nerv v krku pri otacani sa, takze preto som isla prave tam. tiez mi len tak blikalo, sedo-modro ak si dobre spominam.
Čiže, aj keď mi zmluva skončí budúci rok a ja budem na materskej, aj napriek tomu tu budem vedana ako zamestnanec? Ukoncenim zmluvy nestracam narok na svoje miesto? Nevyznam sa v tom vôbec.
nie, isla som rovno do neurologickej ambulancie co je na mileticovej oproti zastavke elektriciek smerom do mesta.. nepotrebovala som tam nic od svojej lekarky.
anita, ak mas zmluvu uzavretu na dobu urcitu, tak ti prac. pomer konci bez ohladu na to, ci budes na materskej, PN, a tak..Cize svoje miesto stratis :-(
Caute manzelky, zapajam sa opat po dlhej dobe, tentokrat s prosbou o pomoc - kedze sme zohnali novu miestnost, prelozil sa mi datum svadby o tyzden, no stratila som kameramana, takze ak mate ozaj dobry tip, prosim, napiste a prosim aj o cenu.
jani skus si dat nejaky brufen, pokial ti to ani po pohodke neprejde, tak bez k neurologovi.. aby sa ti nic nestalo... netreba ta ist odviezt alebo co?