Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • Ale ja by som to na jeho mieste spravila 😵
    Inac ako bolo vcera na stretku? Ja som ho prespala. A kedy bude dalsie?

• Hmm, ja som nebola, som ďaleko 😐 , ale kočky sa nejak nehlásia 🙂

• Asi uz maju vseci piatok. Ja uz mam sobotu. Dnes som nejaka necinna. A ked pozren na hodiny, tak ani neverim, ze je uz tolko hodin. Vsak teraz bolo rano.

• Sponzor fóra
  • ja som tu
    jani stretko bolo take komorne ale fajn, bola aj scarlette, pavianca a sicilia. skoda ze si nemohla, ale ved nabuduce 😉

• No ja by som aj mohla, keby som ho neprespala 😵 Ale ved nabuduce 😃

• Mne dnes cely den pada internet 😠 A neskutovne sa mi to vlecie.. 😞 Este hodka a idem domcov, manzelik ide dnes kupovat vian. darceky 😵

• Sisulka a ide sám nakupovať? Ja obdivujem takých mužov 😵 . No toho môjho si neviem predstaviť, že by išiel sám 😒 . Akáááá by som bola hrdá na neho 😃 .
    Janne aj Tebe to tak rýchlo beží? Mne tiež a nechce sa mi veriť 😵 😵 😵

• No mne len preto, ze som poriadne nic dnes este nespravila. Ale zasa netreba sa velmi narobit. Este 2 hodiny tu posedim a padam 😉 Nasla som na nete recept na Elixir tuzby - alkoholicky napoj, tak dnes budem mixovat 😉

• No Janne, len aby si zajtra vstala do práce 😃

• Vsak mam zajra pol dna dovolenky. A ci si ho zoberem rano, alebo poobede, to sa este uvidi 😃

• teda baby.. ja neviem, kde skor skocit, koli tomu debilnemu skoleniu mi stoji robota..

• janne, tak ten receptik pridaj 😃
    iwuska: dnes ide nakupovat uz druhy krat..este nejake darceky mu chybaju 😃 😵

• Bez pridem ti trochu odobrat? 😉

• jani dobehni, staci, ked donesies nejaky vas vyrobok 😃
    aj my by sme dnes chceli ist nieco nakupit na vianoce

• Sisula a on sám vymýšľa darčeky? Tak to je super... 🙂
    Ako toho môjho do toho zaučiť 🤔 😃

• Sponzor fóra
  • Ak sa vam to nejako podari, tak naucte aj mojho. Ale my nakup asi odsunieme, kedze teraz som spravila take necakane vydavky 😬
    Asi lepsie, lebo este nemam vymyslene, ze co kupit.

• jani neboj.. dobre bude.. prosim ta, opytala by si sa roba, ze ci by nam vedel "opravit" auto, svietia nam kontrolky abs a esp.. diiikeees.. (som otravnaaaaa)
    moj vie velmi dobre vymyslat darceky.. hlavne pre seba..

• Jasne ze by vedel, len to treba nahlasit vopred aby mal na to cas. Tak sa dohodni s manzelom, ze co a ako a potom sa ozvi.

• kde ste kto? 😕

• halooooo.. konecne som zohnala mamine ruzove gule na stromcek. stali sice majland, ale spokojna mama ma prednost 😉

• ahojte manzelky, chcem vas len pozdravit, dnes nemam silu citat vsetko, co sa za tie dva dni stalo, som vyzmykana zo skolenia a navyse na mna lezie asi nejaka choroba... dnes vsetko, co som zjedla, islo zo mna von 😦 cesta z Liptova do ZA sa stala pre mna aj pre kolegov neprijemnym zazitkom, citila som sa ako male decko,po kazdom kilometri mi museli zastavit auto 😞 😒

• ahojte,
    fifi a je ti uz lepsie?

• ahoj scarlettka, vobec nie je lepsie 😒 mam zvysenu teplotu, v hlave mi huci a zaludok mam zovrety 😦 a to zajtra mam fungovat v praci aj v skole a v sobotu opat.... mozno som chytila nejaky virus alebo co...
    ale na skoleni bolo super, mam kopu novych inspiracii 🙂 aspon nieco...
    co nove u teba?

• fifi v podstate nic, chodim unavena z prace a tesim sa na piatok, rano ficim este vybehat nejakych lekarov a potom do prace 😐
    inak som sama doma a muzicek hra futbal 🙂

• fiha, dufam, ze nie si chora... a ze sa jedna len o preventivky... mimochodom, tie si musim tiez chytro dorobit aj ja 😦

• fifi ako sa to vezme som aj nie som ale budem 😉

• budes chora? 😕 to je zaujimave.... alebo mi nieco uslo? 😃

• no aj budem aj som aj nie som,,, proste lekari si vzdy nieco vymyslia

• ahaaaaa, tak to mas pravdu,oni si vzdy nieco najdu 😃

• presne a aspon si oddychnem na PN ked je treba

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém