tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D
sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
scarlet ja uz som sa potesila, ze ides potvrdit nejake tie dve ciarky ;-)
zuzi tak sa pekne liec, moze to byt viruza, ta by mala rychlo prejst.
jani ta sobota plati?
silvi velmi radi, len neviem kedy :-p
baby uz mi zacina lepit na statnice.. nehovoriac o tom, ze miniem celu dovolenku koli tomu
zuzi ja som to vravela.. viroza je svina.. inak teraz je aj dost salmonely, mama ma uz 3 ci 4 epidemiu za mesiac a nevedia zistit z coho
bez..tak si tam v tatrach nejaky vikendik naplanujte..potom sa tam mozme stretnut ;-)
Statnice su ako maturita..daju sa prirovnat k plotu..ak ho nepreskocis, prehodia ta..! :-D :-D :-D
hm, nieco je vo vzduchu... :-| bez, ja mam teraz tiez samu skusku na skuske, takze si viem predstavit, ako ti je pred tymi statnicami ]-( 8-( musime to zvladnut.
janne: zavidim dovolenku, ja dnes o.i. musim aj do skoly ]-(
jani parada.. tak to potom nebola az taka velka skoda, ze uz mas auticko opravene ;-)
silvi u nas to vobec neplati.. :-p na statniciach vyhadzuju jedna radost
ja dnes koncim 14.00 a vypadnem do mesta pobehat obchody.. som zistila, ze uz asi 3 mesiace som nebola v meste, hlavne ze tu robim
no bez, o tom mi hovor, som v centre a nestiham chodit do mesta taktiez vobec... a to o mesiac su vianoce a este netusim, co kupime pod stromcek rodine 8-(
jani ked chces mozeme vybehnut spolu.. ja sa chcem prejst popri divadle, cez stare mesto hore na obchodnu..
zuzi sak minuly weekend som bola sokovana u vas v ziline.. hordy ludi vo vsetkych obchodoch.. uz zacina vianocna panika
Fifi nerob si z toho stres. Zdaleka niesi jedina kdo nevie co kupit. Ani neviem kedy to pojdem kupit.
A vraj sviatky radosti a pokoja. No neviem, ja sa vzdy poriadne nabeham a narozculujem 8-(