Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

Zobraz úvodný príspevok
tak, kedze uz su tu aj septembrovky cerstvo vydate, a ja tiez, tak dufam ze sem budeme vsetky spolocne pisat a uz sa nebudeme delit podla datumov :-D sup sem s prispevkami, naprikla s vybavovanim dokladov, ja uz mam osobne doklady vybavene len sa desim prepisu auticka :-(
Odpovedať
Profilova fotka
scarlet ja uz som sa potesila, ze ides potvrdit nejake tie dve ciarky ;-) zuzi tak sa pekne liec, moze to byt viruza, ta by mala rychlo prejst. jani ta sobota plati?
Odpovedať
Profilova fotka
bre ranko :-)
Odpovedať
bre ranko vsetkym.. fifi, co nove? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte :-)
Odpovedať
bez ahoj, tak co nepridete ani do Tatier? ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
sisi: nova asi crevna viroza, citim sa pod psa ]-( inak po starom, bezny pracovny a skolsky zivot a samozrejme nic nestiham :-(
Odpovedať
uf, s tou crevnou virozou som si tiez prezila svoje :-p .. skoro sa vyliec x-)
Odpovedať
Profilova fotka
silvi velmi radi, len neviem kedy :-p baby uz mi zacina lepit na statnice.. nehovoriac o tom, ze miniem celu dovolenku koli tomu zuzi ja som to vravela.. viroza je svina.. inak teraz je aj dost salmonely, mama ma uz 3 ci 4 epidemiu za mesiac a nevedia zistit z coho
Odpovedať
Dobre ranko. Nase auticko uz je opravene. Ma nove svetielka a velmi sa z toho tesi :-D Dnes mam pol dna dovolenky, tak na obed padam domov.
Odpovedať
bez..tak si tam v tatrach nejaky vikendik naplanujte..potom sa tam mozme stretnut ;-) Statnice su ako maturita..daju sa prirovnat k plotu..ak ho nepreskocis, prehodia ta..! :-D :-D :-D
Odpovedať
Profilova fotka
hm, nieco je vo vzduchu... :-| bez, ja mam teraz tiez samu skusku na skuske, takze si viem predstavit, ako ti je pred tymi statnicami ]-( 8-( musime to zvladnut. janne: zavidim dovolenku, ja dnes o.i. musim aj do skoly ]-(
Odpovedať
Ja mam tiez teraz skusky. V pondelok jednu a asi aj druhu, este neviem, musim zistit.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
jani parada.. tak to potom nebola az taka velka skoda, ze uz mas auticko opravene ;-) silvi u nas to vobec neplati.. :-p na statniciach vyhadzuju jedna radost ja dnes koncim 14.00 a vypadnem do mesta pobehat obchody.. som zistila, ze uz asi 3 mesiace som nebola v meste, hlavne ze tu robim
Odpovedať
No bez ja asi aj dlhsie som nebola v meste. Aj som rozmyslala, ze zbehnem dnes, ale ked ja ani neviem kam.
Odpovedať
Profilova fotka
no bez, o tom mi hovor, som v centre a nestiham chodit do mesta taktiez vobec... a to o mesiac su vianoce a este netusim, co kupime pod stromcek rodine 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
jani ked chces mozeme vybehnut spolu.. ja sa chcem prejst popri divadle, cez stare mesto hore na obchodnu.. zuzi sak minuly weekend som bola sokovana u vas v ziline.. hordy ludi vo vsetkych obchodoch.. uz zacina vianocna panika
Odpovedať
Fifi nerob si z toho stres. Zdaleka niesi jedina kdo nevie co kupit. Ani neviem kedy to pojdem kupit. A vraj sviatky radosti a pokoja. No neviem, ja sa vzdy poriadne nabeham a narozculujem 8-(
Odpovedať
Profilova fotka
baby vcera mi svokor poslal dobre recepty na take vselijake male vianocne pecivko chcete? poslem?
Odpovedať
Jejda bez to by si mohla. Ja sa chystam dnes piect. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
jani mam tvoj mail?
Odpovedať
zuzi jasne, posli..mozme vymenit..aj ja mam zbierku vianocnych receptikov :-D
Odpovedať
Profilova fotka
Bez, ja si prosím. Mail máš v IP x-) . Ináč, ja mám tiež všeličo v PC :-) , ak niekto by mal záujem ;-) Konečnee piatok x-)
Odpovedať
Profilova fotka
bezaz: aj mne posli :-D mail na mna mas?
Odpovedať
Profilova fotka
Janne, prišli? :-)
Odpovedať
Profilova fotka
iwi, aj mne posli, mail dam do IP :-D
Odpovedať
Profilova fotka
jasne poslem.. silvi mam na teba mail? :-o
Odpovedať
Iwi prisli, dakujem. Idem tlacit ;-) Nech aj kopirka ma dnes nejaku robotu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Janne, len aby si ju nezadrela :-D . Fifi, poslané ;-)
Odpovedať
Veru dost toho je. Mas nieco z toho aj odskusane? A vies odporucit?
Odpovedať
Profilova fotka
diki babule, mozno sa necham inspirovat x-) :-p
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?