Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?
- Sponzor fóra
sikulka
inac, ja som trocha tiez chora ale zaludkovo, lebo akosi sa nam nahromadili zabyjacky a si viete predstavit tie zdrave jedla co som za posledny tyzden do seba natlacila ..uz to nemozem ani vidiet a akurat mame toho plnu chladnicku
nechcete prist na hody?
a uz naplno byvame .... od stredy mame aj skrinu-vstavanu, takze uz to u nas zacina vyzerat ako "doma"26. nov 2007- Sponzor fóra
sisi: nemas za co, tiez dakujem za tip na rezne tento tyzden budu isto servirovane, ked si ich ostatne kocky taaaaak vela pochvalovali, som zvedava aj ja
a tiez mam problem, co manzelovi pod stromcek, navyse ma tyzden pred vianocami aj narodky... uz som mu objednala jeden svetrik z Quelle a vcera som videla super tricko, co sa mu tiez pacilo....
z tych priseriek zo Superstar sa mu paci ta siva so sluchatkami a vcera mal biele tricko s tou postavickou oblecene Pyco, ked bola superstar, tak zvazujem, ze mu take dam spravit, bude sranda26. nov 2007
jani fiha to robis nejaku analyzu alebo co?
silvi presne.. ked pridem domov, bude aspon hodku rozpravat, co ho vsetko boli.. cajik mu bude treba spravit, nieco teple uvarit, najlepsie polievocku