Posvadobné stretko. Ako ste na tom s dokladmi?

23. nov 2013108000
  • baby ja uz stracam prehlad v tych receptoch 🙂
    akurat sa tu susedia vadia, pocut slovo od slova.. mama s dcerou, ziapu po sebe.. hruza 😦

• ja sa nebudem k susedom vyjadrovat, radsej 😒
    zuzi tak kedy dame ten skvos? 😉

• jani ked vyzdraviem.. hadam to do vianoc stihneme 🙂
    ale to som este nezazila, ona ju asi aj mlati, buchoty vreskoty.. baby kedy je ten moment, ze idete povedat susedom nieco alebo volate policiu? 😮

• Sponzor fóra
  • raz som poslala muza. ked neakceptovatelne dlho vykrikoval v noci (dlho - asi to bolo nejak viac ako 10 minut). a tuto v novom sme boli tiez asi po takom case..
    sa bojis, co sa tam deje? a o com sa hadaju?

• takze je to syn nakoniec.. mu nadava koli uloham.. ze mu kupuje drahe zosity a on si v nich kresli... ty brdo, mlady ma uplne fistulovy vysoky hlas 😮 uz je to dost dlho, nechapem, ako moze tak nanho ziapat

• a syn je ako stary?

• co ja viem? tychto vobec nepoznam... iba viem, ze si pustaju telkac strasne nahlas po veceroch, ked sme mali navstevu, tak sa vsetci na to stazovali..

• tak je mozno vhodny moment aby si ich isla spoznat a co to im naznacila
    niektori ludia sa zbadaju, nerobia veci naschval
    horsie je to s tymi ostatnymi.
    tak budes vediet, na com ste..

• fiha, uz prestali.. v tomto obdivujem maca, jemu to vobec nevadi.. mna to hned vytoci.. pridem domov a chcem si oddychnut {to znamena maximalne ticho}, nepotrebujem pocuvat diskosku od susedov zhora alebo tieto hadky..

• no, ja tak isto
    milujem tiez pristup robosov, ktori nepridu, ako maju. mali tu o 17. byt, aby dotesnili balkonove dvere. no a myslis, ze niekto prisiel? doteraz nikto ! 😠

• nemyslis vazne 😮 nam tie nase stare okna dobre prepustaju.. vraj do jari budeme mat plastaky.. to jsem zvedav..

• ale oni to myslia vazne
    a nie je to prvy raz
    ked sme boli na svadobnej ceste, nemohlo pockat nejake silikonovanie balkonov, tak sem musel prist moj tatino, a ziadny robos neprisiel ani vtedy ! 😠 😠

• Ahojte, pripájam sa neskoro, mám veľa práce, ale naštvala ma šéfka, tak na to zvysoka... 😉 .

Levik, to fakt? Tak žiadaj za nedodržanie termínov nejaké zľavy? 😠

• to je reklamacia, ziadna zlava asi nebude 😞

si stale v praci?
    ja uz na tie dvere nemyslim, o chvilu snad pride muz a budeme konecne pozerat do svadobne dvd 😉

• Noooo, som v práci ešte pol hoďky a potom hurááááááá padáááááám 😉 .

Užite si to DVD 😉 . My sme ho dostali asi o 23.00 a pozerali sme ho do 3.00. Tak ešte raz prajem príjemné chvíľky pri Vašom DVD. 🙂

• Sponzor fóra
  • anita co robis tak neskoro v praci? 😮
    jani to su dnesne sluzby.. remeselnici maju najhorsie..

• no halo, tu vecer nikto nie je?
    mame uzasne dvd 😃
    ale aj tak nechapem, ze chcete mat svadbu este raz, mne to teda stacilo 😃
    radsej sa budem tesit z deti 😃
    tak a idem spat k muzikovi 😉

• bre ranko 🙂

• halooo

• pardon, sa mi nedala pridat odpoved 😮
    takze este raz, dobre rano 🙂

• Dobre ranko. Tak kdo vcera aspon trosku cvicil? 😉

• janne ja som 21.10 lezala v postielke a kurirovala sa.. (este ze mam vyhovorku 😃 )

• ja idem az dnes 😃 Vcera som umyla okno v kuchyni 😃

• No este ze mas vyhovorku. Aj ja sa dnes necitim zrovna najlepsie, ale celodenny cajik a po praci 2 deci vareneho vinka to hadam spravia 😃

• hmm, ja vinko mozem 😵 Dnes sa tomu cviceniu nevyhnem..som sa objednala a k tomu este slubila kamoske 😬
    Janne, uz si v praci? 😉

• Veru uz pracujem. No teda este nepracujem, ale uz tu sedim..

• jani jak by som si dala... teraz ked soferujem len ja, som neviem kedy naposledy pila.. a zistila som, ze doma nemame otvarak na vinove flase, tak len pohladom oblizujem este svadobne vinko co mame v chladnicke 😛
    silvi inak maco sa ma provokacne pytal, ze kedy budem umyvat okna a ze by sa zislo oprat zaclony 😦

• bez 😃 este ze ja nemam zaclony 😬 ..Uz som si vcera kupila vianocnu ruzu.. 😵 A pozerala na to sialenstvo, ktore uz v obchodoch vypuklo..hruza, des.. 😒
    Ja uz som si za 2 hodky to najnutnejsie urobila..teraz mozem kecat, kym nepride sefka.. 😉

• silvi 🙂 mne minuly tyzden prisla z quelle vianocna vyzdoba, taki ti mikulasi, co si posadis a sada stromcek (su k tomu aj male ziarovky), adventny veniec a hviezda na zavesenie... ta vianocna ruza nie je zly napad, ale my uz mame tolko kvetin
    jej a musim sa pochvalit, mam 6 orchidei a 4 mi idu kvitnut 🙂 tesiiim, ze akurat na vianoce

• sisa a ty si preboha odkedy v praci?
    Ja som nastastie aj zaclony oprala pred tyzdnom 😃 Tak mam pokoj 😵

Pridaj príspevok

Nenašli ste čo ste hľadali?

hľadať len v názvoch tém